van alles wat ze doen valt echt niets op aan te merken, alles is ver boven gemiddeld, maar zoals in (bijna) alle referenties te lezen is, is de levertijd absurd lang, wij moesten 5 maanden wachten, maar zelfs dan is het dat waard. vakmensen op en top!!!
Kan niet anders zeggen een betrouwbaar bedrijf waar je met een gerust hart kunt bestellen. Inmeten wordt op een perfecte manier, En zo ook het adviseren gedaan. het plaatsen is ook op een geweldige manier gedaan. Laten alles netjes achter. Met andere woorden CHAPEAU
Goed advies in de keuze van de schutters, fijne en meedenkende medewerkers bij het inmeten van de shutters. Levertijd was wel wat lang maar we werden op de hoogte gehouden. Het plaatsen van de shutters is netjes uitgevoerd ook nu fijne en correct werkende medewerkers.
Afgelopen week is de begane grond van onze woning voorzien van shutters. Alles is volgens afspraak verlopen en het resultaat is prachtig. Deze leverancier is betrouwbaar en levert tegen een nette prijs een hoogwaardig product. Je bent een dief van je eigen portemonnee, als je voor ‘die andere’ leverancier kiest! Binnenkort gaan we afspraken maken voor de rest van ons huis!
Pluspunten
Deze week shutters geplaatst. Vakkundig en netjes afgewerkt!
Pluspunten
Zeer seevice gericht. Wij hebben shutters laten olaatsen in monumentaal pand met scheve ramen. De vakmannen hebben vakkundig en netjes opgelost
Pluspunten
Mooi product tegen redelijke prijzen, bij het inmeten goed geholpen met de kleur keus van de schutters. Monteurs werken super netjes.
VerbeterpuntenCommunicatie laat te wensen over, naar lang wachten 19 weken i.p.v. 14 waren er 4 van de 8 shutters niet goed qua vorm, de shutters zien opnieuw besteld de verkeerde shutters zijn wel in overleg geplaats. Naar opnieuw 20 weken i.p.v. van 10 a 14 weken te moeten wachten op nieuwe shutters is het eindresultaat netjes. Beide keren zijn de shutters te laat geleverd hierover kreeg ik geen bericht en heb ik zelf contact moeten opnemen met het bedrijf, deze beloofde meerdere malen dan contact met mij op te nemen maar dit werd zelden gedaan. Als de communicatie beter opgepakt zou zijn, had ik blij kunnen zijn met mijn nieuwe shutter nu ben ik meer dan 40 weken bezig geweest met de shutters en zijn er veel afspraken niet nagekomen door de Shutter Experience waardoor ik er geen positief gevoel over heb gehouden.
Pluspunten
Super vriendelijk!!!
Pluspunten
Kwaliteit is na tevredenheid. Wel een 4-tal kleine beschadigingen, waarvan de klant zelf bij montage 1 ontdekt heeft. De prijs is goed. Montage van shutters netjes en na tevredenheid. Compliment voor de installateurs!
VerbeterpuntenBetere informatie betreffende levertijd. - Bij bezoek aan de showroom is ruim 2 maanden. - Na inmeten is de levertijd 3 maand na aanbetaling. - De levering is ruim 14 weken. - Veel excuus over latere levertijd i.v.m. vakantie. - Afstemming i.v.m. persoonlijke omstandigheden van de klant gaat zeer moeizaam. - Vertel de klant dat de shutters in China worden gemaakt. Dit hoorden wij pas 4 weken voor de montage. - Graag aandacht voor beschadigingen. Tijdens de montage is er 1 ontdekt, na 48 uur montage heb ik de shutters afgenomen en zag ik nog 3 kleine beschadigingen. U vraagt om een aanbeveling van Shutter Experience. Lastig. Het zit op een vraagteken???? Het kan een ja worden als er een verbetering komt dat de koper van de shutters het gevoel krijgt dat hij een gewaardeerde klant is. Dit ontbreekt nu bij een medewerker. En er verbetering komt betreffende de informatie.
Pluspunten
Fijn bedrijf. Denken mee, geven duidelijk alle opties aan, waarin ze adviseren. En waar je ook echt iets aan hebt. Als ze iets zeggen doen ze het ook. Ik zal dit bedrijf zeker adviseren bij andere. Ik heb prachtige shutters en plissés!
