Uitstekend product

Goede kwaliteit buiten-shutters. Alles past precies, werkt goed en ziet er keurig uit. Goede communicatie en snelle levering.

Snel, vakkundig en klantvriendelijk

Wij hebben in onze slaapkamers shutters laten opmeten en plaatsen en zijn zeer tevreden over de kwaliteit, vakkundigheid en klantvriendelijkheid. Het resultaat is nog mooier dan we hadden gehoopt.

Top Service!

Super mooie shutters, was het wachten waard. De shutters waren ook in een mum van tijd zo geïnstalleerd, ik zou het iedereen aanbevelen. Het kost wel wat, maar je krijgt er iets moois voor terug. En niet te vergeten , top personeel en en nogmaals top service.

Prachtig!

Opmeten en keuze maken voor kleur en materiaal ging zeer vlot. Hierna 16 weken (!) wachten en vervolgens was het plaatsen in 5 minuten klaar. De shutter is prachtig, contact met het bedrijf verliep prettig; het was het wachten waard!

Dit is ons 3e huis met Shutter Experience en het is wederom een positieve experience! Het Chinese Nieuwjaar zat ons wat in de weg maar uiteindelijk komt t allemaal goed. Ook de service achteraf is goed.

N

Hangen strak en super tevreden

100% tevreden.

Mijn beroep is meubelmaker ik kan de shutters dus ook vakkundig beoordelen. 9 voor kwaliteit 9 voor lakwerk 9 voor constructie 9 voor montage en afstelling 6 voor levertijd 9 voor klantvriendelijkheid

Alle ramen in ons huis zijn nu voorzien van Shutters, ik ben verliefd. Wat een fijn bedrijf, goede communicatie en service.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Vakmensen zijn professioneel, op tijd en werken snel en nauwkeurig. Van het inmeten tot de montage, niets op aan te merken.

Kennisenvriendelijkheidtentop.

Heel fijn bedrijf dat ik zeker kan aanbevelen. Perfecte opmeting, vriendelijke monteurs, prachtig werk geleverd en super planning voor installatie. Jullie verdienen 10 pluimen!

Helemaal tevreden!

Keurige monteurs, netjes opgemeten, netjes gemonteerd, hele mooie shutters, fijne communicatie met het bedrijf (over bijv afspraak inplannen). Top!

Voor de tweede keer weer een prima service van Shutters Experience. In ons vorige huis waren de shutters prachtig en bevielen deze uitstekend.Na 6 jaar waren ze nog als nieuw. Dat wilden we ook voor ons nieuwe huis en ook nu weer een perfecte service en kwaliteit! Super bedankt.

Uitstekende service!

Fantastisch mooie buiten shutters geplaatst, we zijn er dolblij mee! De shutters hadden in aanlevering iets vertraging opgelopen, maar we werden daar steeds van op de hoogte gehouden. Iedere mail werd binnen afzienbare tijd keurig netjes beantwoord. Er wordt zeer correct aan de afspraak gehouden. Prijs/goede kwaliteit mag hier ook zeker even in meegenomen worden. En als laatste wil ik aanbrengen dat de monteur ook erg netjes, vriendelijk en klantgericht heeft gewerkt. Kortom; een mkb waar menig bedrijf zich aan zou willen staven!

Zeer vriendelijk en alles correct gedaan

Goede service en vriendelijke mensen. De shutters zijn perfect geplaatst en de kleine beschadigingen aan de manier zijn helemaal hersteld. Kan niet anders zeggen dat ik dit bedrijf zeker kan aanbevelen .

Niet verder zoeken, doorpakken.

Punctueel komen ze de afspraken na. Zowel contact om afspraken in te plannen erg klantvriendelijk en denken mee, dito met het inmeten ervaring aan de voorkant. Snel offerte binnen, en het monteren vakkundig en zeer prettige ervaring met de heren. Aanrader met een hoofdletter.

Komen hun afspraak na en zijn netjes op tijd. Super service en heel netjes geplaats.Hebben 3 huishoudens die schutters willen aanschaffen jullie geadviseerd waarbij er bij 1 huishouden al een afspraak in mei is gemaakt om schutters te plastsen

Professioneel en zeer klantvriendelijk

Van het telefonisch contact, het adviseren aan huis, het inmeten, communicatie via mail tot plaatsing ...... alles ging erg vriendelijk en correct. Heel fijn hoe er wordt meegedacht en geadviseerd. De shutters hangen nu een paar dagen en ze zien er prachtig uit. Tot nu toe zijn we erg tevreden.

No nonsens en vakwerk!

No nonsens en vakwerk!

Betrouwbaar en kundig bedrijf!

De shutters staan mooi en de service is goed. Ondanks dat er de 1e keer een verkeerde shutter was geleverd is dit keurig opgelost. Complimenten voor dit bedrijf.

Prachtig!

Mooi product, prima service en netjes en vakkundig geïnstalleerd. Enige nadeel is de lange levertijd, maar het was het wachten waard!

heb goede ervaring nu na het leveren en installeren van shutters. Vanaf inmeten op locatie tot aan levering hebben zij zich aan hun woord gehouden. Kan niets anders zeggen maar uitstekend.

Goede ervaring met Shutter Experiende

Ondanks een kleine tegenvaller (verkeerde maat geleverd) uiteindelijk alles prima geleverd. Het was het wachten waard. Het resultaat is meer dan goed! Ontvangst showroom/klantenservice/monteurs allemaal erg vriendelijk en behulpzaam

Kwaliteit voor een goede prijs

Kwalitatief goede shutters, netjes gemonteerd. Kotrom goede ervaring met Shutter Experience.

Prettig bedrijf

Vriendelijk en vakkundig personeel. In het gehele traject van interesse in shutters tm nazorg na plaatsing wordt er aandacht aan jouw als klant besteed. Communicatie is top. Iets meer aandacht voor opgeruimd achterlaten van werkplek zou een 10 betekenen.

Vriendelijk personeel en vakkundig werk

Dorpsstraat 11

5472PH Loosbroek