Fijne gemoedelijke zaak waar je je snel thuis voelt

Gewoon prima zaak met een mooi assortiment kwaliteitskleding. Kom hier al jaren. Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Je kunt hier vertrouwd shoppen met een ouderwetse service.

Sympathiek en bekwaam personeel en een mooie collectie met voor ieder wat wils

Zeer plezierige zaak.Mooie spullen en de mijnheer die ons altijd helpt kan uitstekend en op heel prettige wijze adviseren

Ik ben een tevreden klant

Zie boven

Leuk assortiment merkkleding

Ruime keuze in sportief nette kleding. Goede merken alsook huismerk. Prettig geholpen zonder opdringerigheid.

wordt altijd zeer goed geholpen

krijg altijd goed advies en wordt ook altijd goed en zeer vriendelijk geholpen

Goed advies

Super winkel

Niet al te groot de winkel maar wel gezellig . De Meneer is heel erg vriendelijk, en helpt je waar hij kan. Ik kan er super goed slagen ,voor mijn broeken en blouse en jassen. Fijne winkel om binnen te kijken.

Zeer klantvriendelijk

De medewerksters in de winkel namen de tijd, waardoor de aanschaf van een uitstekend product is ontstaan.

Attent voor klant, gemotiveerd,

Aandacht voor klant, geeft advies, draagt positief bij, zonder opdringerig te worden. Top personeel naar mijn mening! Dit moet een 9 zijn ipv de gegeven 8!

Super vriendelijk geholpen

Vriendelijk Servicegericht Behulpzaam Meedenken met de klant

Hele fijne medewerkers die verstand van zaken hebben.

Uitestekend

Prettige sfeer en goede services

Vriendelijke medewerkers met kennis

Voortreffelijk

Vanessa weet goede combinaties aan te bieden

Super goed en vriendelijk geholpen

Je wordt tegenwoordig in de meeste winkels niet meer geholpen maar Adam Mode in Woerden is een hele goede uitzondering daar op. Er wordt alle tijd voor je vrij gemaakt, goed geadviseerd en uiterst vriendelijk. Fijn om hier te shoppen

Altijd goed geholpen

Helaas is mijn buikomvang wat te groot, waardoor er altijd twijfel is, of ik bij overhemden en polo’s/shirts een L of XL moet hebben. Uw vaste medewerker in het filiaal waar ik altijd naar toe ga, weet per merk shirt en/of overhemd altijd feilloos wat bij mij past en komt vaak met een goede suggestie naast de spullen die mijn vrouw voor mij uit het rek heeft gehaald. Uw prijzen liggen wat hoger dan bij Van Dal, maar bij uw goede klantenservice blijf ik graag in de Adam-zaak komen. U begrijpt, dat een webshop niets voor mij is.

Wel goed.

We hebben alleen bijna twee weken op de polo moeten wacht, Terwijl er in de winkel beloofd was dat we hem binnen een week in huis zouden hebben.

Prima zaak, ruime keus

De shopmanager neemt de tijd voor je. Prima service en uitgebreide collectie van de gevoerde merken.

Heel prettig en vakkundig geholpen in de zaak in Leusen.

De beide dames zijn goed in hun vak. Ze weten precies welke maat je hebt en zijn zeer hulpvaardig. Al 2x prettig geholpen.

behulpzaak, klantvriendelijk

Een heerlijke winkel, vriendelijke mensen, niet opdringerig, kennis van zaken. Gewoon top Oja, kwaliteit van kleding is ook prettig

Prima geholpen, en mooie kleding

Ga er zeker nog eens heen als de zomercollectie er is

Prettige winkel en personeel. Goede keuze

Fijn geholpen. Prettige winkel en voor mij ruime keuze

Goede sortering. Altijd vriendelijk personeel.

Zie boven

Prima koop

Voor een prima prijs 2 prima polo’s gekocht

Goed geholpen en geadviseerd

Met kennis van zaken ben ik door de verkoper te woord gestaan en tot een aankoop gekomen.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist