Golfplaten besteld. Om verzendkosten te besparen ben ik ze zelf in Barneveld gaan ophalen. Dat verliep efficiënt en snel. Geholpen door vriendelijke medewerkers. En de kwaliteit van de golfplaten was ook helemaal top.

Duidelijke site en goede service.

Mijn bestelling van enkele doorzichtige golfplaten ging gemakkelijk en vlot. De aflevering ging ook goed. Omdat er niemand op dat moment thuis zou zijn, is er in goed overleg met planning en chauffeur een goede afleverplek uitgekozen in de straat, zo dicht mogelijk bij ons huisadres. Prettige samenwerking!

Duidelijk, snel en goede kwaliteit

Top bedrijf

keurig

volgens afspraak binnen 2 dagen geleverd

Prima bedrijf.

Het bedrijf heeft een goede prijs en houdt zich keurig aan de afspraken.

prima, goed bedrijf

Netjes op tijd en compleet geleverd!!

Snel communicatie en snel geleverd super blij mee

Uitstekende service

Ik werd netjes geholpen. Zelfs met het inladen in de auto. Toen het niet paste mocht ik het laten staan tot ik weer meer ruimte had. Geweldige service!

Keurig op tijd en snelle levering van prima spullen!

Duidelijk en snel zo als gezegd geleverd. Top

Mooie stalen dakpanplaten, die perfect verpakt waren en perfect geleverd. Het is een prachtig product, die mooi staat op de overkapping die ik gebouwd heb.

Correct en snel geleverd volgens afspraak

Keurig op tijd en netjes geleverd!!

Keurig op tijd en netjes geleverd!

Prima contact

Online besteld en 2 bestellingen kunnen samenvoegen. Bij de transporteur ging er eea mis. De medewerker van Kuras heeft er alles aan gedaan dit op te lossen. De profielen zijn precies als besteld dus ondanks transporteur-gedoe heel tevree

Prima product, makkelijk in het verwerken

uitstekend

goede afspraken en worden ook nagekomen vriendelijke chauffeur

Ondanks de maar kleine opdracht keurig op tijd en netjes geleverd!

Top!!

Correct en netjes

Positief

levering ok, product wat minder.

Afvoer epdm moest ik kort afzagen echter zat op de pijp letters wat uitstaken zodat de mof er niet overheen kon. Eerst alles moeten weg vijlen. De levering was ok en snel.

Vlot en prima geregeld

Prima, toppie

Geen problemen goed kontact.

Zeer goede ervaring met dit bedrijf.

Netjes en vriendelijk geholpen. Snelle levering aan de deur.

TOP

Had 3 vezelcement golfplaten op korte termijn nodig. chauffeur is speciaal op vrijdagmorgen naar Amsterdam gereden om op tijd af te leveren! top service!!

Gewoon goed

Gewoon goed en netjes geleverd

super tevreden

alles verliep perfect

Deventerweg 9

3771 NP Barneveld

Over Kuras

Kuras, alles voor dak, wand en gevel Kuras is een gespecialiseerde bouwmaterialen groothandel voor de agrarische- en industriële bouw. Groothandel Kuras levert al meer dan 15 jaar haar materialen vanuit het hart van Nederland, Barneveld, voor de industriële- en agrarische bouw. De vezelcement golfplaten en bijbehorende lichtplaten, sandwichpanelen, isolatieproducten, staalplaten, dakbedekking en alle materialen voor montage en afwerking betrekken we via vaste, betrouwbare leveranciers. Wij leveren desgevraagd direct op de bouwplaats, maar vanuit ons grote magazijn kan kunnen we snel en flexibel bijleveren of onze klanten halen het af. En, als het moet, zelfs buiten kantooruren. Dat is een van de grote voordelen van Kuras. Groot assortiment voor panden, hallen en stallen Een ander pluspunt is ons enorme assortiment. De standaardproducten voor bedrijfspanden, hallen en stallen hebben we op voorraad, maar Kuras’ kracht is daarnaast dat we maatwerk kunnen bieden. En dan gaat het niet alleen om golfplaten, isolatie, sandwichpanelen of profielplaten, maar ook om de toebehoren voor een keurige afwerking van een pand. Met deze diepte in het assortiment onderscheidt Kuras zich van de concurrentie en zijn we veel meer dan zomaar een bouwmarkt. Kuras is dé specialist in dak en wand. Elk montagebedrijf, elke skeletbouwer, iedere dakdekker of particulier vindt bij ons het totale pakket. Een ander voordeel: doordat de bouwer maar een aanspreekpunt heeft, sluiten de producten goed bij elkaar aan en koopt hij efficiënt in. Moderne specialist voor dak, wand en gevel De bedrijfsnaam Kuras betekent schild. De groothandel richt zich dan ook specifiek op de schil van het agrarische of industriële gebouw. Dankzij onze deskundige teamleden weet Kuras precies wat de markt vraagt en wat de ontwikkelingen zijn. Daarnaast richten we ons op de geventileerde gevel in de utiliteits- en woningbouw. Ook in deze tak binnen de bouwwereld zijn we als specialisatie aangemerkt.