Goede prijs/kwaliteit.

Goed product, en aantrekkelijk geprijsd ,vlotte levering, reden om vaker bij jullie te bestellen. Met vriendelijke groet.

Excellente prestation. RAS

Site web très bien fait et pensé même pour une personne non néerlandophone Notification efficaces et au bon moment. Outil de bonne qualité et arrive sans encombre dans un délai rapide. Merci pour votre travail

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Stijl ketting zaag snel geleverd aan een onklopbare prijs.

Goede/duidelijke service en het product doet precies wat het moet doen zoals beschreven

De beschrijving van het product was zeer uitgebreid zodat ik de juiste keuze kon maken. Kon alles netjes met elkaar vergelijken. Na de bestelling ben ik goed op de hoogte gehouden van de levering, zelf via de online chat wisten ze mij de juiste informatie te geven over de levertijden. Overigens erg blij dat ik nu zonder snoer kan maaien. Ik kan nu nog sneller en nog stiller het gras maaien. Deze is erg wendbaar en veel lichter dan mijn vorige grasmaaier met snoer. Wat een gemak dat er nu een accu inzit. Ook bij wat langer gras blijft deze gewoon op volle toeren maaien en dat had ik niet verwacht van een grasmaaier op een accu. Het afval is ook compacter waardoor ik meer ruimte in de container overhoud. In elkaar zetten was eenvoudig met een paar bouten. Wanneer er in de toekomst ander tuin gereedschap kapot gaat, ga ik meer van Stihl aanschaffen zodat ik alles op een uitwisselbare accu kan bedienen.

Alles Tip Top in orde

Snelle levering en sterke prijzen

Niet duur en snelle levering

Product zoals omschreven. Prima kwaliteit. Ik had de kettingzaag binnen een paar dagen thuis. Zeer tevreden ermee!

zeer goed en snel

verder nog geen ervaring met dit bedrijf.

Uitstekende service!

Ook als je met vragen en problemen komt wordt je uitstekend geholpen! Top dus!

Uitstekend!

Mooie kledij,en snelle service Dankjewel

Goede en snellen levering

Goede en snellen levering

Vlotte website, informatief, prima service

Ik zocht een goeie draaid om onkruid en graskanten te maaien. Alles gevonden wat ik nodig had. Enige minpunt was de minder duidelijke (verwarrende) handleiding van Stihl om de maaikop te wisselen. Dit heeft niets met jullie te maken. Handige korte tutorial filmpjes zouden wel behulpzaam kunnen zijn.

Correct en zeer snelle verzending.

Apparaat zeer goed verpakt en zeer snel geleverd.

Snel en doelmatig

Snelle afwikkeling en levering zonder problemen

Foute levering keurig en snel gecorrigeerd

Bij verzending helaas 2e accu vergeten bij te voegen. Via WhatsApp melding gemaakt, keurig netjes opgelost.

Ik ben goed geholpen

Deskundige advies

Geleverd wat ik heb besteld en snel.

Perfect verzonden, netjes en snel en de webside werkt ook perfect. En ook nog voor een heel nette prijs. Ga zo door.

Voortreffelijk

Correctie levering volgens bestelling.

Super snelle levering

Snel en goed geleverd

Onderdeel was ook inorde

Ik ben netjes geholpen

Ruim vodoende.

Snel, betrouwbaar en niet duur

Ik vond op de site direct wat ik nodig had. De correcte en uitvoerige beschrijving samen met de scherpe prijs hebben me zeer snel overhaald om over te gaan tot een aankoop. Het product is van top kwaliteit en met de grootste zorg snel geleverd. Onze 4-takt grasmaaier kan weer een hele tijd probleemloos verder met dit top product! Hartelijk dank en, zoals altijd, graag tot een volgende keer!

Perfecte levering zoals afgesproken

Weliswaar een lange leveringsduur

Amundsenweg 19

4462GP Goes

Over Detuinmachineshop B.V.

ONLINE WEBSHOP VOOR KLANTEN DIE KWALITEIT ZOEKEN. Detuinmachineshop is een online webshop waar de beste producten en leveranciers op het gebied van tuinmachines worden samengebracht om jou als klant optimaal te kunnen helpen. Wij bieden online de service die je normaal ook kunt verwachten in de winkel, zodat je zonder zorgen en vanuit je luie stoel jouw producten kunt bestellen. Daarnaast kan je altijd terecht in één van onze fysieke winkels met vragen, voor reparaties of voor het ophalen van je bestelling. Neem dus snel een kijkje en kom geregeld nog eens terug. Alles voor je tuin, gewoon in onze shop!