Topservice

Eerlijk advies tegen een nog eerlijkere prijs. Men verkoopt enkel wat he nodig hebt en geen extra onzin om meer omzet te genereren.

Goede service en prima prijzen

Afgelopen week een alarm installatie besteld via uwwoningveilig.nl. Aanbod was compleet, spullen waren snel leverbaar en prijs was scherp. Levering liep voorspoedig en vragen werden goed en snel beantwoord. Aanrader!

Snel, goed en service

2 Ajax alarmsystemen besteld 1 voor de woning en 1 voor de zaak, snelle levering en goede service geboden. Een echte aanrader.

Top producten tegen een scherpe prijs

Top producten tegen een scherpe prijs. Snel en duidelijk geleverd.

Zakje was ingescheurd, want het december stelen is kennelijk weer begonnen, en een batterij vermoedelijk gejat. Dit is mooi opgelost door een nieuwe batterij op te sturen. Top

Alles keurig geleverd en voor een prima prijs

Communicatie verliep prima. Ook het omruilen van een verkeerd onderdeel verliep vlekkeloos en snel.

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke webpagina Na aankoop binnen een paar dagen geleverd en netjes ingepakt

Duidelijke webshop snelle verzending

Top service en goede prijzen!

Aardige mensen, goede en snelle service en communicatie. Ook zijn de prijzen scherp. Meer heb je niet nodig!

Snel accuraat

Mijn Ajax beveligingsmateriaal veel goedkoper geleverd dan andere leveranciers. Snelle en acurate levering .via de webwinkel. Materiaal heel goed verpakt en geleverd met goede bevestigingsmsterialen. Kortom een aanrader.

Uitstekende communicatie, hoogwaardige producten

Wij bestelden een Ajax alarmsysteem met randapparatuur bij Uwwoningveilig. De levering duurde iets langer dan verwacht, maar de communicatie daarover verliep uitstekend. Snelle response en gemaakte afspraken worden nagekomen. Het Ajax alarmsysteem komt bij mij als zeer solide en betrouwbaar over. De producten hebben een professionele, kwalitatief hoogwaardige uitstraling. Na installatie (12 volt systeem) en configuratie werkt het systeem al enkele dagen zonder problemen en naar verwachting.

Goed, snelle reactie en goede prijs Bedankt

Snelle en coorecte levering

Keurig geleverd

Koolmonoxide/co2 melder voor op de ketel aangeschaft

Zo te zien werkt deze oky, verder zeer snel geleverd.

Goede prijzen en goede service.

Diverse bestellingen gedaan en altijd netjes behandeld.

Snelle en prima verzorgde levering

Besteld en de volgende dag al in huis. Netjes verzorgd en prima Ajax alarm systeem. Zeer makkelijk te installeren en configureren en veel uitbreiding mogelijkheden.

Goede prijs, supersnelle service

Hoewel er wat kleine puntjes mis waren bij levering werd dit dezelfde dag nog opgelost. Superservice!

Super blij mee

Wij hebben ouse deuren, met geen standaard slot erin ..maar hier bij woning veilig hebben ze ook deze afmetingen sloten.

Het duurt even maar het is goed

2x bestelt. De eerste keer duurde het heel erg lang en ik werd niet wijzer vd site. Meerdere mailen een mail gestuurd waar mijn producten bleven geen reactie. Uiteindelijk mdwer gesproken was erg vriendelijk maar niet erg overtuigend klonk zelfs onzeker. Uiteindelijk klopt het wel wat hij aan informatie gaf en kwam het goed. Goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Snelle verzending, goede prijzen.

Snelle verzending, goede prijzen.

Snelle verzending en goede prijs. Wordt prima op hoogte gehouden vd status van bestelling.

Prijs kwaliteit is uitstekend!!

Voor herhaling vatbaar.

Verkeerde spullen leveren en daarna niet meer reageren

De levering laat behoorlijk op zich wachten. Ongevraagd krijg ik dan een ander (nieuwer) model geleverd. Het wijkt significant af van wat ik besteld had en past niet in de bestaande configuratie. Het vervangende product is bij andere leveranciers ook flink goedkoper. Verzoeken om van het retourrecht gebruik te maken worden genegeerd. Sterker nog, tot de dag van vandaag heb ik er nooit meer wat van gehoord.

Snelle levering en service

Vorig jaar wat componenten van Ajax besteld. Snel en correct geleverd. Recent begon één rookmelder vals alarm te geven. Na een telefoontje is er direct een nieuwe opgestuurd met de vraag de defecte daarna retour te sturen. Super service.

Snel geleverd en prima prijs

Kwaliteit voor een hele scherpe prijs

Werfweg 1-42

8243PG Lelystad

085-2220000

Over Uwwoningveilig.nl

Uwwoningveilig.nl is de specialist op het gebied van installatie en configuratie van alarm-, brand- en camerabeveiligingssystemen. Ook heeft Uwwoningveilig.nl ruim 15 jaar kennis en ervaring in de IT sector, hierdoor kunnen wij de meest uiteenlopende problemen voor u oplossen. Of het nu gaat om een woning, onderneming, landgoed of een bedrijventerrein; de installatie van uw alarm-, brand- of camerasysteem zal bij ons als installatiepartner in goede handen zijn. Al onze installaties worden gedaan door onze eigen monteurs. Hierdoor, in combinatie met gebruik van uitsluitend A merk materialen, garanderen wij u de beste kwaliteit en kunnen wij u ook optimale ondersteuning bieden.