uitstekend

Netjes besteld en op tijd kunnen ophalen in de winkel.

persoonlijk

klant vriendelijk en persoonlijk

Toppie

Geduld goed luisteren erg klantgericht meedenken goede vlotte service

Vriendelijk en de problemen waren opgelost

Snel en accuraat en vooral vriendelijk geholpen

Bestelling

Snel keurig op tijd. Goed en degelijk product

Een zaak om naar terug te gaan.

Prettige verkoper. Leuke collectie, modieus, maar niet te hip.

Prima geholpen door een kundige, aardige medewerker

Van één item was de juiste maar niet beschikbaar. Men heeft er voor gezorgd dat ik het betreffende item netjes thuisgestuurd kreeg. Prima geregeld!

TOP

Jullie hebben top personeel, aardig, vakkundig en ontzettend serviceminded. Een grootbplezier om even binnen te lopen, er staat altijd koffie of thee klaar! Hou deze mensen vast: toppers!

Prima ervaring, goed geholpen

Prettige winkel, wordt goed en vriendelijk geholpen.

Prettige / plezierige klantbenadering

Online kleding shoppen heeft niet mijn voorkeur. Ideaal om te zien wat er in de collectie zit. Kleding moet je kunnen passen en advies daarbij krijgen is ideaal. Prettig als je op je gemak kunt shoppen zonder opdringerige verkopers / verkoopsters.

Ik ben op een zeer prettige wijze geholpen.

Vriendelijk en deskundig

De verkoopster gaf eerlijk advies, in de zin van niet iets per se te willen verkopen.

Service correct

Heerlijk geholpen

Artikel was niet meer in de winkel aanwezig in mijn maat. De aanwezige verkoopster ging direct aan de slag en vond het bij een ander filiaal een paar dagen later kon ik het al ophalen.

Goed en invoelend

Mijn “ probleem “ netjes en snel opgelost

cijfer spreekt voor zich

zie voorgaande tekst

Gewoon prima

Heel klantvriendelijk en professioneel door verkoopster geholpen. Aankopen bevallen prima. .

Deskundigheid gekoppeld aan vriendelijke uitstraling met een prachtig assortiment.

Elke keer als ik bij Adam kom verbaas ik me over het steeds wisselende assortiment. De sfeer die er heerst doet mij een tevreden vaste klant maken.

Retour slecht

Bezorging ging prima, maar als ik wat terug stuur krijg ik geen mail dat jullie het ontvangen hebben en duurde vrij lang voor ik mijn geld terug had

Overzichtelijke collectie en vriendelijke afhandeling

Geen verdere aanbeveling nodig!

Zeer klantvriendelijk en persoonlijk

Laagdrempelig en verkoper denkt goed mee.

Vriendelijk te woord gestaan en gaf goede informatie

prima hulp bij uitkiezen

prettig , alleen jammer dat er geen normale korte broeken meer waren, verder geen kritiek, moet ik maar op tijd komen. prima winkel

Mooie winkel, leuke zomer-aanbiedingen

Mooie winkel, leuke zomer-aanbiedingen