Doet wat het belooft, en is gemaakt om lang mee te gaan. Overal is over na gedacht. Opzet stukken zijn ook van hoge kwaliteit. Icm de krachtige motor maakt het een top product. Wij gaan hier nog lang plezier van hebben!
Bedankt voor je topbeoordeling! Veel plezier met je aankoop :) Sabrina *Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Mis geen enkele andere kortingsactie of ledenkorting! https://www.hismith.nl/nl/service/newsletter-terms-conditions/
Gute Abwicklung von Anfang bis Ende.
Vielen Dank für Ihre Top-Bewertung! Viel Spaß bei deinem Einkauf :) Sabrina *Sind Sie bereits für unseren Newsletter angemeldet? Verpassen Sie keine weiteren Rabattangebote oder Mitgliederrabatte! https://www.hismith.nl/nl/service/newsletter-terms-conditions/
Super mooi ding. Degelijk materiaal. Geluid valt reuze mee. Mijn vrouw vind hem geweldig.
Very fast delivery good products
Thanks for your top review! Enjoy your purchase :) Sabrina *Are you already signed up for our newsletter? Don't miss out on any other discount offers or member discounts! https://www.hismith.nl/nl/service/newsletter-terms-conditions/
I recommend it.
——
Bedankt voor je beoordeling! Veel plezier met je aankoop :) Sabrina *Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Mis geen enkele andere kortingsactie of ledenkorting! https://www.hismith.nl/nl/service/newsletter-terms-conditions/
Goede kwaliteit leveringstijd kon volgens mij iets sneller
Altijd volgende dag in huis Goede fijne realistische dildo's
De Hismith Premium Sex machine is binnen enkele dagen binnen gekomen, zeer discreet verpakt en degelijk om beschadigingen tijdens transport zo veel mogelijk te minimaliseren. Apparatuur netjes verpakt en verzegeld ivm hiegiene. Na het uitpakken voelen de materialen zeer zwaar en degelijk aan, zoals beschreven massief staal. In de beschrijving wordt netjes weer gegeven hoe deze samen te monteren is, benodigde inbus sleutel is meegeleverd. Na het samen stellen de Hismith Premium getest en werkt feilloos op afstand bediening vast en zowel draadloos, daarnaast is er de app met geweldig variërende snelheden en standjes. De machine is ook zeer krachtig, een aanraden voor beginners toch rustig aan te beginnen. Voor gevorderden is het geweldig. Deze is zeker aan te bevelen en prijs kwaliteit is het zeer interessant.
Qualität sehr Gut!!
Vielen Dank für Ihre Top-Bewertung! Viel Spaß bei deinem Einkauf :) Sabrina *Sind Sie schon für unseren Newsletter angemeldet? Verpassen Sie keine weiteren Rabattangebote oder Mitgliederrabatte! https://www.hismith.nl/nl/service/newsletter-terms-conditions/
Voor 10:00 besteld, zelfde dag geleverd. Altijd handig als de nood hoog is. Ze hebben goede spullen in het assortiment.
Degelijke en diverse producten. De prijs is in verhouding met de kwaliteit.
Very up to date, professional, the best for me. I recommend...
Snelle levering en mooie producten
Ik ben op slechts 1 week van het kleine reismodel naar het ukelele model en uiteindelijk bij de pro 1 beland. Wat een hete reis. Enkel lof.
Werkt goed, stimuleert lekker. Schoonmaken is relatief eenvoudig.
Was keurig op tijd verstuurd dankjewel
Die Maschine ist top. Die Lieferung war wirklich schnell! Aber die App ist der Horror. Ständig abstürze. Nicht zu gebrauchen.
Twee keer was het verkeerde artikel per ongeluk bezorgd. De derde keer heeft de klantenservice medeweker er zelf op toegezien dat het juiste product verzonden werdt. Zij was vriendelijk en ik ben goed geholpen. Het heeft hierdoor wat langer geduurt voordat ik mijn bestelde item had ontvangen, maar dat is niet erg. Hismith heeft goede service. Hartelijk dank voor alles.
Snelle levering prima kwaliteit
Good customer care great delivery experience
Thank you for your top rating! Enjoy your purchase :) ^Sabrina *Are you already signed up for our newsletter? Don't miss out on any other discount offers or member discounts! https://www.hismith.nl/en/service/newsletter-terms-conditions/
Homepage ist informativ und sehr gut, Bestellvorgang schnell und ebenfalls sehr gut, zügige gut verpackte Lieferung. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vielen Dank für Ihre Top-Bewertung! Viel Spaß bei deinem Kauf :) ^Sabrina *Sind Sie schon für unseren Newsletter angemeldet? Verpassen Sie keine weiteren Rabattangebote oder Mitgliederrabatte! https://www.hismith.nl/de/service/newsletter-terms-conditions/
Hat alles wunderbar funktioniert. ist sicherlich nicht die erste Bestellung gewesen ;)
Great
Thanks for your top review! Enjoy your purchase :) ^Sabrina *Are you already signed up for our newsletter? Don't miss any more discount offers or member discounts! https://www.hismith.eu/en/service/newsletter-terms-conditions/
Le produit est de qualité apparente, robuste, facile à monter et entretenir et relativement silencieux de surcroit.
Merci pour votre excellent commentaire ! Profitez de votre achat :) ^Sabrina *Vous êtes déjà inscrit(e) à notre newsletter ? Ne manquez plus les offres de réduction ou les réductions pour les membres ! https://www.hismith.eu/fr/service/newsletter-terms-conditions/
47 Energieweg
Zoeterwoude 2382ND
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire