Prima en vakkundig geholpen,

Zeer hulpvaardig en deskundig

Twee broeken gekocht en 1 online laten komen via de winkel

Vakbekwame verkopers en vriendelijk. Goed assortiment

Mooie kleding perfect geholpen

Zoals ik al zei Mooie kleding en perfect geholpen . Fijne winkel.

Zeer prettig geholpen

Mijn bezoek aan Adam Schiedam heb ik als positief ervaren Verkoper liet uitgebreid alle mogelijkheden zien en was niet opdringerig Prima!

Bijzonder vriendelijke dame

Klantvriendelijk, goed geholpen.

Altijd goede adviezen en aardig personeel

Zeer goede service van het personeel gehad

Zeer goed advies van het personeel gehad. Daarnaast klantvriendelijk en willen een extra stap lopen voor de klant. Waarom dan geen 5 sterren? Omdat het personeel het moet doen met slechte voorzieningen. De scanner deed het niet en de deur moesten ze, ondanks +30 graden, open houden, omdat anders de deur niet meer open kan voor een klant.

Fijne winkel

Fijne winkel met gedreven personeel goed advies

Goed geadviseerd

Het was uitverkoop en heb 2 fijne overhemden gekocht,voor mij was het een goede prijs/kwaliteit aankoop

Ik ben zeer tevreden met deze zaak.

Het is een fijne zaak met een uiteenlopend assortiment, en zeer behulpzame klantvriendelijke medewerkers.

keurig ingerichte winkel

fijne en deskundige hulp bij keuze.

Aardige medewerkers, goede adviezen

Aardige medewerkers, goede adviezen

Goede advisering, brede keus.

Goede advisering, brede keus

Buitengewoon vriendelijke verkoopster.

DE verkoopster in deze winkel in Naaldwijk is buitengewoon vriendelijk en klantgericht. Geeft goed advies en probeert je niet iets tgen je zin aan te smeren.

Het is een winkel waar je zeer goed geholpen wordt. Aardig en vriendelijk personeel

Prima geholpen

Toppy

Doet nog echte moeite voor de klant

Een artikel was via webwinkel niet (meer) bestelbaar in juiste maat en kleur. De (fysieke) winkel zag nog wel mogelijkheden en na ca 1 week konden we het artikel komen bekijken. Gelukkig paste het goed! Vonden we toch een mooie service. Heel fijn!

Netjes en correct geholpen

Netjes en correct geholpen

Uitgebreide keuze en prettig en geduldig verkooppersoneel

Al jaren slaag ik voor kleding bij Adam. De collectie lijkt op mijn lijf geschreven. Meedenkende verkoopsters. Prettig om daar te winkelen.

Hulpvaardige winkelmedewerker,

Goede oplossing voor een verlate levering

Factuur per e-mail mag wat sneller komen! Verder prima!

We werden heel prettig geholpen en zijn dik tevreden.

goede aanbiedingen , uitstraling en zeer fijne verkoper

mooi ruime winkel, goed overzichtelijk, goede aanbiedingen, zeer goed advies en contact.

Goede keuze

2 broeken gekocht, zeer goede keuze voor een niet zo grote winkel. Vrirndelijke en deskundige verkoper.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist