Goed advies en nette service

Vriendelijk en bekwaam personeel.

altijd goed geholpen en eerst een kopje koffie

Vriendelijk en fijn geholpen Medewerker hielp goed mee met t kiezen van t product en met advies.

Goede service. Fijn geholpen.

Word altijd prettig geholpen

Saai aanbod

Over het algemeen een saai aanbod. Mis de wat meer sprankelende kleding zoals A fish named Fred

Altijd goed en plezierig geholpen

Vriendelijk en persoonlijk

Fijn geholpen

Ik ben fijn geholpen door de verkoper bij de aanschaf van een jas. Ik kom hier graag terug.

Goed geholpen

Ik vind meestal wel iets van mijn gading. Alleen zwarte broeken lijkt een probleem. Waarom?

Goed voorgelicht en prima service

Mijn man is ziek en kan niet meer mee naar de winkel om te passen, daarom oude broek meegenomen voor de maat. Medewerkers hebben zeer goed geholpen en mijn man is blij met zijn nieuwe broeken, die ook nog van goede kwaliteit zijn.

Service

Personeel in Koningshoek Maassluis in een woord geweldig

Vaste verkoopster in Apeldoorn kent haar klanten!

Zie hierboven

Truien van slechte Kwaliteit

Prima winkel, goed personeel maar de kwaliteit van de geleverde producten laat veel te wensen over. De kwaliteit van een product (trui bv) moet in overeenstemming zijn met de prijs.

Kwaliteit en goede service

Fijne winkelervaring. Ik kom zeker terug.

Gezellig

Leuk personeel ruime collectie betaalbaar

Goede advisering

Ik had niet het gevoel dat medewerkers mij wat wilden verkopen, maar mij samen met mij op zoek waren wat mij goed staat en waar ik tevreden mee ben.

Zie onderstaande zin.

Prima en meestal goed personeel.

wordt steeds GOED naar tevredenheid geholpen

mooie winkel goed assortiment

Wij komen altijd in de Adam store Egelantier in Apeldoorn Daar wort ik altijd goed geholpen door twee vriendelijke dames. ik ban dus erg tevreden

Prima !

Het personeel is kundig en vriendelijk en bereidwillig !

Fijne winkel

Vriendelijke verkoopster, met goede kennis van wat er in de winkel ligt.

Ik was al lang op zoek naar betaalbare casual mannenkleding voor een paar nieuwe broeken en ben bij diverse mannen zaken geweest waar ik niet kon slagen. Toen kwam ik per toeval langs een Adam store in Doetinchem en zag ik dat er actiedagen waren. Toen ik binnenkwam was er een ervaren verkoper aanwezig die me uitstekend heeft geholpen. Ik houd er niet van om kledingstukken aangepraat te krijgen. Binnen een half uur had ik twee juiste jeans te pakken en daarnaast nog een prachtige herenjas op de koop toe. Deze was kwalitatief hoogwaardig en fors afgeprijsd. Topdeal!!!

Prima shop

Jammer dat het pakket beschadigd was en te laat was bezorgd, De polo’s waren niet beschadigd en zagen er nog als nieuw uit.

prettig

Prettige winkel in een mooi centrum

In de winkel is het top maar via internet een flop

Helaas kleding besteld via webshop maar het gaat niet oké met het terugstorten van mijn retouren . Probeer van alles maar het blijkt te druk te zijn waardoor het niet lukt . Over de winkel in Beverwijk alleen maar lof .

Prima personeel

De vriendelijkheid in de zaak trekt je er toch weer naartoe.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist