Zeer tevreden!

We mochten uit de zeer grote collectie onze voorkeuren aanduiden, ongeacht hoeveel het er waren. Daaruit maakten we dan een kleinere selectie, om uiteindelijk 1 paar ringen te bewerken in een computerprogramma. Er werd geadviseerd, geluisterd én rekening gehouden met het budget. De reële versie was nog beter dan we hadden gedacht. Super ervaring! Vriendelijke mensen. Zeer goede service!

Uitstekende service

Vriendelijke vlotte service.

Uitstekende service

Wij hebben een ZEER GOEDE ervaring bij De Bruyloft

Mijn ervaring bij De Bruyloft is. Vriendelijke mensen, zeer goed ontvangen, deskundig uitleg over de trouwringen. Prijs kwaliteit is top. Zeker een aanrader De Bruyloft

We hebben een afspraak gemaakt bij de Bruyloft, omdat in een review stond "dat ze daar álles hebben". Dus waarom meerdere juwelierszaken doen als het op één adres kon? Er werd ruim (!) de tijd voor ons genomen om alle soorten materiaal, steentjes, enzo uit te leggen. We hadden vooraf nog geen bepaald type ring in gedachten, maar samen hebben we op de configurator onze trouwringen samengesteld. We zijn heel tevreden over de geleverde én supervriendelijke service, alsook van onze ringen! Zeer zeker de moeite waard om tot daar te rijden!

Vlot en vriendelijk

bij de keuze nemen de mensen steeds meer dan hun tijd om alle opties te bespreken en de wensen van de klant te vervullen. Een ring lijkt een eenvoudige keuze maar als je merkt dat er honderd en een manieren zijn om iets te personaliseren, ben je blij met een professionele ondersteuning. De mensen van de Bruyloft doen dit perfect!!

Goede begeleiding in de zoektocht naar onze trouwringen!

Samen onze droomringen ontworpen

Bij De Bruyloft staat een team klaar om u persoonlijk te ontvangen en op weg te helpen naar uw droomringen. Je krijgt alle tijd die nodig is om samen met hen de perfecte ring te ontwerpen, naar eigen smaak en budget. Alles wat je maar kan denken kunnen ze verwezenlijken. Tevens geven ze professioneel advies waardoor je geen foute beslissingen kan nemen. Voor gelijk welk budget kan je de ring van je dromen laten ontwerpen. De ontvangst en begeleiding is super. Warme, professionele mensen, ze kennen hun vak! Ook met een kleiner budget voel je je er welkom, geen denigrerend gevoel dat je soms in andere winkels kan voelen. Ik raad iedereen aan bij hen langs te gaan als je op zoek bent naar trouwringen! Toen we de ringen gingen afhalen kregen we ook nog een mooi verrassingsgeschenk. Dankjewel aan het ganse team! Doe zo voort!!

Super vriendelijk en goede service!

Wij zijn telkens goed geholpen bij het kiezen en samenstellen van onze trouwringen. Er werd veel tijd gemaakt voor ons en we kregen voldoende ondersteuning. Heel tof dat er zoveel creatieve vrijheid is.

Prima ervaring, brede keuze, veel personaliseringsmogelijkheden

Vlot onze keuze kunnen maken uit een breed aanbod met bijzonder veel personaliseringsmogelijkheden en advies met kennis ter zake. De online configurator is een extra troef maar ter plaatse zie je toch nog een pak meer mogelijkhede

Een zeer duidelijke uitleg. Na mijn bestelling heb ik de ringmaat gewijzigd en dit is zonder enige probleem doorgevoerd. Zeer klantvriendelijk en waar voor je geld. Een aanrader!

Voor ieder zijn zin

Wij kregen een heel uitgebreide uitleg over alle soorten vormen enz. Voor alles kregen we onze tijd en we kregen ook wat tijd met ons twee om onze ideeen uit te wisselen, zonder in een richting gestuurd te worden door een verkoper. Wij houden niet zo van verkooppraatjes dus waren zeer blij met deze aanpak.

Geweldige service

Van begin tot einde een uitstekende ervaring. Zeer tevreden over de hulp en uitgebreide uitleg die we kregen bij het uitkiezen van onze trouwringen. Ook het aanbod en de mogelijkheden waren heel uitgebreid. De nodige aanpassingen werden zonder problemen uitgevoerd opdat we het perfecte resultaat hadden. Zeker aan te raden!

Top service !

Vandaag onze trouw ringen gaan passen waren heel tevreden. Ook zeer goed geholpen geweest toen we de ringen gingen bestellen. Heel klant vriendelijk! Bedankt ! Groetjes imke en robin

Dankzij jullie hulp de ring gevonden die bij mij past!

