Prima..alleen erg jammer dat de Adamwinkel in SC Overvecht in Utrecht is gesloten,een groot gemis!

Jaren lang klant van Adam,onze hele mannelijke familie!Voor ons,als oudjes,moeilijker geworden om naar Adam Brandstore in Houten te komen! Altijd zeer goed geholpen,en nog!

Geweldig fijn

Weer vertrouwd geholpen door geweldige filiaaalhoudster, klasse.

Geweldige winkel

Prettige medewerkers

Prettige dame ( net zoals de dame die hiervoor bij u werkte)

Goed betaalbaar assortiment en goeie ervaring met personeel in diverse filialen, zoals in Dordrecht, Scheidam en Maassluis.

Vriendelijk, mooie kleding

Vriendelijkheid en deskundigheid

Bijna perfect

Goede service, klantvriendelijk, wordt tijd voor je genomen, wordt goed advies gegeven

Gelukkig een nieuwe verkoper

Het was te zien dat er een nieuwe verkoper was . Een man met veel ervaring en je ziet ook al de veranderingen in de winkel. Trek deze lijn door !

leuk geholpen

leuk geholpen en leuk geslaagd

Zeer tevreden.

Heel fijn geholpen door een zeer vriendelijke medewerkster met een goede krnnis van zaken.

In één woord klasse zaak

In alle rust en aandacht ben ik geholpen en geadviseerd bij de aankoop van een kostuum. En passant ook een leuk colbert aangeschaft. Winkeleigenaar had oog voor details en stuurde niet aan op pure verkoop. Maat van overhemd niet op voorraad dus ook gewoon nee durven te verkopen. Een shop waar ik zeker terug kom.

prettig, klantvriendelijk personeel

adequaat geholpen

Ervaarde personeel en overzichtelijk.

Mooie zaak kom ík elke week wordt goed geholpen :

Prima en heel fijn geholpen

ga altijd tevreden de winkel uit.

deskundig personeel altijd hulpvaardig geven prima advies nemen alle tijd om je te helpen

Top.

Enige weken geleden bij de adam winkel in Zoetermeer geweest en goed geadviseerd door een professionele en vlotte storemanager. die op een leuke manier echt geinteresseerd is in de klant. Knap gedaan. Het assortiment is erg goed daar en ga daar zeker weer naar toe. Koop al 20 jaar bij Deutz in Bilthoven tot volle tevredenheid.

Prima service in de winkel, maar daarna wat teleurgesteld

Uitstekende service in de winkel in Dordrecht. Wat ik echter minder klantvriendelijk vond is dat ik een paar dagen na mijn aankopen een vrolijke 'Paasacties' folder thuisgestuurd kreeg met daarin een aantal van mijn aankopen met flinke korting. Op mijn vraag via de email wat ze hier van vinden werd ontkend dat de items die ik had gekocht in de aanbieding waren (ik herkende ze toch echt in de folder), ik langs het filiaal kan lopen voor de nieuwe acties en altijd mag ruilen. Als er bij Jac Hensen aanbiedingen aankomen dan melden ze dat en geven ze het weekend daarvoor alvast die korting om teleurgestelde klanten te voorkomen. Ik koop niet bij Adam voor de lage prijzen, wel voor goede service. Dit vind ik geen goede service.

Zeer klantvriendelijk, uitstekend en eerlijk geholpen

Zeer klantvriendelijk, uitstekend en eerlijk geholpen. Er werd alle tijd voor genomen, en naar alternatieven gekeken.

Goede assistentie in winkel

Goed assortiment. Meedenkende medewerkster.

Prettige winkel voor de man

Ga paar x per jaar naar Adam omdat ik daar goed geholpen wordt en het ruime assortiment met kwaliteits kleren van de juiste merken. Hoewel alles wat duurder is, kan ik het jarenlang gebruiken wat uiteindelijk weer scheelt in de portemonnee en voor het klimaat & milieu. De webshop gebruik ik wat minder omdat ik de kleren wil zien, voelen en passen. Uiteraard is het fijn dat er in de winkel deskundig en behulpzaam personeel is dat me kan helpen de leukste kleren uitkiezen.

Proma door de winkel-dame in Heerhugowaatd geholpen

Zie boven

Voldoende keus redelijk geprijsd

prima geholpen zoals altijd!

Iedere keer als ik in de winkel kom wordt ik vriendelijk, zakelijk en goed geholpen. Uiteraard probeert de verkoopster, alternatieven of aanvullende producten aan te bieden, dus qua verkoop alleszins tevreden!

Fijne winkel, maar scheelt door wie je wordt geholpen en de coulance kan beter.

De verkoopster kwam onzeker over terwijl ze er al 3 jaar werkt. En ook zag ze er onverzorgd uit. Geen visitekaartje voor jullie zaak.

Keurig geholpen, en nemen de moeite om te helpen.

Fijne ruime winkel en wordt goed geholpen.

Voorheuvel 3 7

3701JA Zeist