Bestelling was goed verpakt en beschermd zodat deze niet kon beschadigen tijdens bezorging. Product was als verwacht.

Zeer goed!

Een rijk assortiment van hoge kwaliteit. De bezorging kwam sneller dan verwacht.

Leuke winkel met groot assortiment. Mijn product was helaas uitverkocht waardoor het wel wat langer duurde maar uiteindelijk is er een vervanging geregeld en kwam het pakket snel aan.

Quick shipping

Everything was packed well and shipped fast

Altijd tevreden met mijn aankopen

Vriendelijke personeel waar je alles aan kunt vragen. Als ze iets niet hebben kun je een mailtje sturen en dan kijken ze vopr je of ze het voor je kunnen regelen. En verzenden wordt altijd snel geregeld

Adequaat

zeker een aanrader!

Bestel al langere tijd mijn figures bij RDC en heb nog nooit problemen gehad. alles komt altijd snel en veilig binnen en het aanbod aan figures is geweldig.

Very good

No problems to get my order. Very good!

Helemaal tevreden.

Fijn dat mijn bestelling snel werd verzonden. Alle artkelen waren netjes verpakt en voldeden aan mijn verwachtingen.

Geen email bij vertraging pre-order

Precies zoals titel Het is vervelend dat als een artiekel voor februari opstaat als pre-order, en vervolgens vertraagt is Dat je op andere sites moet kijken wat de nieuwe release dag is omdat red dot dit niet op de site zet In jet begi had ik hier zelfs via een mail naar moeten vragen waarom.mijn order nog niet verzonden is.

ondanks dat sommige bestelde producten niet meer beschikbaar waren werd het snel opgelost. levering gewoon op tijd

Zeer slechte klantenservice.

Helaas moet ik deze keer een negatieve review achterlaten. Ik heb in het verleden met veel plezier besteld bij Red Dot Commerce. Echter met mijn laatste bestelling was een van de dozen met een figuur erin duidelijk eerder geopend. De doos was met plakband over het oude plakband heen weer dichtgemaakt. Het werd mij al snel duidelijk waarom deze eerder was geopend (en waarschijnlijk teruggestuurd). Het beeldje had een volledig verbogen onderdeel. Ik heb drie keer gemail naar RDC met de vraag of het beeldje kon worden ingeruild of geretourneerd. Ik vind het heel jammer dat ik niks meer heb gehoord. Tot op heden zit het beeldje in de doos en wacht ik op reactie. Ik kwam zojuist de mail tegen van mijn bestelbevestiging. Dat is inmiddels meer dan 6 maanden geleden...

Hele fijne webshop

Snelle levering Heel klantvriendelijk ol Whatsapp

Alles ging snel en goede service

heel goede service

Super verpakking voor verzending

Goede prijzen en goede verzending

Enig probleem was de verpakking, het is soms niet de juiste of een plain doos dus ik schrok me een beetje toen ik een Trafalgar Law figure had gekocht en een doos ontving van een Zenitsu funko pop.

gewoon goed.

besteld en binnen redelijk tijd bezorgt wat wil je nog meer. zou hier zeker nog eens bestellen.

snelle shipping mooi verpakt

figures zijn perfect aangekomen mijn enige klacht ligt bij post nl

zeer goed bevallen

Ik had geen problemen. Het product was goed, snelle levering en zeer goed ingepakt zodat er niks onderweg kapot kan gaan.

Super verpakt

Snel en goed

Order was snel bezorgd en goed verpakt geleverd. Zeker een aanrader

Mijn eerste figuur aankoop is een succes !

Een super mooi figuur van Albedo FREEing echt een lust voor het oog ik ben er heel erg blij mee . Het contact via WhatsApp verliep gewoon goed de medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. Het product was heel erg goed ingepakt en kwam zonder gebreken aan .

Heel netjes ingepakt en snelle verzending.

Hele goede service en werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling

Goede winkel

Duidelijke, leuke webwinkel. Goed assortiment. Ik had hier tijdens een uitverkoop 3 Fullmetal Alchemist Funko POPs gekocht. Ook snelle levering: Op een donderdagavond besteld, zaterdag in huis. Het kwam redelijk netjes aan, maar wel met een paar lichte beschadigingen van de Funko boxes, dus een verbeterpunt wat mij betreft is het iets steviger inpakken. Ze lagen ietwat te los in de doos waardoor ze onderweg mogelijk konden schuiven.

Muntmeester 221

5406BH Uden

Over Red Dot Commerce

Red Dot Commerce is een jong bedrijf met de ambitie om de grootste en beste webwinkel te worden in Nederland voor Japans gerelateerde artikelen. Ons huidige doel is om ons assortiment steeds verder uit te breiden en de beste en goedkoopste webwinkel te zijn voor alle anime en manga producten. Een neven doelstelling is het promoten van de Japanse cultuur in Nederland. Daarom sponsoren wij ook diverse gerelateerde evenementen. Wij hopen dat onze webwinkel duidelijk is en wensen u veel winkelplezier.