Zonde

Het pakket dat lag in de verpakking geheel door de 2e doos uit elkaar. Eerste instantie dag ik aan diefstal. Accu licht beschadigd. Ik vind het dood zonde dat er zo met dure spullen worden gegooit.

Besteld en volgende dag bezorgd zoals beloofd

Heb eerst gebeld om te kijken of telefoon wordt opgenomen , dat gebeurde vrijwel direct , kreeg een beleefde dame aan de lijn . Na het gesprek heb ik een Stihl HSA 100 besteld met accu en lader en dat is de volgende dag keurig netjes bezorgd , en ik woon op een van de Waddeneilanden en dat zorgt meestal voor vertraging .

Scherpe prijs en super snel geleverd

Prima telefonisch advies en levering op tijd

Bij de verschillende varianten is het soms handig om even iemand te spreken die je op weg helpt. Bij Detuinmachineshop krijg je echte medewerkers aan de lijn met kennis van zaken, top geregeld!

Kwaliteit

Zeer goede. Kwaliteit

Ik had een vraagje welke slang ik moest hebben voor mijn hogedrukspuit en stuurde ze deze moet je hebben en die heb ik gelijk gekocht en de volgende dag was het er al de klantenservice is uitstekend

komt afspraken na en levert op tijd

Goed gevoel bij

Duidelijke website en snelle levering

Ik heb een accuheggeschaar van Stihl gekocht. Deze was scherp geprijst en is na besteliing ook snel en correct geleverd.

Geweldige service

Heel goede en snelle service en informatie verstrekking. Snelle levering. Mooi en kwalitatief materiaal

Ik kocht online wat ik wilde bij jullie en binnen enkele dagen had ik het in huis.

Zie boven

Zowel de communicatie online als bestelling en levering was top

Goede service en bereikbaarheid en vriendelijke medewerkers

Snel en betrouwbaar

Over het bestellen en snelheid van levering heb ik geen opmerkingen Wel over de manier van afleveren. Ik heb me mateloos geërgerd aan de enorm grote doos waarin het kleine artikel was verpakt De verpakkingsdoos was zeker 25x te groot

Correcte en snelle levering

Als goed ervaren

Super goed

Uitstekend!

De producten zijn uitstekend en de service ook.

Topservice

Correcte levering , en afhandeling, prachtige takkenschaar , doet wat het moet doen !

Zeer rap thuis de bestelling zeer tevreden mvg

Correct bedrijf

Al meerdere bestellingen gedaan supersnel geleverd ík kan alleen tevreden zijn over de manier waarop alles afgehandeld wordt

Très satisfait

Excellent produit de marque Délai rapide Prix attractif

Correcte en snelle service

Correcte en snelle service, beperkte verzendingskosten, degelijke producten. Betrouwbare verkoper!

Mijn aankoop werd sneller bezorgd dan dat ik had verwacht

Verder alles prima. Duidelijke site, bedrijf doet wat je mag verwachten.

Pakketjes niet netjes afgeleverd

Ik heb recent een bandenzaag van stihl gekocht een stokschaar en een kap voor m’n spuit. De bandenzaag is geleverd toen we niet thuis waren en is voor de deur weggezet vol in het zicht. Aangezien het nogal een prijzig apparaat is baalde ik ervan. De stokschaar is goed afgeleverd. En bij de kap van de spuit was het pakketje al opengemaakt voordat ik hem had ontvangen. Ik snap dat dat niks is waar jullie iets aan kunnen doen maar het is wel iets waar ik van schrik en denk dat er veel verbetering mogelijk is. Verder was alles wat ik geleverd heb gekregen wel goed en is toen mijn bandenzaag niet op voorraad was goed meegedacht aan een passende oplossing en is het netjes opgelost.

Vlot besteld en geleverd

Duidelijke webshop. Scherp geprijsd.

Amundsenweg 19

4462GP Goes

Over Detuinmachineshop B.V.

ONLINE WEBSHOP VOOR KLANTEN DIE KWALITEIT ZOEKEN. Detuinmachineshop is een online webshop waar de beste producten en leveranciers op het gebied van tuinmachines worden samengebracht om jou als klant optimaal te kunnen helpen. Wij bieden online de service die je normaal ook kunt verwachten in de winkel, zodat je zonder zorgen en vanuit je luie stoel jouw producten kunt bestellen. Daarnaast kan je altijd terecht in één van onze fysieke winkels met vragen, voor reparaties of voor het ophalen van je bestelling. Neem dus snel een kijkje en kom geregeld nog eens terug. Alles voor je tuin, gewoon in onze shop!