Nu niet goed meer

Winkelsluiting in Heerhugowaard is heel vervelend. Kan in verband met gezondheid nu niets meer kopen . Online niet handig. Dus klant minder

Een zeer goede service+

Goede service, vriendelijk en meteen goed geholpen n.a.v. wens qua kleding. Zeer tevreden!

Prima geholpen door een vriendelijke verkoopster

Prima geholpen door een vriendelijke verkoopster

Ik werd attent en goed geholpen met een passend advies.

Hele vriendelijke verkoopster

Ik ben prima geholpen door de medewerker, zoals altijd

Ik koop regelmatig kleding bij Adam in Zoetermeer en elke keer word ik prima geholpen. Goede keuzes worden voorgedragen en niets is te veel voor de medewerkers. Ze nemen alle tijd voor me onder het genot van een kopje koffie.

Heel fijn geholpen bij adam hellevoetsluis geweldig verkoopster niets is te veel ben heel blij met mijn aankoop

prima geholpen, prima kleding

Binnen korte tijd was ik goed geslaagd, met uitstekende hulp van de verkoper.

Mooie winkel

Vriendelijk

Overhemd meneer gekocht. Vriendelijk geholpen.

Gastvrij en behulpzaam

Prettige ontvangst, goede service. Gastvrij en eerlijk advies.

Uitermate klantvriendelijk!

Een broek die ik een half jaar geleden had gekocht en bij normaal gebruik al gescheurd was werd zonder aarzeling voor de nieuwprijs ingenomen voor een tegoed. Uiteraard daarmee gelijk weer een een nieuwe broek gekocht!!! Top winkel en top verkoopster!

Voortreffelijk geholpen in mooie winkel

Ruime keuze, vakkundig personeel

Kom volgende week weer terug

Behulpzaam, attent, en zeker met een goede onderbouwde mening over de pasvorm etc. Dit verwacht ik ook van een verkoper in een kledingzaak.

uiterst tevreden

uiterst tevreden

Goed geholpen in de vestiging Purmerend. Denken mee en komen met advies.

Riem gekocht; te ruim, moeten nog circa twee gaatjes bij.

Ik werd vlot geholpen aan waar ik naar zocht

Een goede winkel met mooi assortiment. Ik zocht iets speciaals en ben daarin geslaagd. Ook was er leuke humor tijdens het gesprek.

erg goed

De communicatie via de mail, de snelheid van bezorgen en de verpakking waren prima geregeld.

Ik ben goed geholpen met mijn aankoop

Ik ben goed geholpen met mijn aankoop

Fijne en ervaren bediening

Heb op een snelle maar ook met goed inzicht geadviseerde wijze inkopen kunnen doen, prima service misschien nog kleding in een iets hoger segment! Succes

Een prettige winkel en personeel.

Een prettige winkel met prettig personeel.

Ik kom allen op de Egelantier in Apeldoorn. Het assortiment past goed bij mij en koop ook 90% van mijn kleding bij Adam op de egelantier. Er staan twee zeer vriendelijke dames in de winkel die het goed doen en ook voor mij de juiste combinatie kunnen maken.

prima winkel

het is een fijne winkel met aardig personeel en je wordt goed geholpen

Netjes geholpen

Er is echter wel iets fout gegaan. Ik heb een te wijde en te korte broek meegenomen. Deze is op de afreken stapel gekomen terwijl die juist niet paste. Graag wil ik het één en ander toelichten. De kleding is in Soest gekocht. Winkel helaas gesloten en mijn tijd om langs te gaan was ook beperkt. [email protected]

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist