Toppie

Vriendelijk, leuke prijzen en leuke aanbieding regelmatig

Fijne zaak en zeer vriendelijke personeel

Altijd goed geholpen .zeer kundig en professioneel

Zeer goed en veel vakmanschap!!

Goed zicht op maat ev stijl!!!

Het personeel is zeer behulpzaam

Artikel niet geleverd en geen reactie op e-mails

Op 9 januari 2023 online een trui besteld, na betaling geen track & trace ontvangen. Vervolgens op 10 en 12 januari geïnformeerd naar de status van de bestelling. Op 16 januari antwoord van klantenservice dat het mogelijk bij de buren is bezorgd. Dit bleek bij navraag bij de buren niet het geval. Vervolgens op 16, 18 en 20 januari de klantenservice gemaild met het verzoek om nadere informatie en een passende oplossing. Hierop geen reactie ontvangen en daarom op 24 januari het herroepingsrecht ingeroepen en verzocht het aankoopbedrag terug te betalen. Wederom geen reactie van de klantenservice. Kortom betaald voor een artikel dat niet is geleverd en geen enkele service of coulance van Adam Brandstore.

geweldig

Altijd tijd voor mij, koffie erbij en goed advies en meedenken.

Ik kom al jaren bij Adam herenmode PURMEREND,ben daar altijd vriendelijk en adequaat geholpen,ook de thuisbezorging ging zeer correct.Het kan nauwelijks beter

Een van betere kwaliteit in Apeldoorn

Prima !

Prettig personeel. Daarmee is het voornaamste wel gezegd.

Een gevoel van Welkom.

Mooie kleding vooral de truien.

Altijd goed

Fijne winkel, leuke dames die prima helpen. Goed assortiment als je smart casual zoekt.

Goed geholpen

Mooie zaak

De spullen zijn vaker wat minder van kwaliteit

De presentatie in de vakken en hangers is kleurrijk en opbeurend. De bediening leeft zich niet altijd in en komt dus wel eens met spullen aandragen die ik echt niet wil hebben.

Heel fijn gehiolpen!

Fijn gehplpen door de verkoper.

Fijne sfeer, goede adviezen.

Zeer behulpzaam, geduldig en kijk op herenmode.

klantgericht, vriendelijk, niet opdringerig

ik ga niet tijdens drukke dagen De benadering van medewerkers is plezierig, niet opdringerig, zeer bereid om vakgericht mee te kiezen (kleur, print, passend bij) Op die rustige dagen zal ik Adam zeker bij andere mensen aanraden

X

Klantvriendelijkheid

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

Klant vriendelijk

Meedenken met de klant en niet overdreven

Zeer prettig en behulpzaam geholpen !

Deskundige medewerker die alle moeite deed om mij van de gewenste outfit te voorzien.

Erg klantvriendelijk

Ik ben erg gastvrij behandeld en kreeg advies op maat. De medewerker(s) zijn erg behulpzaam en de espresso was ook prima.

Kleding die niet in de juiste maat in de winkel is, wordt snel en kosteloos thuisbezorgd. Vriendelijk personeel

Ik kom er graag.

Aardige en deskundige bediening.

Okay winkel

Geholpen zoals het hoort.

Uitgebreide collectie. Leuke aanbiedingen. Mooie collectie.

Fijne winkel om te zijn. Prettige verkoopsters. Hulpvaardig. Deskundig advies.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist