Snelle levering en goed verpakt En het product is erg fijn in het gebruik Ik kan niet meer zonder
Wat goed om te horen! Hopelijk zien we je snel weer in onze shop :) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Je ontvangt €10 korting op je volgende bestelling en blijft op de hoogte van nieuwe producten, sale en je ontvangt als nieuwsbrief lezer speciale korting *
Vandaag besteld en de volgende dag in huis. De kwaliteit is zeer goed.
Top om te horen! Veel speelplezier ;) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Je ontvangt €10 korting op je volgende bestelling en blijft op de hoogte van nieuwe producten, sale en je ontvangt als nieuwsbrief lezer speciale korting *
Mijn derde bestelling ,alles zoals beloofd op de website
Dure machines, maar goedkoop is duurkoop. Verzending was inderdaad snel, ik bestelde na 16:00 en kreeg hem twee werkdagen later binnen.
Bedankt voor je review, heel veel plezier met onze machine, hopelijk tot snel in onze shop :) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Je ontvangt €10 korting op je volgende bestelling en blijft op de hoogte van nieuwe producten, sale en je ontvangt als nieuwsbrief lezer speciale korting *
Bedankt voor je review, veel plezier met je aankoop :) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Je ontvangt €10 korting op je volgende bestelling en blijft op de hoogte van nieuwe producten, sale en je ontvangt als nieuwsbrief lezer speciale korting *
Goed apparaat wordt niet moe en blijft doorgaan een aanrader.
Super om te horen! Hopelijk zien we je snel terug in onze shop ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Je ontvangt €10 korting op je volgende bestelling en blijft op de hoogte van nieuwe producten, sale en je ontvangt als nieuwsbrief lezer speciale korting *
super! kunstvagina en kont besteld, voelt levensecht aan,ik hoopt dat ie lang meegaat, want ik ben verslaafd geraakt aan deze speelgoed,
Top om te horen, heel veel speelplezier ;) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Je ontvangt €10 korting op je volgende bestelling en blijft op de hoogte van nieuwe producten, sale en je ontvangt als nieuwsbrief lezer speciale korting *
Mooie producten van goede kwaliteit, snelle en discrete verzending. Zeker aan te bevelen!
Dank voor de top review! Hopelijk mogen we je snel weer op Hismith.nl verwelkomen ;) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Je ontvangt €10 korting op je volgende bestelling en blijft op de hoogte van nieuwe producten, sale en je ontvangt als nieuwsbrief lezer speciale korting *
Goede kwaliteit van stevige machines en toevbehoren
Top om te horen! Hopelijk zien we je snel weer in onze shop :) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Je ontvangt €10 korting op je volgende bestelling en blijft op de hoogte van nieuwe producten, sale en je ontvangt als nieuwsbrief lezer speciale korting *
Dit apparaat is geweldig! Ik gebruik hem heel vaak en ik wordt er enorm gelukkig van. De verschillende standen, de snelheid en kracht is super. Het geluid is aanwezig maar zeer zacht. Ik vond het ook fijn toen ik het apparaat uit de doos haalde, het niet als goedkoop aanvoelde. De stangen, kabels en de motor voelen zwaar en degelijk aan. Het is niet moeilijk hem in elkaar de zetten. Na een kleine twintig minuten van ontvangst kun je al aan de gang. Belangrijk om te weten is dat de mogelijkheid er zeker is om hem uit elkaar te halen. Maar om dit iedere keer na gebruik te moeten doen raad ik zelf af. Er zijn genoeg accessoires groot en klein voor elke person is er wel een geschikt speeltje. En de service is geweldig. Ik raad dit apparaat iedereen aan!
Wat een top review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze machine! Heel veel speelplezier toegewenst ;) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Je ontvangt €10 korting op je volgende bestelling en blijft op de hoogte van nieuwe producten, sale en je ontvangt als nieuwsbrief lezer speciale korting *
Goed werkend apparaat. Geen klachten. Kabel met knopje is wel een beetje te kort. Goed ontvangen door de vrouw. Geweldige ervaringen.
Bedankt voor de feedback, wij nemen dit zeker mee in de verdere door ontwikkeling. Veel speelplezier samen ;) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Een zeer fijne ervaring. Een snelle en discrete levering, simpelweg top.
Top om te horen! Veel speelplezier ;) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Super om te horen :) Hopelijk zien we je snel weer in onze shop ^Michella *Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Je kunt vlot bestellen en levering was heel vlot en discreet verpakt. Een item in de verpakking voldeed minder aan de verwachtingen.
Fijn om te horen dat het bestellen en bezorgen goed is verlopen. Jammer om te horen dat jullie minder tevreden waren met één product. Om welk product gaat dit? ^Michella *Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Snel geleverd en top kwalitieit
Super om te horen! Veel speelplezier ;) ^Michella *Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Had ik veel eerder moeten doen.
Veel speelplezier ;) Hopelijk zien we je snel weer in onze shop :) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Snel en discreet verzonden,fijn apparaat
Wat fijn dat de machine zo goed bevalt :) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Goed geholpen door de klantenservice een echte aanrader om hier te bestellen.
Wat goed om te horen! Veel speelplezier ;) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Goede overzichtelijke site snel geleverd
Bedankt voor het compliment! Hopelijk zien we je snel terug onze shop :) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Heel goed , mijn vrouw kom veel veel keer... stille machine.. goed ankoop..
Wat een bofferd is je vrouw ;) Veel speelplezier samen ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Nu, na een week de machine te hebben en te gebruiken , kan ik er alleen maar lof over spreken ! Zalig die neukmachine. Gemakkelijk is vooral de draadloze afstandbediening met verschillende stootopties, maar vooral de machine bedienen met de app(via Blue Tooth), is nog veel leuker en aangenaam, zovele mogelijkheden had ik nooit kunnen dromen. Ook hebben we de machine samen gebruikt met mijn vrouw aan de andere kant, ook zij is verschoten van de vele mogelijkheden. Kwaliteitsmachine, aan iedereen aan te raden die graag verwend wordt. Bedankt. Gewoon TOP !
Wat een super review! Daar zijn wij heel blij mee :) Veel speelplezier samen ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Ik beveel het iedereen aan.
Hopelijk zien we je snel weer in onze shop ;) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Snel en discreet geleverd, echter kon ik geen aflever punt kiezen bij het bestellen. Degelijk verpakt en product naar wens!
Dank voor je reactie, we zijn bezig om dit ook als bezorgoptie aan te bieden, hou onze site in de gaten voor updates :) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Super ervaring !! Snelle levering dus snel genieten hihi We hebben gelijk de zelfde avond afzonderlijk gespeeld vrouw boven man bene en andersom, 1 woord geweldig!!!
Dat klinkt spannend ;) Veel plezier samen ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
Wat voelt het lekker aan als die begint aan zijn taak. Er zit alleen een tas bij, maar ik zie mezelf niet elke keer het apparaat in en uit elkaar halen na gebruik, dat bederft toch wel de pret. Moet alleen nog wel een goed plekje bedenken waar ik het wel kwijt kan.
Goed om te horen dat de machine bevalt, veel speelplezier ;) ^Michella * Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Ontvang spannende deals en €10 korting op je volgende bestelling *
47 Energieweg
Zoeterwoude 2382ND