Prima service!!

Ik kom al jaren in deze winkel, word altijd vriendelijk en professioneel geholpen.

Sylvia doet het uitstekend, is altijd bereid om alles te doen om je tevreden te stellen!

z.b.

Jas in goede maat besteld

Ik vond een State of the Art jas in de winkel. Deze had de verkeerde maat voor mij. Gelukkig bleek de goede maat elders op voorraad. Meteen besteld, afgerekend en een paar dagen later in de winkel opgehaald. Keurig.

geweldig

Ik ben geweldig goed geholpen, perfect,niets dan lof; een prima verkoopster heeft er hele goede kijk op,kan iemand heel goed kleden kan heel goed kleuren combinatie,s maken. ben zeer tevreden

Prettig geholpen. Klachten worden snel rn doeltreffend afgehandeld!

Shirt met weef fout werd zonder problemen omgeruild. Andere shirts die niet op voorraad waren zijn opgezocht bij andere filialen en daar besteld. Zeer goede service!

geweldig

na ontvangst van mijn internet bestelling en het verwijderen van labels , gepast te hebben kwam ik lichte schade aan mijn jas tegen , 3 dagen later naar filiaal Schiedam gegaan voor controle , en na een week een nieuwe jas aangeboden gekregen , een dikke 10 voor deze service

Zeer positief!

Enthousiaste meedenkende vlotte en spontane verkoopster. Zeer tevreden over het eindresultaat.

Gemak dient de mens

Prima werkende webwinkel, die logisch en gemakkelijk in elkaar steekt. Vooral de verschillende kwaliteits en populaire kledingmerken spreken mij aan. Na aanschaf krijg je netjes een bonnetje als pdf over de mail en een paar dagen later staat de bezorger op de stoep. Voordeel is dat ik het artikel al eerder in de fysieke winkel gepast had, toen deze tijdens black fryday in de aanbieding kwam heb ik hem aangeschaft. Nadeel is dat het wat duurder is dan de discounters.

Goede kleding en goede service

De verkoper schatte mijn maat perfect in en kende zijn producten. Uitstekende jas gekocht.

Deskundig en klantvriendelijk

Vriendelijke en deskundig personeel

Koop al mijn kleding bij Adam. Prima personeel en goed advies.

Een mooie overzichtelijke winkel.

En zeer vriendelijke bediening.

Fijne winkel mooie artikelen

Eerlijk advies, top!!!

Prima winkel veel keus

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Ik werd prettig geholpen

Jammer dat de rekening per mail naar mijn man ging. Nu was de verrassing voor zijn verjaardag eraf. Dat is te voorkomen door geen digitale afrekennota te versturen wanneer er gewoon in de winkel is betaald

Fijne mensen waardoor je gehopen wordt!

Prima sfeer

Positief

Fijn en deskundig geholpen

Klantvriendelijk

Deskundige en vriendelijk personeel

Prima geholpen

Op zoek naar een blauwe trui. Ik kon niet vinden wat ik zocht. De verkoper vroeg door en wist aan de andere kant van de winkel een trui tevoorschijn te halen die precies was wat ik zocht.

Snelle levering goed personeel

Fijne klantvriendelijke winkel.

Een mooie winkel met fijne klantvriendelijk gericht personeel, en heel duidelijk kennis van maten.

goed hoor

goed bedrijf en word goed geholpen altijd

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist