super

leuk geholpen en goed geslaagd

Goede deskundige hulp

Je wordt altijd, in welke Adam winkel dan ook, op een prettige en deskundige wijze geholpen!

Vriendelijke service, goed geholpen

Maatadvies voor kleding was goed en helpend, leuke winkel om vaker naar toe te gaan.

gelukkig weer geholpen door een vertrouwd persoon uit het verleden

Geholpen door iemand met kennis van zaken en goed persoonlijk advies

Gezellige winkel!

Altijd een praatje, geen push verkoop! gezellige winkel!

Prettig en vriendelijk geholpen

Als vaste klant worden wij altijd prettig en vriendelijk geholpen

Prettige winkel om zaken te doen.

Krijg rustig de gelegenheid om te kijken, niet opdringerig. Maar doen wat gevraagd wordt en dat is prettig.

Uitstekende klantenservice

Verkoopster deed alle mogelijke moeite om mij te helpen

Leuke zaak met ruim assortiment.

Altijd een gelegenheid om aankopen te doen.

Prima, fijn geholpen!

Goede hulp, mooie spullen!

Goed geholpen

Goed geholpen ook bij mijn keuze met kleren

Goed geholpen in een prettige/gezellige sfeer, werd niets opgedrongen kreeg alle ruimte en tijd om onze eigen keus met eventueel advies te bepalen.

Prima geholpen door de verkoper.

Goed meegedacht met de verkoper bij deze keuze van een nieuw kostuum en overhemd.

Een goed gevoel bij jullie in de winkel

Ben goed geholpen door de medewerkers in het filiaal Schiedam in het filiaal van Spijkenisse mag de manager wel naar een cursus hoe om gaan met mensen.

snel en goed geholpen. ook goede prijs

Ik wist wat ik wilde hebben . Een short en een polo. Ik was zeer snel geholpen . Ik ben er zeer tevreden over. Goede kwaliteit .

Broek gevonden

Vriendelijke mevrouw

service gericht, vriendelijk en goede collectie

Er werd moeite gedaan een zelfde broek in een andere kleur bij ander filiaal na te vragen. een paar dagen later kon ik deze boek ophalen. Super

erg goed

erg vriendelijke bediening

Zeer prettig

Wordt goed geholpen e.n met jemeegedacht Wat heel fijn is dat de verkooper of verkoopster geduld met je hebben,mijn man heeft 36/30 mt van broeken en Xl van boven, Vaak is alles te lang,dus moet veel gepast worden maar door jullie geduld lukt het altijd, hangt wel van de verkoop techniek af v.d verkooper/ster

Super service en vriendelijke mensen

Hele vriendelijk personeel en helpen je uitstekend

We hebben weer mooie kleren gevonden.

Toch was de ekettering van de prijzen (hoeveelheid korting) onduidelijk. Er waren oude etiketten gebruikt waarbij het verschil met de nieuwe onduidelijk was maar de korting wel heel anders.

Geweldige service

Kom graag in Beverwijk en heerlijk om daar rond te neuzen om wat nieuws te kopen.

Ik werd goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe outfit

Ik werd goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe outfit En

Uitstekende service en gastvrije ontvangst

Mooie collectie en klantvriendelijkheid

mooie collectie

zeer vriendelijke verkoper in Doetinchem met juiste advies.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist