Top service!

Top materiaal en top service!

Sthil benzinemengsel.

Correcte levering, goede verhouding prijs/ kwaliteit.

Leveren hakselaar Frankrijk

Hele goede service , van het begin tot de levering. Eerst de beste hakselaar gekozen via de service balie, daarna met Michelle alles door genomen hoe de hakselaar het beste naar Frankrijk vervoerd kan worden op het juiste adres. Zoals af gesproken alles goed georganiseerd , ben er heel blij mee en de hakselaar werkt perfect

prima levering

Super goed weer geleverd

Alles wat ik bestel krijg ik op tijd en schadevrij geleverd. Top bedrijf

Topbedrijf

super ervaring , perfecte service ,alles in orde

Eerlijk en net verpakt

Correcte opvolging via mail bestelling Vlug antwoord op mail Net geleverd

Correcte firma,geen 5 op 5 daar ik enkele dagen heb moeten wachten omdat het onderdeel niet voorradi

Vlot, goede communicatie.

Slechte communicatie tussen shop, transportfirma en koper

Na twee weken wachten op mijn pakket besloot ik zelf navraag te doen over de status ervan. Het bleek dat het pakket was teruggestuurd naar de winkel omdat het niet was opgehaald. In een online gesprek met de winkel werd mij verteld dat ik een track & trace-link had moeten ontvangen, maar dit was niet het geval. In plaats daarvan kreeg ik alleen een nummer waarmee ik zelf op de website van PostNL moest controleren waar mijn pakket was. Normaal gesproken verwacht ik een directe link bij de verzendbevestiging, waardoor ik niet doorhad dat ik actie moest ondernemen. Door deze verwarring heb ik mijn werk laten liggen, omdat ik mijn benodigde materiaal niet op tijd ontving. Dit is de tweede keer dat ik bij deze winkel iets besteld heb, en het zal ook de laatste keer zijn. Ik heb om een terugbetaling gevraagd en zal in de toekomst bij de concurrentie bestellen, waar de communicatie hopelijk beter is.

Uitstekende ervaring! Snelle service, goede kwaliteit, voorspoedige levering

Goede snelle levering

Gewoon goed

Snelle correcte levering , het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!

Even paniek omdat we het verkeerde email adres doorgaven maar erg snel opgelost door het personeel, de bestelling was 2 dagen later in huis! Dank u wel.

Snelle, professionele service

Snelle, professionele service

Prima opvolging

Keurig geholpen. Er waren bezorg issues met dpd netjes opgevolgd voor de tuinmachineshop

prima en snelle service!!

prima, snelle levering

Snel opgestuurd

Doos was gescheurd, en de pakketdienst bezorgd alleen op begane grond zonder dat van te voren te melden. (lift aanwezig)

super

Super snelle levering. Goede en duidelijke communicatie. Ik ben dik tevreden met de goede service. Heb het artikel nog niet gebruikt, want zit met voet in het gips. Dat komt wel weer goed en dan ga ik weer in de tuin werken.

Super klantvriendelijk

Een dikke 10 !!! Eindelijk een bedrijf wat klantvriendelijkheid hoog in zijn vaandel heeft staan.

Binnen de 3 dagen geleverd! Motomix in demachine en gas geven

Snelle levering goede prijzen

Keurig snel geleverd en goed verpakt.

Dat is mijn ervaring met deze winkel in één woord. Duidelijke site, eenvoudig besteld, en geleverd op het moment dat ik dat zou verwachten. Vrij grote doos waar de doos van mijn electrische snoeischaar 4 keer in kan. Gelukkig zonder verdere opvulling. Snoeischaar VOLPI PV295 is uitstekend. De buurman is hovenier die gebruikt hem ook.

Alles snel en zoals het moet geleverd, paste perfect

Gewoon af

Geleverd wat was afgesproken.

Snelle service. Goed product.

Zou jullie zeker aanraden

Goed en optijd geleverd

Top product en volgens afspraak geleverd En wat ook belangrijk is dat je goed op de hoogte gehouden wordt van waar de aankoop zich bevindt.

Amundsenweg 19

4462GP Goes

Over Detuinmachineshop B.V.

ONLINE WEBSHOP VOOR KLANTEN DIE KWALITEIT ZOEKEN. Detuinmachineshop is een online webshop waar de beste producten en leveranciers op het gebied van tuinmachines worden samengebracht om jou als klant optimaal te kunnen helpen. Wij bieden online de service die je normaal ook kunt verwachten in de winkel, zodat je zonder zorgen en vanuit je luie stoel jouw producten kunt bestellen. Daarnaast kan je altijd terecht in één van onze fysieke winkels met vragen, voor reparaties of voor het ophalen van je bestelling. Neem dus snel een kijkje en kom geregeld nog eens terug. Alles voor je tuin, gewoon in onze shop!