Top winkel, personeel en kwaliteit

Op zoek naar nog wat zomerkleding voor een zonnige herfstvakantie bij Adam store in Rijswijk terecht gekomen. Deskundige, ervaren verkoper, die meer dan vriendelijk de hele zaak ondersteboven keerde om een passend shirt te vinden. Toppertje!!!

goed hoor

word er goed geholpen + bakie koffie

Goed ontvangst en goed advies, en behandeling.

Altijd zeer tevreden.

Al jaren een winkel waar ik graag kom.

Aardige en deskundige adviseurs, een prima sortering.

Redelijk

Het reklame folder komt niet overeen met de voorraad in de winkel. Adam in Purmerend had nagenoeg niets in huis aan overhemden die in de reclame folder worden aangeboden. Dat gebeurd overigens regelmatig. Folder sturen heeft Geen zin.

Dik, en toch slank!, tevreden!

Zeer klantvriendelijke verkoopster in een ongedwongen sfeer. En ook nog eens goed geslaagd!

Een fijne medewerker die in de Apeldoornstore werkt. Fijn geholpen en een hele fijne winkel.

Uitstekend geholpen

Goed advies, klantvriendelijk en goed geholpen,

Ouderwetse service in een nieuw jasje!.

Zeer aangename ervaring!

Deskundigen die meedenken

Eerste keer en de laatste keer.

In Apeldoorn 7 kledingstukken gekocht, 1 broek was in het magazijn op voorraad. Gelijk gereserveerd, We hebben met de andere kleding afgerekend en zou binnen enkele dagen worden geleverd.

Service, kwaliteit en vriendelijkheid helemaal top.

Ik moest heel snel iets nets en modieus regelen voor mijn zoon. De medewerkster was zeer behulpzaam, wees me op aanbiedingen en we waren snel geslaagd. Omdat ik niet helemaal zeker was van de maat hield ze een paar uur een andere maat apart. Ik heb meteen gebeld toen dat niet nodig was. Helemaal top.

Prima service.

Al meerdere keren wat online besteld. Wordt doorgaans goed verzorg en geregeld. Laatst een onderdeel wat niet paste. Terug gebracht in een van hun winkels. Werd niet moeilijk gedaan. Perfect geregeld.

Heel prettig

Fantastisch geholpen waarbij de verkoper alles heeft gedaan om mij de juiste maat te vinden. Heel prettig als je net als ik een moeilijke maat heb.

Zeer goede ervaringen met de verkopers ;)

Ik heb zeer goede ervaringen met de verkopers van ADAM in Capelle aan den IJssel waar ik laatst 2 broeken heb gekocht maar ik zit nog wel te wachten op een antwoord via de e-mail van een Gardeur broek die ik 2 weken geleden terug heb gebracht! Ze zouden een bericht sturen naar Gardeur over de slechte kwaliteit van deze broek, helemaal niets gehoord nog! Ze zijn me gewoon denk ik vergeten?!

Aardige behulpzame en bekwame medewerker

Op mijn gemak een keuze kunnen maken.

Heel prettig elke keer weer .

Ik ga graag naar de Adam winkel in Woerden , ook een leuke stad en makkelijk per trein . Wordt daar fijn geholpen . Wat moet ik meer zeggen !

Altijd vriendelijk geholpen

In de winkel is ruime keus en je wordt vriendelijk geholpen

Goede ideeën kijken ook wat je wilt besteden perfect

Wij komen graag bij Adam vanwege de ruime collectie die ons aanspreekt

Teveel gepusht om te kopen

2 shirts gekocht, zitten voor geen Meter

Fijne winkel goede hulp

Werden heel vriendelijk geholpen met duidelijke info.

Klantvriendelijk en altijd een goed kledingadvies

Mijn zoon binnenkort naar zijn eerste bedrijfs stage. Een eerste indruk maak je maar één keer, ook in het bedrijfsleven. Samen met Adams Store Schiedam zijn eigen stijl ontdekt en he paste ook nog allemaal in zijn beperkte studenten budget. Fijn vakkundige die hulp bij zijn start als young professional!

genoeg keuze en prima service

Had 2 truien waarbij er een gat ontstond onder de oksels . Redelijk laat van mijn kant naar de Adam brandstore gegaan om de truien te laten zien..Deze werden zonder enige moeite vervangen door nieuwe truien..Geweldige service

Heerlijk snuffelen

Goed persoonlijk advies, mooie uitstraling, prachtig kwaliteit van de goederen prijs kwaliteit prima op orde, Kom hier graag!!

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist