Fantastische ervaring

Wij hadden geen idee wat de mogelijkheden waren voor een trouwring. Wij zijn in onze zoektocht perfect begeleid door zeer vriendelijke personen die ook duidelijk de nodige kennis hiervoor hebben. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat en de afhandeling!

Super tevreden

Fantastische begeleiding en prima service!!! Zeker een aanrader.

aanrader!

Wij zijn naar de bruiloft gekomen met een specifieke wens van onze trouwringen. Via een foto hebben ze de ringen gemaakt op de computer. Heel veel duidelijke en goede info. zeer betrouwbaar en houden rekening met de prijs. Laten alle opties voelen en aandoen. Onze ringen zien eruit zoals we het in gedachte hadden. Top kwaliteit!

Uitstekende uitleg & behulpzaamheid

Leuke winkel met een groot aanbod, professioneel advies!

Zeer vriendelijk onthaald en persoonlijke begeleiding!

Mooie en grote winkel met veel keuze. Zeer goede persoonlijke begeleiding waarbij er genoeg tijd werd genomen om de juiste keuze te maken.

Goed en eerlijk

Het was leuk en het gaf geen onaangenaam gevoel.

uitstekend

We kregen een gedetailleerde uitleg over materiaal en hoe de ringen er konden uitzien. Wij zijn uiterst tevreden over de uitvoering, helemaal zoals we gedacht hadden. Zeker een aanrader om hier uw trouwringen te bestellen.

Zeer professioneel

We werden hartelijk ontvangen en uitgebreid geïnformeerd. Kiezen was moeilijk! Steeds met de glimlach stonden zijn voor ons klaar.

Een goede stap voor stap uitleg met een warm gevoel.

Zowel bij de verlovingsring als de trouwringen werden we zeer goed geholpen.

Vriendelijke, geduldige en professionele aanpak

Nadat we vlot online een afspraak maakten, werden we zeer vriendelijk ontvangen. We kregen rustig de tijd om rond te kijken naar het zeer grote assortiment. De verkoper hielp ons om onze persoonlijke ring samen te stellen uit de elementen die we mooi vonden van de verschillende ringen. Bij elke keuze die we moesten maken (soort diamant, wijze van mat...) kregen we voldoende uitleg en voorbeelden. Op die manier kregen we toch een goed beeld van hoe de ring er zou uitzien, ondanks het feit dat we hem op de computer zagen. Zeer tevreden en een echte aanrader!

Ruim assortiment & prima service

Wij waren op zoek naar de perfecte trouwringen. We kregen de kans om het ruime assortiment te bekijken en verschillende ringen uit te proberen. Athena nam rustig haar tijd tijdens dit keuzeproces en liet ons verschillende mogelijkheden zien, zonder een eigen mening op te dringen. Afspraken werden nagekomen en er werd correct en snel gecommuniceerd.

Prachtige ringen

Ik en mijn vriend hadden niet veel tijd om ringen te bestellen. Online had ik al mijn droomring gemaakt. Deze hebben we in de winkel nog aangepast na het zien van de kleuren en vormen. Het bleef toch mijn droomring. Mijn vriend kon op dat moment niet aanwezig zijn. Maar de winkel was eens op een zondag open, van deze dag konden we dan gebruik maken om zijn ring te maken. Op 2 weken was zijn ring klaar. Al goed ook want 2 weken later trouwden we voor de wet. Hele snelle service dus.

Goede service en deskundige uitleg.

Ruime keuze aan ringen, deskundige uitleg en persoonlijke touch.

zeer tevreden klant

ik ben een zeer tevreden klant. Ik ben zeer goed geholpen in het zoeken naar een verlovingsring , en heb deze dan ook bij De Bruyloft gevonden.

Een beetje magisch...

Wat een fijne ervaring, die we nu al reeds deelden met anderen. We keken al even op de website om een idee te hebben van welk model, welke vorm... we zouden willen. We zijn hier toch wel wat van afgeweken in de winkel zelf. Een ruim aanbod, alles kan gepast én aangepast worden. Trouwringen, helemaal op maat. Niets was mevrouw te veel om voor ons de perfecte ringen samen te stellen. En dat zijn ze ook, ik kan bijna niet wachten om hem permanent rond mijn vinger te dragen ;-)

Goed geholpen

Professioneel, met voldoende en duidelijke uitleg. De persoonlijke vragen en voorkeuren werden ook goed in acht genomen.

Uitstekende service, veel uitleg en mooie producten met fantastische afwerking.

Wij zijn onze trouwringen hier komen halen en zijn zeer tevreden.

Gepersonaliseerde trouwringen gevonden aan de hand van deskundig advies

We hadden al eens met de configurator het een en ander uitgezocht. Deze is trouwens erg handig om het een en ander vooraf te proberen. Daarna trokken we naar de winkel waar we eerst de uitgestalde ringen even bekeken. Daarna bundelden we onze vooraf uitgezochte ideeën met de uitgestalde ringen en het deskundig advies (materialen, afwerking, …) die we kregen en kwamen we uit op ons droomontwerp. De ringen konden al heel snel geleverd worden en zagen eruit zoals we ons voorgesteld hadden en gezien hadden met de configurator. Kortom de ideale winkel waar je door middel van de configurator zeker een ontwerp vind die je graag ziet en waar je begeleid wordt door mensen met deskundig advies.

De meest vriendelijke en perfecte service!

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen die met kennis van zaken een snelle en perfecte service bieden aan een betaalbare prijs!

Oogverblindende verlovingsring

De verlovingsring is prachtig en werd ruim op tijd geleverd. We kijken er dan ook naar uit om onze trouwringen ook bij jullie te bestellen. Bedankt voor de service en tot snel!

proffesioneel

Hier neemt men tijd (en ruimte) voor de klant in een apart plaats kan je in alle rust en met deskundige uitleg de ringen kiezen die het best passen bij de persoonlijkheid van de klant

Heel vriendelijke en goede service.

Heel vriendelijke en goede service

Super service, persoonlijke aanpak, groot aanbod,uniek

Wij waren last minute nog op zoek naar trouwringen. Ipv snel iets te kiezen heeft de persoonlijke aanpak ons ertoe aangezet toch de nodige tijd te nemen en ringen te kiezen die uniek zijn en met elkaar matchen. De levering was perfect op tijd hoewel er maar een paar dagen tijd was. Ook kregen wel veel uitleg over de vorm, materialen en het onderhoud van de ringen. Aanrader!!

👍

We zijn heel tevreden over jullie 👍😃👌 de ringen kunnen volledig worden aangepast. Meer of minder steentjes,streepjes, aantal karaat Enz...

Klantvriendelijk, veel keuze, goede service

Vriendelijk ontvangst. Er wordt de tijd genomen om de klant te informeren en te laten kiezen uit het wel zeer uitgebreide aanbod. Correcte en snelle service.

Roomstraat 12

9160 Lokeren

Over De Bruyloft

DE BRUYLOFT staat voor een trouwringcultuur van een speciaal soort. Wij zijn vastbesloten om het geluk van een bruidspaar in zeer persoonlijke trouwringen vast te leggen. De trouwringen begeleiden het echtpaar hun hele leven. Daarom vinden we het bijzonder belangrijk om samen met u perfect gevormde ringen met liefdevolle details te ontwerpen. Uitstekend vakmanschap, hoge creativiteit en de beste materialen maken onze trouwringen zo bijzonder. Het zijn de laatste details die het verschil maken. Een elegant groef, een opzettelijk geplaatste steen, kleurspel. Elk sieraad is uniek, speciaal gemaakt volgens uw wensen. Voor juwelen is dit de mooiste manier om uw waardering te tonen.