Gezellig en de koffie is goed .

Prettig en bekwaam !!!

Mooi overhemd .

Mooie collectie. Snel gepast en juiste maat. De afrekening duurde heel lang. Het systeem klopte niet en de medewerkster wist het niet zomaar op te lossen. Wellicht een punt van aandacht. Vriendelijke groeten Joke Pluim.

Prima advies

De manager getuigt van goede skills. ' Is klantgericht, geeft goed advies, en dringt zich niet op. Hij laat je rustig kijken en is er als je hem nodig hebt. Ik kom niet veel in Beverwijk, maar toch weet hij precies wie ik ben. Hij kent dus zijn klanten persoonlijk. Dat treft je zelden meer aan. Graag kom ik weer.

Mooie kleding en goede adviezen

Lieve mevrouw!

Ik was daar op een donderdag eind augustus. Stond 1 mevrouw in de winkel in Dordrecht. Ze was super vriendelijk! Heeft me geholpen met de mannenmaten. Liep uiteindelijk met drie toffe broeken naar buiten. Helemaal blij mee!

Always a great atmosphere and the ladies are very helpful

I go into the store around twice a month and the ladies are always ready to help.

Prima service heel aardige medewerker

Hele goede service toen bleek dat mn man toch een niet goed zittende jeans had gekocht

Vriendelijke dames die mij goed hebben geadviseerd

Goed advies, behulpzaam

Verkoper heeft mij top geholpen.

De verkoper heeft mij top geholpen met het uitzoeken voor kleren voor mijn trouwerij! Aardige verkoper met veel kennis over zijn vak. Mijn vrouw was tevreden over de outfit.

Een vriendelijke en gastvrij ontvangst

Meedenkend personeel met kennis van zaken die je met veel vriendelijkheid helpt en niet opdringerig zijn.

Prima geholpen

Veel keus

Vriendelijke verkoper, die goed adviseerde.

Jaren geleden kochten wij vaak kleding voor mijn broer met een beperking bij Adam in Woerden. Na een personeelswissel is dat minder geworden. Nu weer eens geprobeerd, wat een heel positief resultaat en gevoel opleverde. We gaan weer vaker terugkomen.

Personeel aardig en behulpzaam .

Goede aankoop blij met de overhemden

Een en ander was met een of andere happening buiten. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door de dame buiten en later idem binnen. Fijne sfeer, goede mensen mooie aanbiedingen, top.

Komen hier vaker, altijd even behulpzaam en vriendelijk. Nooit opdringerig.

Zeer goede service! Kom hier regelmatig.

Uitstekend vriendelijke goed advies

Heel leuk

aardig geholpen

Mooie winkel, aardig geholpen, mooie merken.

Prima bedrijf

Je wordt zeer netjes geholpen en vriendelijk personeel.

Heel goede dure kleding. Verkoper was bezig. Kassabon per mail.

Ik heb er "de" goede dure favoriete broek gekocht. Ben er blij mee. Verkoper was aan de telefoon, maar heeft me wel geholpen. Formulier op kassa ingevuld voor mailinglijst, ietwat onhandig. Kassabon ontvangen per mail, printen kon even niet. Een mede klant heeft mee gekeken naar of het me stond en zo advies gegeven over mijn aankoop.

Goede, meedenkende, behulpzame verkopr

Fijne hulp en goede kwaliteit

Goede service goede kwaliteit

Prettige bediening voldoende keus

Ik had Bermuda en shirt nodig Was nog voldoende aanwezig met korting

Mooie kleding en vakkundige medewerkers

Al jaren mijn kledingwinkel,goede merken en bovenal vakkundige hulp door medewerkers die weet waar ze het over hebben.

Prettige winkel met leuke collectie

Ik om altijd in HEerhugowaard en vind hier vaak wel iets, tevens een deskundige hulp.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist