Perfect alleen we moesten wel lang wachten maar goed dan heb je ook wat

Heel goede service en afwerking.

Shutters bij ons geplaatst zijn perfect en mooi afgewerkt. De informatie van het bedrijf over levering en leveringstijden was duidelijk en verliep prima. Zowel bij het opmeten als het plaatsen bijzonder prettige mensen. Niets dan lof over dit bedrijf.

Mooi product prima installatie

Geweldig!

Super service en kwaliteit! Echt vakmanschap voor een goede prijs! Erg tevreden!

Prettige mensen, snel en efficiënt, keurige montage.

Mooie shutters, in oplossingen bedacht en naar zin geleverd en gemonteerd.

Prachtige Shutters

Leuke hard werkende mensen alles tot in de puntjes afgewerkt

Top geregeld van A tot Z

Geweldige mensen werken bij dit bedrijf. Van de heel vriendelijke dame op kantoor tot de monteurs die inmeten en plaatsen. Goede uitleg en je wordt netjes op de hoogte gehouden. Wijzigingen of aanvullingen zijn geen enkel probleem en je merkt dat dit bedrijf klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. We zijn ontzettend blij met het eindproduct. Zoek niet verder zou ik zeggen.

goed en goede comunikatie

het was goed

Perfectie

Voor trapgat oplossing gevonden voor aanwezige radiator door middel van koof met daarnaas twee deuren. Ziet er erg mooi uit.

mooie shutters

Keurig gemeten en geplaatst. Goede communicatie tussen meten en plaatsen

Vakkundig, klantvriendelijk en kwaliteit

Vanaf het eerste bezoek hebben wij Shutter Experience als een fijn en vooral een no-nonsense bedrijf ervaren, waar je nog kan vertrouwen op goede communicatie, vakkundigheid en kwalitateit tegen een goede prijs. En niet onbelangrijk: de shutters zijn GE-WEL-DIG. Een sierraad voor je huis.

Wij hebben buiten shutters en ze zien er fantastisch uit, Aardige mensen op kantoor en vakbekwame en aardige mensen die het inmeten en plaatsen.

geweldig

punctueel, kwaliteit en professioneel in 3 woorden

Goede uitleg, snelle montage, goede service

Netjes

Top op alle vlakken!

Wij hebben 3-tal shutters aangeschaft. In een ouder (scheef) huis. Monteur met veel ervaring heeft hier supermooi werk afgeleverd. Contact vooraf zeer goed, geen verkooppraatjes maar eerlijk info en advies. Contact in afwachting van levering en montage ook keurig. Een super ervaring!

vakkundig en klantvriendelijk

netjes op de afgesproken tijd en de shutter liepen eerste bijna niet meer en nu loopt alles soepel. Erg tevreden

Fantastisch bedrijf.

Echt hele mooie shutters voor een betaalbare prijs.

Goede service en een complete levering

Ze komen op afspraak alles inmeten en de mogelijheden bespreken. Levering is best lang maar als het dan geleverd en gemonteerd wordt door een profecionele en vriendelijke monteur is het wachten zeker de moeite waard. Tot in de details afgewerkt. En dat voor een geode prijs kwaliteits verhouding. Zeker en aanrader.

Kwalitatief mooie shutters en prima montage

Bij Shutter Experience hebben wij shutters voor buiten op maat en op kleur besteld. De inmeting is door een medewerker heel secuur gedaan, bij het monteren paste het perfect. De standaardkleuren vonden wij niet bij ons huis passen, maar dat is geen probleem, het is in iedere kleur leverbaar tegen meerprijs. We hebben er ongeveer 20 weken op moeten wachten, maar dan heb je ook een top-product en we zijn zeer tevreden met het resultaat. We bevelen Shutter Experience van harte aan om hun mooie product en kundig personeel!

Zeer vriendelijk, netjes en kwaliteit.

Na lang wachten waren ze er eindelijk. Afspraak gemaakt voor plaatsing. Keurig nette monteurs erg vriendelijk en vakkundig. Shutters zijn van hoge kwaliteit en precies gemaakt zoals afgesproken. Het was het lange wachten meer dan waard. We zijn er erg blij mee en zullen jullie zeker aanbevelen voor andere. TOP!

Shutter Experience heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Shutter Experience heeft mijn verwachtingen overtroffen. Wat me vooral opviel was de nette afwerking van hun werk. De shutters zien er prachtig uit en zijn met oog voor detail geïnstalleerd. Hun goede service en de zorgvuldige afwerking maken hen absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en kwalitatieve raamdecoratie. De woonkamer hal en slaapkamer zijn er aanzienlijk op vooruitgegaan en ik krijg constant complimenten over hoe mooi het eruit ziet.

Erg tevreden

Vriendelijke en nette monteurs Mooie kwaliteit Shutters zeer tevreden.

Perfecte shutter voor prima prijs

Shutter laten inmeten, 3 maanden later laten inhangen. Paste perfect en oogt supermooi.

Wonderbaarlijke, prachtige, resultaat

Ik was overwelmd van de pracht, strakheid, mooiheid, uitzicht, kwaliteit en uitstraling. Het leek net alsof ik in een andere huis was. Ik kon niet geloven dat mijn huis zo mooi eruit kan zien toen de schutters zo prachtig voor alle ramen gevestigd waren. Het is echt de prijs waard. Complimenten

Fantastisch, precies zoals we het wilden hebben...

Vanaf het eerste contact tot en met de aflevering en montage zijn wij buitengewoon deskundig en vriendelijk geholpen bij onze keuze om shutters te plaatsen in onze gerenoveerde keuken. Het geheel is mede door de geplaatste shutters prachtig geworden.

Dorpsstraat 11

5472PH Loosbroek