Pluspunten
bedankt voor het leveren en monteren van een mooi product
Pluspunten
Kennis van produkt Werken keurig Goed werk afgeleverd Betrouwbaar
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Vlot, bekwaam, prettig en helder!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede uitleg in showroom gehad en genoeg voor eens shutters voorhanden.
Pluspunten
Heldere communicatie en ook zijn wij erg te spreken over de montageploeg welke aan het eind van een lange dag nog erg netjes werkte.
Pluspunten
Wij zijn ongelooflijk blij met de shutters en de wijze waarop ze gemonteerd zijn, niets dan lof voor de hardwerkende en reuze aardige monteurs. Ook tevreden over de backoffice. Gedreven dames in de verkoop en na een kritische noot onzerzijds betreffende het logistieke proces, direct een glasheldere reactie en toezegging die vervolgens stipt werd nagekomen. Als we weer shutters bijbestellen, dan wordt het wederom een belletje naar Brabant!
Pluspunten
Ze komen kosteloos inmeten en advies geven. (ook als je nog twijfelt en nogmaals uitleg/advies wilt hebben aan huis en zelfs ook als je later besluit ook nog een bovenverdieping te voorzien van shutters. ) De ( vriendelijke en gezellige) inmeet mannen hebben duidelijk verstand van shutters..( ze plaatsen voornamelijk alleen maar shutters dus ervaring dat hebben ze!) voor alles is een oplossing! Ze hebben veel voorbeeld shutters en kleurstalen mee zodat een goede keuze kan worden gemaakt. We hebben ongeveer 14 weken op onze shutters moeten wachten maar dat was de echt de moeite waard! We werden op de hoogte gehouden wanneer de shutters op transport richting Nederland gingen en wanneer deze verwacht werden in de haven van Rotterdam! Het plaatsen van de shutters was in een halve dag gebeurd! Alles werd netjes afgekit en werd er zelfs door de jongens stofgezogen en onze meubels werden weer netjes op hun plek gezet! Daarna was het hele huis voorzien van prachtige shutters waarop we ook nog eens 3 jaar garantie hebben. Wij worden elke dag erg gelukkig van onze keuze voor de shutters van shutter experience! De uitstraling, het spelen met licht en het makkelijke onderhoud is het geld meer dan waard!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Op zijn Brabants! Vriendelijk. Vakmensen. Snel contact; de mails worden meteen beantwoord. Bedrijf straalt betrouwbaarheid uit. Anders had ik nooit een aanbetaling gedaan. Ik had graag foto’s geplaatst! Erg blij met het eindresultaat! Ik wilde al zó lang shutters! Maar het leek onbetaalbaar! Totdat ik de Shutter Experience vond! Een groot verschil in prijs en de shutters zijn helemaal top! Maatwerk: omdat ik stalraampjes heb, die niet allemaal dezelfde maat hebben.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten!
Pluspunten
Goede kennis van zaken en scherpe prijs met zeer vriendelijke mensen.
VerbeterpuntenSneller communiceren over uitloop levertijd als die langer is dan afgesproken.
Pluspunten
Zeer vakkundig en klantvriendelijk! De prijs-kwaliteit verhouding is erg goed, ten opzichte van bijvoorbeeld de in onze ogen erg overprijsde Jasno shutters. Vriendelijke en bevlogen monteurs, nette werkwijze, alles keurig gemonteerd en afgekit. Zeker een aanrader!
VerbeterpuntenLevertijd is door productie in China een ding om rekening mee te houden. Er is door maatwerk uiteraard geen voorraad. Dit duurt enkele weken.
Pluspunten
We had shutters installed for the 2nd time by Shutter Experience and couldn‘t be happier with both the team and the product, thanks so much!
Pluspunten
Zeer tevreden over gehele proces
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
Zeer betrouwbaar bedrijf met duidelijke ideen ,denken met je mee
VerbeterpuntenEnigste nadeel is de levertijd,hier moet je rekening mee houden
Pluspunten
Zeer prettig in de communicatie, heldere uitleg over de manier waarop een en ander gaat verlopen. Fraaie montage, vakkundige mensen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer blij met onze shutters die gisteren professioneel zijn geplaatst. Wij hadden wat specifieke wensen die volgens andere leveranciers niet mogelijk waren. Shutter Experience heeft de shutters echter exact naar onze wens geleverd. De afwerking is keurig en ook de communicatie verliep prima. Lange levertijd door Chinees Nieuwjaar maar ook daar was men eerlijk en helder over. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Dorpsstraat 11
5472PH Loosbroek