Zeer onvriendelijk en slechte service
Bij binnenkomst in Adam brandstore Spijkenisse geen goeiemiddag of kan ik u ergens mee helpen, ( terwijl er verder niemand in de winkel was). vervolgens wil ik een muts van Tommy hilfiger afrekenen bij de meneer bij de kassa, na geklungel op het scherm, word de muts naar me toegeschoven, weer geklungel op het scherm, ik vraag of het ingepakt kan worden omdat het een kerstcadeautje voor me schoonzoon is. Dan word de muts opgerold ( ja echt!) En in een veel te groot kartonachtig inpakpapier ingepakt. Weer losgemaakt omdat het plakband niet bleef zitten, waardoor ik het prijsje er nog op zie zitten. Gevraagd of dat er af kon, na een zucht , prijsje eraf gehaald, muts weer opgerold en in hetzelfde te grote dubbelgevouwen papier ingepakt. Er werd mij niet gevraagd of ik in het klantenbestand sta ( ik weet dat dat gebruikelijk is), ook geen uitgeprinte bon gekregen. Dat bedacht ik me thuis pas, toen ik foto's maakte van het zeer slecht ingepakte cadeautje ( jammer dat je die hier niet kan plaatsen ), en het zelf maar opnieuw heb ingepakt.
Voor mij geen Adam brandstore in Spijkenisse meer. Dan rij ik 10 keer liever naar Adam in Dordrecht, waar je wel altijd supervriendelijk en vakkundig geholpen word!