Voelde me als klant behandeld

Prettige sfeer en goed geholpen en goed geslaagde

Kwaliteit

Mijn beige broek vertoont overal gele vlekjes alsof de kleur niet goed heeft gepakt! Hier baal ik erg van want die broek heb ik niet veel gedragen en het mooie is er nu al vanaf!!

Uitstekend.

Goed advies en erg prettig geholpen.

Uitstekende verkoopster.

Zorgvuldig en zeer attent geholpen.

Goed en prettig geholpen

Prettige om er te winkelen

Zeer vriendelijke verkoopsters

Word altijd zeer vriendelijk en vakkundig geholpen

Zeer prettig geholpen

Ik heb een goede ervaring er werd niets opgedrongen maar wel een leuk en goed advies gegeven.

Goed geholpen aardige verkoopsters

nette behandeling en goed advies

Nette overzichtelijke winkel en ik kreeg een goed advies bij het maken van mijn keuze.

Prima winkel, goed geholpen en een ruime keuze aan kleding

zie bovenstaande

Zoals gebruikelijk werd ik prima geadviseerd en geholpen.

Perfecte service

Was zeer happy te ervaren dat na de sluiting van het filiaal in Osdorp op redelijke afstand van mijn woonplaats Amsterdam een vestiging in Hoofddorp was met eenzelfde puike assortiment en service.

Goed geslaagd

Prima geslaagd

weer kleding naar mijn smaak

mensen van mijn [oude] leeftijd waren jaren afgehaakt vanwege het nieuwe dissen destijds

Goed geslaagd

Zag een leuk jack en ben naar binnen gegaan en heb het gepast en gekocht. Ben prima geholpen en heb ook goed advies gekregen. Vriendelijke medewerkster/werker.

Prima!!!!

Aardige verkoopsters.

Het bezoek aan de winkel voelde na Corona toch veel prettiger dan even snel een on-line bestelling doen. Goede en geduldige verkoper hielp mij prima bij de aankoop.

Mooi collectie in de winkel

Altijd goed geholpen en slaag altijd

Gewoon goed

Al jarenlang vaste klant bij Adam in Dordrecht. Geen opdringerige verkopers/verkoopsters. Men weet precies wat mijn wensen zijn en ik kan ongehinderd shoppen. Adviezen zijn altijd prima!!

Hartelijke ontvangst en prima hulp gekregen

Hartelijke ontvangst en prima hulp gekregen

Makkelijk besteld en snel geleverd

Website is ook vanaf de smartphone goed en gemakkelijk te navigeren. Bestellen is eenvoudig en retourneren ook.

Eerste aankoop bij Adam

Weer vertrouwd klantvriendelijk

Er staat nu weer een man in de zaak die weet wat nodig is om het voor de klant aantrekkelijk maakt om bij Adam in de Boliestraat binnen te gaan.

Zeer klantvriendelijk, je voelt je welkom!!

Zeer vriendelijk, nemen de tijd. Er wordt meegedacht. Komen hier graag!!

Drama

Mijn ervaring; De eerste keer dat ik in de Adam kom, werd ik gelijk geholpen dat was goed, maar toen het afrekenen erop aankwam verliep alles heel slordig en chaotisch. Het duurde zo lang dat ik mijn kleding terug wilde brengen en het uiteindelijk liever online willen bestellen. Irritaties liepen hoog op.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist