Topservice

Perfecte opvolging van de bestelling kraan,vragen werden zelfs beantwoord via wattsapp buiten openingsuren. Perfecte levering en volledig startklaar van de machine. Niets dan lof voor dit bedrijf.

Voordeliger en snel geleverd

Voordeliger, leuke kortingen en zeer snel geleverd!

Goed geleverde producten en snel contact

Bestelling gedaan met een vraag ivm ongeldige betaling hierop gereageerd in de avond en de zelfde avond nog contact gehad en opgelost. Bestelling was snel geleverd ondanks dat ik gebeld werd dat er mogelijk vertraging was. Goede materialen en snelle reactie

Scherpe prijzen en goede producten! Verder aardige klantenservice medewerkers

Scherpe prijzen en goede producten! Verder kreeg ik snel antwoorden op vragen van de klantenservice. Ik kreeg zelfs op zondag nog een antwoord! Mijn bestelling kreeg ik op tijd binnen. Gewoon top!

Aan te bevelen webshop

Scherpe prijzen, snelle levering en ,vooral, een supervriendelijke en efficiënte klantendienst .Aan te bevelen webshop.

Heel aangename ervaring!

Online besteld en betaald, binnen de 2 dagen was het geleverd. Heel vlotte en aangename service dus. Alleen kon er nog iets meer beveiliging bij de verpakking zitten zodat dit de kan op schade vermindert.

goeie webshop.

snelle levering.goede service.lage prijzen.dus topwebshop.

Goede communicatie

2 items besteld waarvan 1 niet direct leverbaar was. Heel goed op de hoogte gehouden per mail m.b.t. de levering. Chapeau!

Duidelijke en snelle communicatie, goede prijs!

Een paar vragen via de App geplaatst, daarna een snelle duidelijke reactie! Levering ging daarna ook snel!

Gewoon goed

Altijd correct, zeer betrouwbaar en goede kwaliteit

Super service en nazorg!

Stihl accu bosmaaier gekocht, waarbij wat vragen over de levering binnen no-time beantwoord en opgelost waren. Vervolgens had ik een probleem met de bosmaaier waardoor deze blokkeerde, maar Detuinmachineshop stuurde direct een retourlabel om het op te lossen terwijl ze dat in principe helemaal niet hoeven te doen. Ik heb er ook alle vertrouwen in dat het met deze experts snel opgelost wordt. Je merkt duidelijk dat ze ontzettend klantgericht zijn en niet stoppen als het geld binnen is. Redelijk uniek in deze tijden; ik beveel ze dan ook aan iedereen aan.

Bestelling netjes op tijd geleverd.

achat tracteur

super service vraiment très bien a conseiller

goede ervaring product - matige communicatie verzending

bestelling ging vlot online - de verzending door de vervoerder duurde langer dan normaal - matige communicatie over time laps van ontvangst van goederen - product ontvangen zoals verwacht - goede kwaliteit

Goede service, exacte levering

Wat ik gevraagd heb werd snel aangeleverd

Fantastisch geholpen, zelfs in de avonduren

Directe reactie op mijn vragen Had een lastig onderdeel te bestellen en Werd daar direct mee geholpen

Ophun woord en vlug

Op korte termijn alles, zoals besteld in perfecte staat aan de deur met erbij de after sales support van een gedreven team.

top

mooie korting en snelle levering voor top producten

snelle levering ,

top produkt

Snelle levering van het product wat ik besteld heb.

Gewoon goed

Besteld en verzonden zoals versproken was. Geen klachten

Snel geleverd en betrouwbaar in service

Snel geleverd en betrouwbaar in service

Duidelijke mailwisseling

Bij vragen meteen antwoord en behulpzaam, TOP

Alles keurig geregeld, netjes geleverd, en bij vragen zeer behulpzaam. mails worden snel beantwoord.

Niet het artikel van de afbeelding.

Volgens de afbeelding was het een optima 3+ maar de levering was een 3 en niet de 3+. Contact opgenomen en men heeft mij gelijk gegeven en excuseerden zich maar verder niets. De gewone 3 kon ik elders wel goedkoper krijgen. Heb wel gezien dat ze niet de enige zijn met de verkeerde afbeelding.

Amundsenweg 19

4462GP Goes

Over Detuinmachineshop B.V.

ONLINE WEBSHOP VOOR KLANTEN DIE KWALITEIT ZOEKEN. Detuinmachineshop is een online webshop waar de beste producten en leveranciers op het gebied van tuinmachines worden samengebracht om jou als klant optimaal te kunnen helpen. Wij bieden online de service die je normaal ook kunt verwachten in de winkel, zodat je zonder zorgen en vanuit je luie stoel jouw producten kunt bestellen. Daarnaast kan je altijd terecht in één van onze fysieke winkels met vragen, voor reparaties of voor het ophalen van je bestelling. Neem dus snel een kijkje en kom geregeld nog eens terug. Alles voor je tuin, gewoon in onze shop!