Naar jaren een goede klant geweest te zijn heb ik beslotennaar een ander te gaan.

Krijg vaak de verkeerde maat mee

Modern en traditioneel sportief

Prettig advies, rustige moderne sfeer, actuele merken, maar ik mis toch ook de kwaliteit van Mc Gregor

Goed produkt en fijn geholpen

Positief

Klantvriendelijk en deskundigheid

Klantvriendelijk en deskundig word je geholpen met mooie adviezen.

Fijn advies.

Prima ontvangst, prima advies en blij de winlel met goede spullen verlaten

De ene bovenstaande zin is voldoende

Fijne winkel, goede bediening

Fijn geholpen, goede service

Goede service!

Ik word altijd geweldig geholpen.

Je wordt hier prima geholpen, het zijn heel aardige mensen

Je krijgt hier een goed advies, als de kleding die je past je niet staat dan zeggen ze het ook.

Klant vriendelijk

Je word er altijd vriendelijk geholpen en ondanks de drukte in de winkel wordt er voor iedereen tijd gemaakt. Terwijl er meer personeel in de winkel aanwezig zou moeten zijn. Ook hebben ze kennis over de maatvoering van verschillende merken kleding. Dat is erg prettig.

Goede service en prima prijs kwaliteit

De verkoopster was zeer behulpzaam en kwam met goede ideeën. Ik ben geslaagd en ging weg met twee broeken en een polo en een overhemd. Alles was in de aanbieding dus de prijs kwaliteit verhouding was goed.

Ik kom er al jaren

Dat behoeft geen aanvulling.

Geweldige service, vriendelijk en behulpzaam.

Ik word overal mee geholpen, krijg goede adviezen en er is zelfs wel eens iet thuisbezorgd door Adam brandstore in apeldoorn.

Vriendelijk en terzake kundig

Keurig en correct geholpen

Keurig en correct geholpen

Meer dan voortreffelijk en altijd vriendelijk

Meer dan voortreffelijk en altijd vriendelijk

gewoon goed

kwaliteit goed

Kwaliteit

Mooie priducten van heel goede kwaliteit en prima pasvorm ook voor grote maten. Maar indien maat niet voorradig in de winkel, heel snel thuisbezorgd!

zeer goed

vriendelijk en zaken deskundig

Super fijne winkel en heel vriendelijk en goed geholpen.

Als ik iets meeneem voor mijn man maar het is niet naar zijn zin is er geen enkel probleem, je krijgt gewoon geld terug.

Zeer behulpzaam en goede adviezen hebben hart voor de zaak en komen in aanmerking voor een salarisverhoging.

Super gezellig en vakkundig geholpen.

Op zoek naar een 2 delig kostuum, waarbij ik al terecht kwam in een lengtemaat. Een ‘Ietsiepietsie’ gezet, moest de broek versteld worden, zodat een week later opnieuw gepast kon worden. Met oog voor detail en een gezellige babbel, ook nog een mooi overhemd en een riem kunnen scoren, waarbij goed is geluisterd naar de wensen en rekening is gehouden met het budget. De stropdas moest matchen met de jurk van mijn echtgenoot, en ook dat is uitstekend goed geadviseerd door het verkopende team. Compliment voor de beide dames.

Zeer ervaren personeel

Nvt

Ik ben blij met jullie winkel

Hi.... Ik vind Amams een goede zaak met goed menssen in dienst....heel vriedelijk.

Mooie jeans, maar veel moeite moeten doen.

Ik wil mijn Gardeur jeans via jullie site laten bezorgen. Was niet leverbaar? In de winkel in Capelle a/d IJssel hadden ze hem wel. Koste me anderhalf uur en 30 kilometer (ook niet gratis tegenwoordig) om aan deze jeans te komen.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist