geweldig

ben blij dat ze weer in de stad zijn Vanessa geweldige gastvrouw, altijd behulpzaam en is je maat er niet dan zal ze alles in het werk stellen dat het artikel er komt.

Goed geholpen en prima geslaagd.

Fijn dat we geholpen werden bij het maken van een keuze. Zijn zeer tevreden met de aankopen.

Prettige omgang en lekkere ☕️

Enorme betrokkenheid van de medewerkster om een passend artikel te leveren.

Zeer vriendelijk geholpen

Heel goed geholpen

Super vakbekwaam personeel

Wordt altijd enorm goed geholpen in Maassluis. Ze hebben altijd merk en goede kwaliteit kleding wat ik nodig heb voor privé en werk.

Personelijk

Vriendelijke en terzake deskundig advies bij het kopen van kleding en accessoires

Deskundig zonder opdringerig te zijn.

Ik ging voor net kostuum en gezien mijn lichaamsbouw moest er het een en ander worden aangepast. De verkoper was heel deskundig en daarom paste het na verandering meteen.

goed advies

Kundig en vriendelijk geholpen

Kom er al lang en vindt meestal wel iets.

Hele mooie winkel met deskundig personeel

Wat een prachtige nieuwe locatie en fijn dat winkelmedewerker Vanessa weer terug is.

Prettig flexibel personeel, dat meedenkt. Leuke merken, zou iets diverser mogen zijn

Kom hier al jaren, gewoon een prettige zaak met leuk assortiment

Leuke winkel en aardige bediening

Ze hebben als enige de juiste spijkerbroek voor mij.

Vriendelijk en behulpzame personeel

Hele fijne zaak!

Heel goed geholpen en fijn contact

Het contact met de verkoopster was heel goed, ze heeft me keuzes aangegeven waar ik zelf niet mee zou zijn gekomen en die heel goed hebben uitgepakt. Fijn dat jullie weer in de binnenstad van Apeldoorn zitten!

Goed en deskundig geholpen

Ben goed geholpen, met een goed advies, en niet opdringerig en dat alles bij een lekker bakkie koffie.

Wij komen altijd bij ADAM in Leusden en worden daar zeer goed geholpen!

Gewoon goed

Goed is goed. Vriendelijke bediening. Goede adviezen

Goed advies ...en leuke keuze in de collectie .

Uitstekend advies en heel prettig geholpen

Ik voelde me heel goed geholpen met uitstekend en duidelijk advies, geen onzin verkooppraatjes. Verkoop met verstand van zaken en om de klant te helpen.

nvt

een vriendelijke verkoopster en zijn goed geholpen

Erg vriendelijk personeel!

Staan altijd voor je klaar!

mijn ervaring was van dien aard dat we toch verder zijn gaan kijken

wij waren op zoek naar de zomercollectie. Na een aantal opeenvolgende keren, lager er nog steeds dezelfde of nagenoeg dezelfde artikelen, zodat we elders ons licht hebben opgestoken.

Leuke en fijne winkel.

je wordt er goed geholpen zonder dat je het gevoel hebt dat ze je iets opdringen. Geven ook gewoon een goede mening zoadt je niet iets koopt wat niet echt bij je zal passen.

Goede ontvangst, prima hulp bij keuzemogelijkheden

Bijzonder goed en vriendelijke geholpen,. Prima advies

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist