Goed, leuk en kundig geholpen

Ik ben prima geholpen in Zoetermeer

fijn bedrijf met vakkundig personeel

zie boven

De verkoper kan goed z’n klant ‘lezen’

Daar bedoel ik mee dat hij goed inschat wat een klant zoekt maar ook wattig hem past. Fijn geholpen steeds!

Snelle levering, lage prijzen, gemakkelijk retour

idem als boven

Uitstekend personeel, zeer klantgericht.

Fantastisch tastisch

Altijd een feestje om advies te krijgen van Irma en Sylvia, wat een TOPPERS

Fijn geholpen

Snel en deskundig

Alle leuke merken bij elkaar in één winkel

Mooi zaak met alle leuke merken bij elkaar. Online soepel afhandeling, ook van eventuele dingen die retour gaan en in de fysieke winkel altijd vriendelijk en behulpzaam personeel.

Het is altijd gezellig en denkt me met de klant.

Super geholpen door jan

Hele fijne binnenkomst en begroeting. Goed geholpen met broeken en blouse met bijhorende truien. Was op het moment wel druk met 1 personeelslid wel veel te weinig voor deze mooie grote winkel met drukte. Op naar volgende aankoop! Super fijn geholpen!

Late verzending van de bestelling

Bestelling pas verzonden nadat ik navraag had gedaan over de status. Dinsdag besteld, vrijdag navraag gedaan en de bestelling pas maandag afgeleverd.

Aardig

Heel behulpzame verkopers in Wierden.

Uniek in prijs, kwaliteit en prestatie!!

Ruim assortiment herenkleding, met een goede prijs. / kwaliteit verhouding. Vakkundig advies door gemotiveerde medewerkers!!

Adam brandstore

Een fijne uiterst gevarieerde zaak waar je altijd zult slagen

Goed advies en service.

De verkoper gaf goed advies en een prettige atmosfeer.

En goed ervaring.

Prijs en qualiteit .

Mooie kleding, goede service.

Jas past goed en ziet er mooi uit, strak getailleerd, ben benieuwd hoelang die meegaat maar ik denk dat het met de kwaliteit wel goed zit. Was niet duur in de aanbieding.

snelle bezorging

Snelle bezorging en goede kwaliteit.

Altijd goede service

Er wordt altijd prima meegedacht.

mooie producten netjes verpakt

Vond alleen retour zenden lastig geen retour sticker.

Prettige website, goede foto's en aanbiedingen

Prettige website, goede foto's en aanbiedingen. Alleen DHL duurt wat lang om te versturen

Wat werd ik vakkundig geholpen

Stap je vrijdag tussen de middag in je pauze even snel de winkel in Dordrecht binnen en wordt je compleet verrast door maatwerk. Wat een vakkundige en ervaren verkoopster. Goed en eerlijk advies, kostte nog moeite wordt gespaard een heerlijk bak koffie maakt het af

Vriendelijk, behulpzaam en goed advies.

Fijne winkel. Overzichtelijk. Groot assortiment truien, overhemden, vesten en ga zo maar door. Werd uitstekend geholpen.

Snel en goede kwaliteit

Ik ben al jarenlang een tevreden klant. Zowel in de shops als online wordt ik goed en snel geholpen. De kleding is van een goede kwaliteit.

Klantvriendelijkheid.

Wordt altijd goed geholpen. Gezellige verkoopster, die de juiste aandacht geeft. Kledingmerken die bij mij passen. Ik koop voornamelijk mijn kleding bij Adam, Deventerstraat Apeldoorn.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist