Van a tot z heel soepel verlopen, levering zelfde dag binnen doormiddel van trunks! Alleen jammer dat er constant gespamt word met emails vandaar 4 sterren
Hartelijk dank voor uw positieve feedback en beoordeling. We zijn blij om te horen dat uw ervaring van A tot Z soepel is verlopen en dat u tevreden bent met onze snelle levering op dezelfde dag via Trunkrs. Onze excuses voor de overlast die de frequente e-mails hebben veroorzaakt. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en zullen uw feedback gebruiken om onze communicatie te verbeteren. Als u wilt, kunnen we uw e-mailvoorkeuren aanpassen zodat u minder berichten van ons ontvangt. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Nogmaals dank voor uw review en uw geduld. We waarderen uw feedback en kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Hismith
Zoals het hoort
Hartelijk dank voor uw korte maar krachtige feedback! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is verlopen. Het is ons doel om onze klanten altijd de best mogelijke service te bieden, en we zijn verheugd dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hismith!
Verkeerd besteld moest nog wat dikker zijn
Ik heb de Pro 4 Premium Smart APP Seksmachine Quattro penetratie gekocht met een aantal opzet stukken en het is echt een geweldig ding maakt weinig geluid en zowel ik al mijn vriendin vinden het een leuke toevoeging in de slaapkamer Helaas ontbrak het instructie boekje, hebben daar een mail van gestuurd en binnen een dag had ik het boekje op de mail staan. Echt top geregeld zeker een aanrader voor mensen die ook net iets meer willen dan alleen standaard seks
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het bestelde product niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed en dat het nog wat dikker had moeten zijn. We willen dit graag voor u oplossen. Neem alstublieft contact met ons op via [contactgegevens], zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken. We helpen u graag bij het vinden van het juiste product en zorgen ervoor dat u tevreden bent met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team Hismith!
mijn vriendin vond het geweldig
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat uw vriendin het geweldig vond. Uw tevredenheid en die van uw dierbaren is voor ons erg belangrijk. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder. Met vriendelijke groet, Team Hismith!
Kocht in het begin een seks machine met wat speeltjes erbij. Na een paar dagen oefenen ging het eigenlijk heel makkelijk en voelde goed en relax, maar de andere waren natuurlijk te klein dus 2 bestellingen gedaan met grotere en mooiere dildo’s besteld. De kwaliteit is top, levering is snel en discreet, prijs ook goed, seks machine kwaliteit TOP! En wil als laatste zeggen ga lekker trainen om hem of haar k**tgat groter te maken ;)
Dank je wel voor je enthousiaste en gedetailleerde recensie! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze seksmachine en de bijbehorende speeltjes. Het is fijn om te weten dat de kwaliteit, snelle en discrete levering, en de prijs naar wens zijn. We waarderen je feedback en zijn blij dat je onze producten nuttig en plezierig vindt. Veel plezier en blijf genieten van je Hismith aankopen! x Team Hismith
Zaken doen met Hismith gaat altijd perfect! Perfecte service en producten!
Bedankt voor de positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. We streven er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden. Mocht je nog meer feedback hebben of specifieke suggesties, laat het ons dan gerust weten. Bedankt voor je vertrouwen in Hismith! x Team Hismith
Duidelijke overzichtelijke website. Besteld en heel snel geleverd. Duidelijke communicatie! Zoals het moet.
Hartelijk dank voor je positieve recensie! We zijn blij om te horen dat je onze website duidelijk en overzichtelijk vindt. Het is geweldig dat je tevreden bent met de snelle levering en heldere communicatie. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en waarderen je feedback enorm. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan we altijd voor je klaar! x Team Hismith
Bestelling was super snel geleverd. Ik had nog een vraagje over mijn factuur en de klantenservice was super vriendelijk en kon me meteen helpen. Machine zelf is van geweldige kwaliteit, doet precies zoals vermeld en ben er super tevreden mee! ♥
Hartelijk dank voor je positieve recensie! We zijn verheugd te horen dat je onze snelle service en uitstekende klantenservice waardeert. Het is fijn om te weten dat je bestelling snel geleverd is en dat je tevreden bent met de kwaliteit van de machine. We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen met je vraag over de factuur. Jouw tevredenheid is onze grootste beloning. Bedankt voor je vertrouwen en de lieve woorden. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! ♥ x Team Hismith
Tevreden met het produkt
Bedankt voor je recensie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service en nette bezorging. Het is geweldig om te weten dat het product aan je verwachtingen voldoet. We waarderen je feedback en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. x Team Hismith
Makkelijk bereikbare klantenservice met iemand die mij prima kon helpen met mijn vragen. Ik raakte een onderdeeltje kwijt en werd bij mijn volgende bestelling toegevoegd. Ik heb heel veel plezier van mijn bestellingen (Pro 1 Premium Seksmachine 2.0 Smart App met dildo en afstandsbediening). Het loont echt de moeite een kwalitatief hoogstaand product aan te schaffen. Dit maakt het verschil in plezier of “had ik maar iets meer uitgegeven”.. Oplossingsgericht en fijn contact. Zeer discreet.
Bedankt voor je geweldige recensie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice en dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Het is fijn om te weten dat je veel plezier hebt van je Pro 1 Premium Seksmachine 2.0 Smart App met dildo en afstandsbediening. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop, en we zijn blij dat je de waarde van een kwalitatief hoogstaand product hebt ervaren. Discretie en oplossingsgerichtheid zijn voor ons erg belangrijk, en we zijn verheugd dat dit ook jouw ervaring was. We waarderen je feedback enorm en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! X Team Hismith!
Erg mooi product, alleen in mijn verbeelding dacht ik dat de Nessie wat dunner was, dan in het echt van tussen 5-6 cm. Dus nog maar even extra voorzichtig oefenen. Zou leuk zijn als ie dan helemaal in een keer anaal past
Bedankt voor je eerlijke recensie! Het is begrijpelijk dat de maat soms wat anders kan uitpakken dan je had verwacht. Het is altijd een goed idee om voorzichtig te zijn en de tijd te nemen om te wennen aan een nieuw product. We hopen dat je veel plezier beleeft aan je aankoop. Mocht je nog vragen hebben of tips nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Veel plezier en veilig genieten! x Team Hismith!
Een snelle/correcte afhandeling na annulering van product. Een eerlijk bedrijf.
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle en correcte afhandeling van je annulering. We streven ernaar om eerlijk en transparant te zijn in onze dienstverlening, en het is fijn om te weten dat dit wordt gewaardeerd. Mocht je in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, staan we altijd klaar om je te helpen. Nogmaals bedankt voor je recensie! x Team Hismith
Webshop zoals het hoort
Bedankt voor je lovende woorden! We zijn erg blij om te horen dat je onze webshop ervaart zoals het hoort. We streven ernaar om onze klanten een naadloze en plezierige winkelervaring te bieden. Mocht je nog suggesties hebben of verdere hulp nodig hebben, staan we altijd voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je recensie en je vertrouwen in ons! x Team Hismith
Amazing experience, it’s so nice to just lie back and get fucked. Does everything you’d hope it would. Solid construction and materials, feels very sturdy. You can go from really sensual and slow up to so fast I can’t handle it.
Thanks for your top review! It seems like you had quite the experience! Your enthusiasm really shines through in your review. It's great to hear that you found the product to be well-made and versatile, catering to a range of preferences and speeds. Thanks for sharing your thoughts! Enjoy your purchase :) x Sabrina
Horrible quality Machine arrived but Is not working no matter what I tried it just won’t turn on I demanded a refund but they said they would send me a replacement part (as if that will help) I stated that I want a refund cuz I don’t trust this at all after reading other reviews with the same issue They are telling me they can’t cuz the hygiene seal has been broken which is bullsh*t cuz you can’t even test your machine with the seal on??? When I told them about the other reviews I’ve read they told me they don’t believe it cuz they have such a high rating (which isn’t even true) so basically accused me of lying Horrible customer service!!!
Leuke sexmachine, enkel de pocket pussy is te klein.
Bedankt voor je feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de sexmachine. Het spijt ons te horen dat de pocket pussy niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. We waarderen je input en zullen dit doorgeven aan ons productontwikkelingsteam. Als je verdere vragen of suggesties hebt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! x Team Hismith!
Super hulpvaardige support en top levering.
Bedankt voor je lovende woorden over onze klantenservice en levering! We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en te zorgen voor een snelle en probleemloze levering. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar! x Sabrina
10/10
Bedankt voor je top review! x Sabrina
Good team, quick response, discreet and fast delivery to Europe, no comments. I recommend!
Thanks for your positive feedback! We're delighted to hear that you found our team helpful and responsive, and that our delivery to Europe was discreet and fast. Your recommendation means a lot to us. If you ever need assistance in the future or have any questions, feel free to reach out. We're here to help! x Sabrina
hoge kwaliteit apparatuur ze hadden ook door dat de bestelling via bol.com, die me inspireerde om op de site te kijken voor beter overzicht van alle producten, ook voor mij was en ze hebben de zending gecombineerd. Enige minpuntje is dat de vraag die ik bij het commentaarveld gezet heb niet beantwoord is, vandaar een 9
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je tevreden bent met de hoge kwaliteit van onze apparatuur en dat we je konden helpen met het combineren van je bestellingen, zodat alles efficiënter verliep. Onze excuses dat je vraag niet beantwoord is; we streven ernaar om onze klanten volledig tevreden te stellen, dus we zullen dit intern bespreken om ervoor te zorgen dat we in de toekomst alle vragen en opmerkingen adequaat kunnen beantwoorden. Als je nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! x Sabrina
Goede service, en snelle levering
Bedankt voor je positieve beoordeling! We streven er altijd naar om uitstekende service te bieden en te zorgen voor een snelle levering, dus het doet ons goed te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je steun! x Sabrina
Bedankt voor je TOP review! x Sabrina
Ich besitze schon einige zeit eine Auxfun Sexmaschine und wollte endlich mal neue aufsätze, deswegen bin ich über eine suche nach dem hersteller direkt auf diese seite gestoßen. Und was soll ich sagen, hätte ich diese website von anfang an gekannt hätte ich gleich alles hier gekauft. im vergleich zu anderen shops bekommt man hier die gleiche toys für teilweise den halben preis. qualität der toys ist sehr gut und es macht spaß sie zu nutzen. Mein einziger kritikpunkt, weswegen ich keine 5von5 sterne gebe, ist das man mit dem bezahloptionen etwas eingeschränkt ist. Ich besitze keine kreditkarte und bevorzuge paypal, was hier leider nicht angeboten wird. Aber trotz der längeren bearbeitungszeit wegen der überweise kam das packet recht schnell an.
Vielen Dank für Ihre Bewertung! Viel Spaß bei deinem Einkauf :) Sabrina *Sind Sie bereits für unseren Newsletter angemeldet? Verpassen Sie keine weiteren Rabattangebote oder Mitgliederrabatte! https://www.hismith.nl/nl/service/newsletter-terms-conditions/
Highly recommended!
Thanks for your top review! Enjoy your purchase :) Sabrina *Are you already signed up for our newsletter? Don't miss out on any other discount offers or member discounts! https://www.hismith.nl/nl/service/newsletter-terms-conditions/
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire