Netjes geleverd zo als altijd !

Ik zat te twijfelen tussen de BGA 86 en de BGA 100 dit omdat het twee bijna de zelfde blazers zijn en beide op het mooie AP systeem ..

Top !

perfect

perfect

Snel en goed

Snel en goed

Gewoon snel en goed.

Het bestellen en de uitlevering is snel en goed velopen.

Top bediening

Snel en alles netjes geleverd en top kwaliteit

Bestelling ging goed

Alles volges afspraak

2 keer slecht is zeer slecht

Ik had een stihl bladblazer gevonden en al in mijn winkelmand gedaan, nog even gezocht naar een kortingscode en deze bestond ook. Kom ook rechtstreeks op een landspagina terecht waar de 5% korting ook gelijk verwerkt is. Ding besteld en lees later in de bevestiging dat de blazer dan met een lichtere accu wordt geleverd (de prijs zonder kortingscode was dan gelijk als met). Kortom de code is dus fake. Volgende ochtend gelijk gebeld en uitgelegd en ik kon de aanbevolen accu er wel bij krijgen met bij betaling waardoor ik gewoon op de reguliere prijs zit. Heel bijzonder en ook geen enkele coulance want dit is gewoon misleidend. Je kunt niet een kortingscode aanbieden die naar verwerking geen korting blijkt te zijn. Ik had hem nodig en was hierdoor al een dag verloren (hij ging niet eerder op de post dan wanneer de bijbetaling voor de zwaardere accu betaald was). ik ontvang een melding van verzending en keek al uit naar de blazer De volgende dag stond de track en trace nog op "Bezorgtijd niet bekend, Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt" Na een aantal telefoontjes word ik alleen maar aan het lijntje gehouden, de post is te druk, het is verstuurd en ik moet maar geduld hebben. Geduld heb ik zeker maar we zijn onderhand 5 dagen verder en de melding veranderd niet. Dit pakket is niet goed uit of ingescand en staat niet in het systeem van PostNL. Ik lees meerdere klachten op deze site en elke keer legt klantenservice het probleem bij een ander neer alleen is detuinmachineshop toch verantwoordelijk voor hoe het pakket de deur uitgaat richting de vervoerder. Wanneer een pakket niet goed uit of ingescand is dan wordt het niet verwerkt door PostNL en zal het na een x tijd bij de verzender weer terugkeren alleen denkt men niet mee om een oplossing te bedenken, iets wat ik gisteren meerdere keren heb gevraagd. Terugbellen gebeurd niet en ik ontving weer een algemene mail dat ik geduld moet hebben en we volgende week wel weer contact hebben.

Ja goeie service snel

Ja echt snel bedankt nog zou daar trg bestelen als ik u was mensen

Super goede service

Er was een steen kapot van de kamado. Melding gemaakt en direct zeer goed opgelost. Complimenten voor de service!!

Snel en correct.

Juist gevraagd artikel geleverd.

vlotte levering, maar combi op website kan beter.

Ik heb een Stihl bosmaaier gekocht met mes ipv draad. De keuze tussen de twee kon je kiezen zodat het juiste besteld werd. Echter het mes kon ik onmogelijk monteren. Er ontbraken nog een aantal dingen die in de handleiding vermeld stonden. Op de wesite was dit echter niet gemakkelijk/niet te vinden. Na contact hebben ze mij de juiste kit aangewezen, echter moest ik nog 10 euro + verzendkosten opnieuw betalen. Dit gaf uiteraard een negative ervaring. Als je een combo aanbied, maak dan dat er alles bij zit.

Besteld en correct geleverd.

Geen 10 want moest zelf om status order vragen. Daarna snel geleverd.

Zeer correct, mails snel beantwoord, dikke pluim voor iedereen daar.

goede services

makkelijk te bestellen en netjes afgeleverd op korte tijd .

Vlotte levering, prima apparaat. Gebruiksaanwijzing in nederlands of engels was leuk geweest maar alles kun je vinden op het internet tegenwoordig. Dus geen probleem.

Tevreden klant!

Breed assortiment met goede producten voor een scherpe prijs. Ondanks dat je al snel een behoorlijk gewicht aan mest en graszaad besteld wordt dit netjes 1 a 2 werkdagen na bestelling bezorgd. Tevreden klant!

Service parfait

Achat d'une tondeuse Livraison dans les temps et sans dégâts Prix et qualités au top

Zeer goede dienstverlening, goede communicatie

Reeds herhaaldelijk iets besteld, en altijd dezelfde perfecte service! Aangenaam!!!!

Doen wat ze zeggen.

Goed en vriendelijke mensen met verstand van zaken.

ben snel geholpen goede service

Heel goeie levering

Snelle levering, maandag besteld, dinsdag geleverd

Snel geleverd nette bezorg service

Verliep snel, mooie stoelen snel binnen. Door de bezorgdienst keurig op de hoogte gehouden van levering.

Prijs kwaliteit verhouding helemaal top

Zondag avond besteld en dinsdag al geleverd wat wilt een mens nog meer!!! Correcte prijzen en duidelijke omschrijvingen ik koop hier zeker nog.

Amundsenweg 19

4462GP Goes

Over Detuinmachineshop B.V.

ONLINE WEBSHOP VOOR KLANTEN DIE KWALITEIT ZOEKEN. Detuinmachineshop is een online webshop waar de beste producten en leveranciers op het gebied van tuinmachines worden samengebracht om jou als klant optimaal te kunnen helpen. Wij bieden online de service die je normaal ook kunt verwachten in de winkel, zodat je zonder zorgen en vanuit je luie stoel jouw producten kunt bestellen. Daarnaast kan je altijd terecht in één van onze fysieke winkels met vragen, voor reparaties of voor het ophalen van je bestelling. Neem dus snel een kijkje en kom geregeld nog eens terug. Alles voor je tuin, gewoon in onze shop!