Luisterend oor naar mijn wensen over een ring. Duidelijke uitleg over materiaalkeuze, slijpwijze van stenen,grootte van stenen, steenzetting en bijhorende prijzen. Geen push-gedrag tot kopen. Verschillende ringen kunnen passen ter vergelijking. Wat past het mooist bij mij? Dankzij jullie hulp de ring gevonden die bij mij past! Thanks! Ann en Wim

Een mooie herinnering in de aanloop naar ons huwelijk

Wij zijn zeer tevreden over de Bruyloft. Wij kwamen helemaal van Leuven (1uurtje rijden) tot in Lokeren om onze trouwringen te kiezen en dat was de moeite meer dan waard. We leerden hen kennen op een huwelijksbeurs te Gent en de manier van werken sprak ons enorm hard aan. We konden onze ringen aanpassen aan en personaliseren volgens onze eigen wensen. Wij hadden hier een zeer aangename ervaring en zouden het zeker aanbevelen!!

Uitstekende service en kwaliteit

Bedankt voor het goede advies en de volledige uitleg bij zowel de materie van de ringen, de uitvoering en de extra’s Ook voor mijn bruidsjuwelen hier terecht gekund, kwaliteitsvol en goede sturing in het helpen kiezen. Nog nooit eerder een juwelier gekend die je echt uitlegt hoe de ringen gemaakt worden en waar je volledig zelf carte blanche in hebt. De gravures zijn enorm verfijnd en toch goed leesbaar! Top ! Zeker een aanrader voor je trouwringen en juwelen

Topservice en zeer vriendelijke bediening!!!

Zeer mooie winkel met een uitstekende service en zeer vriendelijke bediening.

Zeer goede service!

We zijn heel goed geholpen, ze nemen ruim de tijd om samen te zoeken naar het juiste juweel in een rustige mooie winkel.

Een geweldig team, met uitstekende service en een prachtig resultaat!

Toen we er voor de eerste keer naartoe gingen werden we meteen geholpen. We namen plaats in een aparte ruimte waar we een top uitleg kregen van de ringen. We konden op ons eigen tempo eens rondkijken en vonden meteen een aantal exemplaren de max! We konden elke ring passen, al waren het er 100.. We deden dit onder ons twee en waren helemaal op ons gemak. Na het uitkiezen en het samenstellen van onze ringen kregen we enkele maanden het resultaat te zien... Wat was dit prachtig! Ook bij de afhaling nog steeds een geweldige uitleg gekregen! 1 adres voor de beste juwelen als team en service ... De bruyloft in Lokeren. Dank jullie wel voor alles!

uitstekend

na 3.5u wikken en wegen toch onze trouwringen gevonden met een uitstekende service! zeer veel nuttige informatie gekregen met een engelen geduld, zeker na zo'n lange zenuwslopende tijd zijn ze zeer professioneel gebleven! een aanrader van formaat voor zij die een trouwring willen aanschaffen

Prachtige ringen voor onze perfecte dag!

Ik wou zeer graag de trouwringen van m'n ouders laten verwerken in onze ringen en het resultaat is prachtig! De service was zeer goed. Er werd gevraagd naar al onze wensen en alles wat we vroegen is uitgevoerd. In de ringen van m'n ouders zaten 6 kleine briljanten die in een 'sterrenhemel' in mijn ring werden geplaatst. We hebben ook onze vingerafdrukken in onze ringen laten graveren. Ik ben heel blij met onze ringen en kan niet wachten om ze voor de rest van ons leven te dragen!

Heel flexibel en vriendelijk ontvangen voor onze trouwringen!

Aangename ervaring zeer aan te raden

Zeer persoonlijke aanpak en kwaliteit

Wij hadden specifieke ideeën rond onze trouwringen en zij konden dit allemaal verwezenlijken. Wij werden telkens persoonlijk ontvangen en er werd de tijd genomen die wij nodig hadden. Onze ringen zijn uniek, persoonlijk, maar horen toch ook bij elkaar. Ze vulden onze gedachtengang aan met hun ideeën en ervaring.

Zeker een aanrader

Onze trouwringen hier gevonden met behulp van jullie heel vriendelijk . Wij raden jullie aan !!

Roomstraat 12

9160 Lokeren

Over De Bruyloft

DE BRUYLOFT staat voor een trouwringcultuur van een speciaal soort. Wij zijn vastbesloten om het geluk van een bruidspaar in zeer persoonlijke trouwringen vast te leggen. De trouwringen begeleiden het echtpaar hun hele leven. Daarom vinden we het bijzonder belangrijk om samen met u perfect gevormde ringen met liefdevolle details te ontwerpen. Uitstekend vakmanschap, hoge creativiteit en de beste materialen maken onze trouwringen zo bijzonder. Het zijn de laatste details die het verschil maken. Een elegant groef, een opzettelijk geplaatste steen, kleurspel. Elk sieraad is uniek, speciaal gemaakt volgens uw wensen. Voor juwelen is dit de mooiste manier om uw waardering te tonen.