Scherpe prijs, snel geleverd.

Stihl hogedrukreiniger nog net voor de mooie dagen binnen, super!

Positief

Zorgen voor snelle oplossing bij defect product.

Snel, correct en niet duur

Prijs kwaliteit is top in orde. Snelle levering. Ik ben zeer tevreden over de aankoop

Rop

Goede online shop

Alles snel aan gekregen. En ook een goede uitleg gekregen via WhatsApp. Je stelt de vraag en heel snel een antwoord.

Heel tevreden met mijn bestelling!!

Snelle levering en goed verpakt.

De artikelen die ik besteld had zijn correct en snel geleverd.

Geweldig snelle levering

Binnen 24 uur na bestelling al bezorgd.

Goede service en feedback

Scherpe prijzen en ze hebben kennis van zaken

Top bedrijf met hele goede service

Snel geleverd en netjes verpakt. Artikel wat ik geleverd kreeg was de kleine versie ipv de grote. Direct de juiste toegestuurd gekregen en de te kleine verpakking mag ik houden. Top service!

Prima geholpen en de bestelling op tijd geleverd.

Tevredenheid.

Geweldig apparaat

Ik heb hem al in gebruik genomen hij doet het perfect Top

Vriendelijk, kundig en snelle verzending

Ik werd eerst vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon door iemand met veel verstand van zaken. Daarna was bestellen via de website een fluitje van een cent. Een goede prijs en snelle verzending. Ik koop hier voortaan mijn tuinproducten!

Uitstekende service!

Zo besteld en zo geleverd, een groot aanbod. Zeer positieve ervaring.

Goede prijs, behulpzaam, snel.

Goede prijs, behulpzaam, snel.

uitstekend

ik ben heel tevreden, alles wordt goed bijgehouden is gemakkelijk om te bestellen en wordt heel vlug geleverd, goed verpakt en proper afgewerkt dus meer kan men niet doen hé, doe zo verder in de toekomst.

Ja wat moet je daar nou van zeggen, gewoon snel geleverd

Vlotte service, snel geleverd.

Duidelijke communicatie, eerlijke prijs en zeer snel aan huis geleverd.

goede ervaring alles netjes geregeld

eigenlijk geen op of aanmerkingen.

Snel zoals afgesproken

Na gebruik gemaakt te hebben van online chat via hun website is de levertermijn bevestigd van artikel dat ik wilde bestellen. Besteld en 2 dagen later zoals beloofd geleverd. Juiste product op tijd geleverd, ik ben tevreden. Bedankt groeten Wim

TOP !!!

Volgende keer weet ik waar ik mijn bestelling moet plaatsen !!!

perfecte levering

Als perfect geleverd zoals besteld is geweest .

eerste keer besteld

Amundsenweg 19

4462GP Goes

Over Detuinmachineshop B.V.

ONLINE WEBSHOP VOOR KLANTEN DIE KWALITEIT ZOEKEN. Detuinmachineshop is een online webshop waar de beste producten en leveranciers op het gebied van tuinmachines worden samengebracht om jou als klant optimaal te kunnen helpen. Wij bieden online de service die je normaal ook kunt verwachten in de winkel, zodat je zonder zorgen en vanuit je luie stoel jouw producten kunt bestellen. Daarnaast kan je altijd terecht in één van onze fysieke winkels met vragen, voor reparaties of voor het ophalen van je bestelling. Neem dus snel een kijkje en kom geregeld nog eens terug. Alles voor je tuin, gewoon in onze shop!