Niet het artikel van de afbeelding.

Volgens de afbeelding was het een optima 3+ maar de levering was een 3 en niet de 3+. Contact opgenomen en men heeft mij gelijk gegeven en excuseerden zich maar verder niets. De gewone 3 kon ik elders wel goedkoper krijgen. Heb wel gezien dat ze niet de enige zijn met de verkeerde afbeelding.

Snelle en goede service

Gemakkelijk te vinden, snel bestelling gedaan en vlot geleverd

Goede service snelle levering

Snel geleverd Brede keuze en gemakkelijke website.

Goed advies, snelle levering

Goede kwaliteit

Stipte levering

Snelle levering tegen scherpe prijs

Snelle levering goede prijs dat is waar we van houden

Vandaag besteld en morgen in huis. Super.

Uitstekende services met prima prijzen

We hebben al meerdere producten gekocht. Altijd goed contact en goede service, De producten worden altijd netjes op tijd geleverd.

Snel besteld en geleverd

Ik had een batterij, lader en nog wat accessoires nodig voor Stihl bosmaaier, alles mooi geleverd en goed verpakt.

Zeer goede ervaring dank zij de hulp van Michelle.

Michelle was helpvol, vriendelijk, geduldig en zocht altijd naar oplossingen, menselijk en professioneel.

top webshop met ruime keuze en goede prijs/kwaliteit

ik vind er altijd wel wat ik zoek aan de juiste prijs, en snelle leveringstermijnen, ook naar België

Ongekende service, flexibiliteit en reactiesnelheid.

Het kan dus toch; een webshop die aanvoelt als een persoonlijke winkel. De Tuinmachineshop denkt met je mee, heeft verstand van zaken, en ook nog eens een goede service na verkoop. 2 x een garantie geval gehad van dure componenten, keurig hersteld en coulant afgehandeld. Bereikbaarheid en reactiesnelheid (zelfs buiten kantooruren) zijn subliem.

Goed solide gereedschap, fijn om mee te werken!

Zeer correct

Besteld en paar dagen later in huis.

top lekker snel goed geholpen

top lekker snel goed geholpen

eerlijk

Zeer klantvriendelijke en eerlijke dealer, verdelen kwaliteitsmerken, maar hun advies trok me nog meer over de streep. Gewoon TOP!!

Oplossing gericht

Zijn via mail goed bereikbaar. Bij een leveringsprobleem is het prima naar een alternatief gezocht en opgelost.

Duidelijk en snel

Snelle levering, duidelijke shop. Simpel zaken doen.

Robotmaaier snel geleverd. Ook de garage zou nog iets later nageleverd worden en dat was verrassend genoeg de dag erna al. Robotmaaier werkt goed.

Snelle levering volgens afspraak

Mooie machine snel geleverd volgens afspraak.

Professionals, reageren heel snel en geven je de juiste info.

Professionals.

Zeer snelle en correcte levering.

Levering van bestelde artikelen ging zeer snel en correct.

Besteld en snel geleverd

Parfait de A à Z