Geholpen door een persoonlijke adviseur/verkoper

Weinig woorden nodig om aan te geven wat ik zocht. Al snel de keuze om uit verschillende artikelen te kiezen. Items die ikzelf niet gevonden zou helpen. Eerlijk en goed advies.

Zeergoed

Werdzeergoed geholpen door een mevrouw die verstandhouding van kleding had.

prima van etalage tot naar buiten met een mooi product

zoals omschreven

Fijne service in de winkel

De winkel dacht goed mee en is zeer behulpzaam. Uiteindelijk moest er ook wat worden besteld wat in de winkel gebeurde en het werd de volgende dag geleverd.

Zeer klantvriendelijk

Goed gehumeurd en vakkundig geholpen

Mooie winkel.

De dames die werken bij Adam Purmerend, weten van wanten. Zijn zeer vriendelijk en hebben goede smaken.

perfekt

perfekt

Het is altijd leuk om rond te struinen in één van de winkels of op de website op zoek naar een specifiek kledingstuk of om gewoon even te snuffelen naar lekker geprijsde aanbiedingen.

Zeer goede service, vriendelijk

Super winkel, mooi assortiment en vriendelijk personeel

Zie boven.

Zijn goed geholpen.

Zijn goed geholpen.

Heel prettig geholpen

Namen de tijd voor je om een goede keus te maken

Deskundige, servicegerichte en vriendelijke verkoper in Beverwijk

Online bestelling in de winkel. Na enkele dagen passen. Moest toch een maatje kleiner. Door de winkel geretourneerd en nieuwe jas besteld die wel goed paste.

Fijne service

Heel prettig

Fijne winkel, vriendelijke mensen, goede kwaliteit kleding

Ruime inrichting, rustig rondkijken, hulp indien nodig.

Positief

Een goede kledingwinkel waar ik altijd slaag met goede kwaliteit kledingstukken.

Kwaliteit van kleding behulpzaam personeel

Goede kwaliteit van kleding wat ik zoek personeel vriendelijk en behulpzaam

Fijne winkel

Vriendelijk personeel en goede kleding kennis

Geschoold personeel met verstand van zaken

Prima dame. Goed advies, vriendelijk laat je vrij en helpt op het juiste moment.

Goed geholpen

Heb al meerderen malen een broek bij Brandstore gekocht, het altijd precies mijn maat

Goede service.

Geweldig.

Zie onder, zeer teleurstellend dat ik geen reactie krijg!

Goedemorgen, Ik heb via jullie webshop/site een vest besteld en +/- 20 juli 2022 ontvangen ( state of art, sweat vest 56112562) met bestelnr. 460605. Helaas te groot en de volgende dag dus retour gestuurd. Het pakje netjes voorzien van de bijgevoegde retourlabel! Ingeleverd bij een lokale Shoebywinkel ( DHL-punt), de verkoopster vertelde me dat ze de zending niet kon inscannen omdat de streepjescode ontbrak. Heeft ze opgelost door zelf een DHL-verzendlabel aan te maken. DHL-verzendlabel JVGLOTC0036710302…. Een aantal keer via de DHL-site getraceerd hoe de zending ervoor stond, het duurde nl. langer dan normaal…. Uiteindelijk dan maar contact gezocht met DHT en die vertelden me dat de zending inderdaad al een paar weken op hun sorteercentrum stond!? Ze konden of mochten met niet verder helpen met mijn oplossing/verzoek, zo’n DHL-onderzoekje c.q. de benodigde DHL-actie moet op last via de afzender/ontvanger. Ik heb dus State of Art gebeld, maar omdat het vest gekocht is via de Adam-site moet ik me bij jullie melden. Ik hoop dus dat jullie e.e.a. in beweging weten te krijgen zodat de retour netjes afgewerkt kan worden. Wat me opviel bij de DHL-zendingsinformatie dat het pakket daar bekend staat met als adres State of Art te Lichtenvoorde, postcode 7131 EH, huisnr 1 en blijkbaar dus niet via/naar Duetz? Kortom, het gaat dus jammerlijk fout; - Verkeerde retourbrief/label in doos ( blijkbaar State of Art en geen Duetz) - Geen streepjescode aanwezig, Shoeby-mw maakt een DHL-label aan als bewijs van verzending. - DHL blijkbaar in de war, naar State of Art?? en/of werken alleen met streepjescode? - Pakketje nu 3 weken bij DHL, is aldaar bekend maar blijft dus hangen omdat ze blijkbaar niet weten waar naar toe? Hopelijk door jullie op te pakken en ik hoop snel van jullie te horen.

Leuk geholpen door verkoper/verkoopster

Gekocht wat ik wilde en goed advies

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist