persoonlijk, niet opdringerig, deskundig

Prettige winkel in Houten. Vriendelijk en deskundig personeel dat gelukkig helemaal niet opdringerig is.

Prima geholpen!

Aandacht voor de klant. Durven je ook een beetje uit te dagen qua kledingstijl. 'Als je dit leuk vindt, wat vind je dan van dit....' Maar ook met respect naar de klant. Vriendelijk geholpen, en gevoel dat er even tijd voor je wordt genomen. Prima ervaring, kom graag volgende keer weer terug.

Prettige behandeling en ruime keuze

Prettige behandeling en ruime keuze in een overzichtelijke winkel

Prima geholpen en alle tijd werd genomen.

Wat ik jammer vind is al je in totaal meer dan 1000,- euro besteed, moeilijk wordt gedaan over korting. 2e broek voor de helft van de prijs en de 3e broek was weer 100%.

Leuke winkel, mooie kleding, aardig personeel

Correct en vriendelijk

Goed en vriendelijk geholpen . Luistert naar je wensen .

Uitstekend geholpen, prima service.

Aardige medewerker die de tijd voor mij nam en duidelijk wist hoe mij te helpen. Dat zie je niet vaak!

Prettig geholpen door vakkundige verkoopster

Hier kom ik zeker weer terug.

Je wordt goed geholpen en goed advies

Goede service en afhandeling

Snel geholpen , ruime keuzes!

Komen afspraken na, goed advies.

Goede service en vriendelijk personeel.

ik ben zeer tevreden over het assortiment en de bediening.

Ik werd goed geholpen en vond wat ik zocht. Hetgeen er niet was in mijn maat werd bij een filiaal besteld en kon ik later ophalen.

geweldig

ik wordt altijd uitstekend geholpen door Maurice die weet exact wat ik zoek en zal niet iets opdringen waar hij zelf niet achter staat Altijd prettig om in de winkel te zijn en door hem geholpen te worden

adam webshop slechter dan voorheen

Verzending duurt tegenwoordig langer, sinds jullie nieuwe bezorgorganisatie hebben. Terugstorting bij retour duurt erg lang. Recent bijna 2weken! Voorheen ging dit bij Adam allemaal veel beter en sneller.

Goede service, fijn geholpen

Mooie nieuwe winkel, goed geholpen

goed geholpen met advies, maat, bestelling via andere winkel, afmeten, inkorten, afleveren.

Deskundig en sympathiek

Prima hulp bij kleding keuze.

Aardig personeel

Goede adviezen en service

Het is een plezier om vier kleding te kopen

Het is duidelijk dat hier vrouwen met ervaring werken. Het is fijn om hun mening over de kleding te horen.

UITSTEKEND ADVIES EN SERVICE

prettige behandeling als klant en voel me er thuis. begrijpen welke stijl bij mij als persoon past. durft ook voor mij afwijkende kledingvoorstellen te doen, hou ik wel van.

prima service

De zaak waar ik altijd slaag!

Bij Adam vind ik altijd iets wat bij mij past en wat mij staat. De zaak is overzichtelijk (bij grotere kledingzaken zie ik vaak door de bomen het bos niet). Bovendien ben ik altijd dankbaar voor de persoonlijke begeleiding die geboden wordt. Kortom ik koop graag bij Adam.

Vriendelijk personeel die de tijd neemt om je te helpen.

Super geholpen door vriendelijke verkoper.

Geen bon online ontvangen

Ik heb nooit een bon online ontvangen, dit in tegenstelling tot de nieuwsbrieven.

Deskundig en fijn ontvangen en geholpen

Mooie zaak en mooie kleding

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist