Fijne winkel om te komen

Altijd wel iets dat mij bevalt. Soms een beetje te casual naar mijn smaak. En niet alles wat ik nodig heb is er beschikbaar, maar dat is ook meer dan logisch. De prijzen vind ik oké, daarnaast vind ik het ook niet erg om meer te betalen voor kwaliteit. Kwaliteit is vandaag de dag een uitzondering in de kleding branche, iets dat ik hier gelukkig nog wel kan vinden.

Leuk en goed advice waren echt behulpzaamheid

Met een goed advies kun je zaken doen

Op dit moment wordt je door een ter zaken kundige verkoper geadviseerd bij je aankoop. Bovendien een man zonder poes-pas. Een aanwinst voor de zaak in Doetinchem. Mvrgr, Dick de Kluiver

't ja hoe was dat.

Nooit meer een mail met deze inhoud aan mij verzenden.

Zeer goed,service oké

Zeer goed klant vriendelijke

Gezellig

Prima geholpen

Perfect een hele fijne winkel

K,wordt altijd heel erg fijn geholpen in de mooie winkel in centrum van Apeldoorn super

Gastvrij en goed advies

Persoonlijke service en advies is ongeëvenaard. Ik voel me erg welkom en merk dat ik hier niet gehaast hoef te zijn met passen. Erg content!

Perfect!

Perfect!

Altijd iets te vinden wat in de smaak valt

Genoeg kwalitatief goed materiaal waaruit je mag kiezen waardoor je altijd iets moois kan scoren. En een prima service dat is mijn ervaring met Adam

Heel erg prettig geholpen

Ik zal meer in de winkel komen

Prima geholpen

Verkoper dacht mee en gaf goede tip

Vertrouwd adres.

Mooie collectie. Deskundig betrouwbaar advies. In een gezellige sfeer.

Zeer klantvriendelijk

Uitstekend geholpen en zijn niet te beroerd om artikelen uit de verpakking te halen en aan te prijzen. Geven heel goed adviezen en zijn bijzonder klant vriendelijk. Komen zeker in aanmerking voor een loonsverhoging.

Geweldige winkel, vriendelijk personeel en deskundig.

Alle moeite gedaan

De vestigingsleider heeft zijn uiterste best gedaan om mij de juiste pantalon aan te meten. Toen dat na meerdere pogingen in eerste instantie niet lukte heeft hij een pantalon besteld waarvan hij dacht dat dat wel eens kon lukken. Dat bleek na zijn telefoontje ook zo te zijn. Het fijne was dat hij geen druk uit probeerde te oefenen mocht de bestelde pantalon niet passen. Uiteindelijk liep ik met een goed passende pantalon naar huis.

Het was weer perfect en prettig

Gaan speciaal naar Adam in Woerden. Worden daar altijd perfect en prettig geholpen.

Super sevice

Er wordt altijd vriendelijk meegedacht

prima ervaring

de verkoopster in de winkel is zeer bereidwillig. Kreeg zelfs 2 broeken mee naar huis om mijn vrouw (die niet mee was naar de winkel) thuis te laten zien en mee te beslissen welke het zou worden.

prettig verkoopster - klant contact

prettige aankoop-ervaring

prettige winkel met goed personeel en goed assortiment

Zolang we deze Adam winkel in Houten hebben hoef ik niet naar Utrecht voor mijn kleding. Prettig en deskundig personeel. En een goed assortiment. Ik zou willen dat de winkel nog een maatje groter wordt, waardoor het assortiment ook nog wat kan uitbreiden.

Te weinig assortiment.

Naar verwachting.

Goede informatie; mooi kleding; goede pasvorm; prettige winkelsfeer

Fijne winkel en goed geholpen alleen jammer dat we een stuk moeten rijden omdat er bij ons in de buurt de winkels weg zijn Groetjes

Je krijgt niet wat je besteld hebt.

Telefonisch zijn jullie zeer slecht te bereiken. Ik had een donkerblauw overhemd gekocht. De kleur was heel anders dan op de foto. Daarna nog een andere gekocht. Toen kreeg ik het verkeerde overhemd. Dit kan natuurlijk gebeuren. Alleen mijn bestelde overhemd was er niet meer. Op het niet gekregen bestelde overhemd had ik best veel korting. Het was niet mogelijk om korting te krijgen als compensatie voor de gemaakte fout op een ander donkerblauw overhemd zodat ik eindelijk een donkerblauwe had.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist