Geen juiste informatie; niet in winkel en niet via klantenservice

In de winkel werd de juiste kortingscode niet toegepast. Toen wij de medewerker hierop attendeerde vertelde die dat wij fout zaten. Toen we vroegen te bellen met het hoofdkantoor zei de medewerkster dat ze dit de dag ervoor al gedaan had. Thuis contact opgenomen met klantenservice die ons gelijk gaf. Alleen zijn we nu al 3 mails en meerdere weken verder en wordt nog steeds de toegezegde € 50,- niet overgemaakt.

Echt beneden peil

Onze bestelling van 170 euro via de webshop van Adam is gedaan op 18 mei 2022. Tot op heden 9 juni 2022 is er nog niets bij ons binnengekomen. DHL zou het bij ons afleveren. Er is ook geen enkel bericht van Adam naar ons gestuurd wat de reden is waarom de bestelde en betaalde artikelen nog niet geleverd zijn. Op 8 juni hebben wij een mail hierover gestuurd en onze ongerustheid uitgesproken. Op deze mail is tot nog toe door Adam niet gereageerd. Zelfs een bevestiging van ontvangst wordt niet naar ons gestuurd. Wij zijn over deze gang van zaken zeer ontevreden en verzoeken u vriendelijk om ons te laten weten waarom de aflevering van de bestelling zo lang uitlijft en wanneer wij de bestelling tegoet kunnen zien.

Wij werden door een hele aardige mevrouw geholpen. Haar inlevingsvermogen in mij als klant vond ik perfect!!!

Ruime sortering mooie kleding, prettig en vakkundig advies, ik slaag daar bijna altijd

Een aanrader

Vriendelijk personeel,goed advies.

Afspraken

Tot op heden altijd uitstekend behandeld en geholpen.

Goed ervaren

Nvt

Slecht

Volgens de website van de vestiging in Maassluis is deze vrijdag van 9.30 tot 20.00 open zonder dicht te gaan. Ik was er om 18.10 en stond voor een dichte deur, om 19.00 ging deze pas open omdat de enige medewerkster lunchpauze had en de winkel had gesloten. Ik ging voor de broekenactie maar ze hadden helemaal niks in mijn maat. Vergeefs bezoek.

Aandacht

Idem

Ze doen wat ze zeggen

Top manager en personeel. Zeer klantvriendelijk en deskundig advies. Ook als achteraf iets niet goed is perfect opgelost. Complimenten en een goed beeld om weer terug te gaan. Ga zo door!!!

Fijne zaak met aardig personeel

Gewoon een leuke zaak waar je niets wordt opgedrongen, maar waar ze wel helpen met aanwijzingen omtrent de kleding die je wilt kopen.

Ok

Praktisch en dichtbij

Personeel helpt mij altijd zeer goed

Personeel kijkt of de kleding bij mijn man past Is dit niet het geval mag ik het ten alle tijde terug brengen Personeel heel vriendelijk en goed op de hoogte van de mode voor de

Vriendelijk en deskundig

Ik werd geduldig geholpen met goed advies. Toen ik in de winkel was was het druk en toch werd ik vakkundig en vriendelijk bediend. Ook voldoende aandacht gekregen met een vriendelijk praatje. Nagebeld dat het bestelde al kon worden opgehaald, nadat ik er wat langer overheen liet gaan. Super!

Goed geholpen

Goed geholpen

zoals gebruikelijk bij ADAM : TOP !!!

correct, behulpzaam , adviserend

fijne winkel in soest.

Altijd leuk en vakkundig geholpen

Wordt altijd goed geholpen

Prettige winkels zowel Hellevoetsluis als spijkenisse

Zo doorgaan.

Zo doorgaan.Groetjes.

Goede service en heel vriendelijke verkopet

Ze nemen altijd de tijd voor de klanten met een deskundig en vriendelijk advies.

Altijd top.

Hele fijne bediening bij een groot assortiment.

Een feestje om hier je kleding uit te zoeken

Je wordt bij Adam in Schiedam altijd met een glimlach geholpen. De service en adviezen zijn uitstekend en oprecht. De kwaliteit van de kleding is goed en voor lange mannen hebben ze ook voldoende keuze. Echt een aanrader!

Een prettige winkel

Ik wordt prettig geholpen door vriendelijk en professionele verkoopmedewerkers.

kan niet beter!

vakkundig advies.