Vriendelijk en correct

Mee denkend

Prima geholpen, tevreden.

Zoals altijd goed geholpen en fijne kleding kunnen kopen.

Aanrader, goede collectie en fijn winkelpersoneel

Fijne verkopers en prima service . Zeer attent personeel!

Ontspannen shoppn

Fijne winkel. Komen we graag omdat je je daar niet opgelaten voelt wanneer je een keer niet slaagt. Je komt dan graag terug met als resultaat dat er wel verkocht/gekocht wordt. Men doet ook niet moeilijk wanneer er eens wat geruild moet worden ( tuurlijk van tevoren wel rekening mee houden met labels, termijn en onberispelijke staat) Maaarrr, heel belangrijk; Vanessa is een topverkoopster !! Uitermate geschikt voor de winkel, zorgt dat de klant zich ontspannen voelt, voelt aan wanneer coaching nodig is. Moet daarnaast ook nog veel zaken “tussendoor” regelen, volgens mij vaak alleen (??) . Winkel up to date houden, goederenontvangst controleren, aanvullen etc. Petje af voor Vanessa !!

Prettig geholpen, vooral de uitverkoop prijzen.

Zie boven

Geweldige ervaring!!

Zo vakkundig, zo eerlijk maar ook altijd heel gezellig. Zorg ervoor dat de huidige bemanning ons blijft adviseren. Zij verdienen een grote pluim.

Fijne en overzichtelijke winkel.

Je word er gezellig en goed geholpen.

zeer attent en vriendelijk

Bij binnenkomst een warm gevoel. voldoet aan wensen wat je als klant zoekt bij een kledingwinkel.

Leuk assortiment

Uitstekende winkel

Goede keuze, mooie kleding.

Fijne overzichtelijke winkel

Altijd prettig geholpen, nemen de tijd en geven goed advies.

Uitstekende service en adviezen

Ik voel me altijd zeer welkom in de winkel. Je wordt er fantastisch geadviseerd en geholpen! Hulde!

we zijn heel prettig en deskundig geholpen.

zie boven.

Oké

Behulpzaam

Goed geslaagd.

Bestelling en levering was goed geweest, indien ook de beveiligings button eraf was gehaald.

De bestelde jas werd geleverd met aan de mouw de BEVEILIGINGSBUTTON er nog op. Op dat moment was ik niet mobiel en moest aan iemand gaan vragen om naar de dichtbij zijnde winkel te rijden om de button eraf te halen. Ik voelde mij opgelaten om dat aan de buurman te moeten vragen.

Verkoopster uitmuntend

Twee broeken gekocht en een omgeruild. Ging zonder problemen.

N.v.t

N.v.t.

Uitstekende spullen Correct geholpen

Ook al was het uitverkoop toch vriendelijk en behulpzaam Dat zie je elders weleens anders!

Ruime keuze en bijzonder deskundig en vriendelijk advies

Prima, netjes geholpen

Ik ben goed geholpen. En kon alles vragen.

Goed geadviseerd

Een goede ervaring Snelle service ivm inkorten broek.

Fijne winkel

Mooi assortiment voor elk wat wils redelijk geprijsd goede service en hartelijke ontvangst.

had meer verwacht

voor het eerst een artikel teruggestuurd en géén betaling of ontvangstbevestiging ontvangen.

kan hier vaak goed slagen, assortiment sluit aan bij mijn smaak. leuke persoonlijke benadering door personeel. Ik kom al meer dan 40 jaar bij Adam/Janse.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist