Zeer klant vriendelijk, een top winkel.

Als je hier je trouwring niet vindt, dan vindt je hem nergens. Zoveel keuze.

Uitstekende service!

Heel vriendelijke ontvangst en uitstekende service bij het kiezen van inze trouwringen. Wij raden De Bruyloft aan aan alle verloofden die op zoek zijn naar hun ideale trouwringen!

Vriendelijk onthaal, laten u ruim de tijd de ringen te bekijken, helpen desnoods bij keuze maken, geven de nodige uitleg, uitgebreid assortiment en zelf mogelijkheid tot het zelf ontwerpen van uw ring, graveringen,.. kortom echt een aanrader als u op zoek bent naar trouwringen.

Goed ontvangen en holpen

Ben zeer goed geholpen geweest.

Uitstekend!

Zeer tevreden met de trouwring voor mijn vrouw! Zeer vriendelijke en behulpzame zaakvoerders, mooie ruime professionele zaak en een ruim aanbod aan trouwringen. De klant wordt meegenomen naar een mooie ruime ruimte achteraan waar je meer uitleg krijgt en je persoonlijke keuze kan bespreken. Mooi aanbod van organische ringen en zeer tevreden met de mooie afwerking van de ring.

Tevreden van ringen en service

Wij zijn zeer tevreden van de service die we gekregen hebben van De Bruyloft. Bij het kiezen van de ringen hebben zij meer dan de tijd genomen ons te begeleiden. Wij vonden niet volledig onze zin tussen de modellen in de etalages en zijn dan samen met de verkoper aan de slag gegaan met de configurator om onze ringen zelf samen te stellen. Hierbij wordt er gekeken naar je wensen, kwaliteit maar, voor ons ook belangrijk, het budget. Onze ringen nadien ontvangen was heel fijn, het was boven onze verwachtingen hoe ze uiteindelijk geworden zijn!

Heel aangename mensen en goed geholpen

Sylvie heeft ons goed geholpen, voor zowel de verlovingsring als voor de trouwringen. We zijn er heel blij mee! Bovendien worden we altijd met een glimlach en veel zorg ontvangen.

Heel vriendelijk en een goed onthaal

Heel behulpzaam en tijd geven om te kiezen

Perfecte service

Heel vriendelijke afhandeling , veel goede raad gekregen in verband met ontwerp van de ringen .en door omstandigheden konden we de ringen niet ophalen en ze zijn zelfs geleverd bij ons thuis. Bedankt voor heel het team.

zeer goed

Die aanbieding om iets te drinken FANTA heeft ons over de streep geholpen bij Vanhoutteghem kreeg ik nooit iets aangeboden zelfs niet als ik voor €2.500 kocht daarvoor hebben wij bij jullie onze aankoop gedaan ...alhoewel die tweede Fanta was wel een beetje warm hé (LOL). Allez ik wens jullie van harte een goede vakantie en Corona vrij !!! Freddy & Christa

Vlotte correcte sevice.

We zijn binnen gewandeld in een mooie zaak en werden zeer vriendelijk verwelkomd. Het zoeken naar onze perfecte trouwringen werd ondersteund door sympathieke en professionele medewerkers. Tot slot zijn wij zeer tevreden met onze aankoop. Deze zaak is zeker een aanrader.

tevreden

(Zeer) ruime keus aan trouwringen. nadien kunnen de ringen zelfs nog worden aangepast op vrijwel alle aspecten (bv dikte, materiaal, diamanten). Er wordt ruim de tijd genomen om hierbij te assisteren/adviseren. Goede after-sale. Bij ons bleek 1 ring net te klein, met een bruiloft op korte termijn. Hier werd snel een aanpassing voorzien.

Positief over de gehele lijn.

Trouwringen kiezen met een voorontwerp via Acreedo op het internet en er nog 2,5 uur over doen getuigt van jullie streven naar een totale perfectie. Het resultaat is dan ook verbluffend en wij gaan jullie zaak aanbevelen bij vrienden en kennissen. Onze uiterste dank! M&M

Top service en vakkennis

Wij zijn heel blij met de hulp, kennis en ontwerp van onze trouwringen.

