Goede service en klabtvriendelijkheid

Werd goed ontvangen met kop koffie en gesptekje

Niet goed

Verkeerd product ontvangen.

Prima. Behulpzaam en deskundig.

Ik ben met de aankoop van broeken vriendelijk en deskundig geholpen. Prima zaak.

bereid willig personeel

verrast dat mijn merken en kleding nog verkrijgbaar is voorheen kwam ik bij wc hoogvliet

Mooie collectie en een prima advies. Prachtige locatie.

Als altijd: ruime sortering en deskundig, vriendelijk advies

Zie boven.

Nette winkel

Ik heb een paar leuke afgeprijsde shirts gekocht van goede kwaliteit.

Prima geholpen door deskundig en meedenkend personeel

Het personeel is ervaren en klantgericht. Als een maat niet beschikbaar is wordt er direct in andere filialen gezocht of wordt het aanbod gedaan dat de klant gebeld wordt als iets binnen is. Ze geven persoonlijke aandacht als de klant daaraan behoefte heeft. Anders laten ze hem rustig rondsnuffelen.

Goed geholpen

Teleurstellend

Mijn ervaring in de winkel was zeer positief. Zeer behulpzame medewerker in de zin van adviezen betreffende datgene wat we zochten. Echter bij het afrekenen vroeg de medewerker zoveel persoonlijke dingen zoals naam, adres, woonplaats, tel. nr. enz. Ik vroeg wat de bedoeling was van dit alles. Dan kom ik op m'n verjaardag een attentie verwachten. Helaas was dat niet het geval. Dus met valse voorwendselen een aantal prive zaken in de database van Adam verkregen.

Perfect geholpen. Top

Vakkundig en vriendelijke bediening.

Groot assortiment. Veel keuze in mijn maat.

Prima ervaring

Daar wordt je goed envakkundig geholpen

perfecte winkel zeer klantvriendelijk personeel wat me je mee dnkt

zie boven

Kennis van zaken, vriendelijk in één woord uitstekend

Super service bij het vinden van een passend product .

Behulpzaam. Meedenkend.

Klantvriendelijk

Op zoek naar een cadeau voor mijn vader. Ontzettend vriendelijk geholpen door de medewerker. Ondanks dat het om een uitverkoop-item ging kon mijn vader het toch ruilen voor een andere maat. Ruim assortiment met voor ieder wat wils.

Goede service.

Goede service, en aanpassingen werden direct gedaan.

vriendelijk en attent

Prima ervaring met een eerlijk advies

prettige zaak en idem personeel

zie boven en bij aanschaf van iets nieuws dan eerst bij Adams kijken

Waren maar alle winkeliers zo!

Goed advies en inspelen op behoefte

Goed, snel, vriendelijke. Met de juiste zorg op pasvorm en kleuren combinaties.

Super vriendelijk

Ik werd super vriendelijk geholpen. Erg behulpzaam heel fijn!

De verkopen in filiaal Woerden deed echt zijn best om de gewenste lengtemaat voor mij te vinden en dat lukte. In alle andere winkels was deze maat niet aanwezig en dat gaat over lengtemaat 36 voor een chino. Verder was hij meedenkend en pro actief. Bood ons koffie aan en kortom het was een hele goede ervaring met deze winkel en de verkoper. Ik heb om die reden veel meer gekocht dan ik van plan was. Kom hier zeker terug

Goed advies

Fijne winkel en goed advies.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist