Top personeel in Schiedam

Eerlijk en denk met je mee.

Geweldige collectie en personeel

Monire in Beverwijk heeft een geweldige winkel en service. Hij weet precies wat ik mooi vind. Ik kom nergens anders voor kleding.

Goede en vlotte en wat zeer belangrijk is klant vriendelijke bediening

Gewoon heel goed, prima

wereld zaak

een fijne zaak om te kopen en super aardige mensen

Worden prettig geholpen en prima kwaliteit!

Omdat wij al jaren bij Adam komen.

Zeer tevreden.

Vriendelijke bediening, veel keuze.

Super goede verkoper !

Ik probeer zijn naam te onthouden maar dat lukt niet omdat het een buitenlandse naam is. Ik kan gewoon kleding voor mijn man halen omdat hij precies weet wat hij past! Hij is vriendelijk en totaal niet opdringerig en en geeft goed advies! Top kerel!

Heel erg goed, en snel!!

Snelle reactie, mooie doos en mooie mode! Omdat wij in het zuiden wonen is een fysiek bezoek aan de winkel lastig(er) Dus zo is het super!!

Mooie winkels,net personeel,niet opdringerig

Altijd feest bij Adam Hellevoetsluis

Het is altijd een feestje om te winkelen bij Adam Hellevoetsluis. Vriendelijke en deskundige dames die je met begrip helpen.

Perfecte service

Altijd bereid om te helpen, snelle service en goede kwaliteit van de kennis van de medewerkers en goede kwaliteit van de producten.

Topie

Altijd vriendelijk en met goede voorlichting geholpen.

Fijne winkel in Naaldwijk

Regelmatig loop ik binnen om te kijken wat er weer voor mooie kleding is binnen gekomen en vaak slaag ik er weer in om een keuze te maken. Vriendelijke medewerkers en een gezellige sfeer.

Het kan een stuk beter

De administratie zou echt beter kunnen. 8 artikelen besteld, de eerste 3 kwamen snel maar ik zou de rest vanaf een andere locatie krijgen. Dat ging al fout want na 2 en halve week moest ik zelf bellen waar deze zending bleef. Na mijn telefoontje volgde inderdaad een 2e zending, maar nu wederom slechts 3 in plaats van 5. Hier geen communicatie over ontvangen. Na mijn telefoontje waar de overige 2 bleven werd mij gevraagd welke artikelen ik nog miste. Uiteindelijk heb ik de restbestelling maar geannuleerd er van uitgaande dat dit in de administratie wel kan worden teruggevonden . Tot nu toe heb ik hier nog geen reactie over mogen ontvangen. Ben benieuwd hoe lang ik op mijn restitutie moet wachten. Daar zal ik ook wel weer over moeten bellen.

gewoon vaste klant worden

Prima bediening en mooi assortiment

Inefficiënt

Order geplaatst maar niet ingevoerd… Navraag gedaan en bestelling zou doorgegeven worden. Wachten en dan horen dat niet alles geleverd kan worden. Deze week deel vd bestelling ontvangen. Wacht nog op de rest?

Erg goed

Goede kleding en erg goede service

Zie onder

Prettig en goed gemotiveerde medewerkers en goede kwaliteit producten

Uitgebreide keuze

Goede keuze

Prima winkel in Doetinchem

Redelijk.

Ik kocht twee broeken, één daarvan moest besteld worden, maar dit duurde een paar weken. En mijn gegevens, email o.a., waren nog steeds niet goed geregistreerd. Service is verder goed. Assortiment ook.

Geweldig, voor herhaling vatbaar

Vakkundig, eerlijk advies, nemen de tijd. Uitstekende service, medewerkster krijgt van mij een pluim.

Prima Heren store

Aardige en ervaren personeel, mooi assortiment heren kleding!

Krijg goed advies over de maten van elk merk

Had een trui nodig voor mijn partner en ik omschreef zijn postuur. Ze gaven mij goed advies over welk merk en welke maat mijn partner dan zou passen. Hij past de trui perfect, dank hiervoor

Erg prettig

J