Uitstekende service

Een echte aanrader voor wie op zoek is naar verlovings- en trouwringen. Ruim assortiment, goede service en zeer vriendelijk team.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top service!

Zowel de service als de kwaliteit van de ringen is uitstekend. We werden goed geholpen door Guy.

Aangename mensen die de tijd nemen om je wensen in te vullen

Aangename ontvangst Kennis van zaken Goede after sale service

Een ervaring als geen ander

Een warm ontvangst en een duidelijke uitleg, ik heb op geen enkel moment gevoeld dat ik iets niet kon vragen, er was altijd tijd voor uitleg of meer keuze, de klant is hier koning. Een vriendelijke lach en een goeie babbel van begin tot einde. Ook bij aflevering nog een goede uitleg gekregen en zeer tevreden over onze ringen.

Geweldige ervaring

Zeer goede uitleg over de edelmetalen en diamanten, je kan rustig rondkijken, nooit de indruk gehad dat een vraag teveel was. Ze hebben voor ieder wat wils, voor mijn aanstaande was de acredo configurator de uitkomst, en is zeer blij met het resultaat. Bij het afhalen van de ringen kregen we ook een super goede uitleg over het onderhoud van de ringen. Top service gewoon! Met plezier 3uur gereden.

The place to be,

Heel ruim assortiment van trouwringen, ook voor ieders budget. Hele lieve vriendelijke mensen, die luisteren naar de wens van de klant. Top service, wij zijn zeer tevreden! Bedankt voor onze prachtige ringen.

Mijn verloofde en ik werden zeer goed ontvangen. Zowel bij het eerste als bij het tweede bezoek. Vriendelijk personeel. We hebben genoten van een uitstekende service. Juwelier De Bruyloft beschikt over een programma dat het mogelijk maakt een unieke ring te ontwerpen. De medewerkster kende alle mogelijkheden en zij kon zeer goed met het programma werken. We zijn zeer tevreden met onze prachtige ringen en kunnen niet wachten deze te mogen dragen.

Klantvriendelijkheid

Goede hulp, normale leveringstijd. Aangenaam personeel

Geweldige ervaring met rustgevende mensen

Wij kregen van in het begin een heel erg duidelijke uitleg over alle mogelijkheden voor onze trouwringen. Het was ook leuk dat we daarna de kans kregen om met ons twee rond te kijken naar hun aanbod. Tijdens de afspraak voelden we over het algemeen veel rust en vertrouwen. We kregen ook echt ruime tijd om over alles na te denken en verschillende opties uit te proberen.

Perfect!

Wij hebben een hele goeie service gekregen en zijn heel tevreden met de begeleiding en het eindresultaat. Marleen en Rudy

Vriendelijk, goede service

Heel vriendelijk personeel en een goede service. Er werd heel veel informatie gegeven bij de keuze van onze ringen. Ze nemen er echt hun tijd voor. Een echte aanrader!

Roomstraat 12

9160 Lokeren

Over De Bruyloft

DE BRUYLOFT staat voor een trouwringcultuur van een speciaal soort. Wij zijn vastbesloten om het geluk van een bruidspaar in zeer persoonlijke trouwringen vast te leggen. De trouwringen begeleiden het echtpaar hun hele leven. Daarom vinden we het bijzonder belangrijk om samen met u perfect gevormde ringen met liefdevolle details te ontwerpen. Uitstekend vakmanschap, hoge creativiteit en de beste materialen maken onze trouwringen zo bijzonder. Het zijn de laatste details die het verschil maken. Een elegant groef, een opzettelijk geplaatste steen, kleurspel. Elk sieraad is uniek, speciaal gemaakt volgens uw wensen. Voor juwelen is dit de mooiste manier om uw waardering te tonen.