Vriendelijk accuraat en coulant

Door eigen toe doen een lamel beschadigd, na contact wordt lamel gratis vervangen.

Zeer aan te bevelen!

De communicatie is vriendelijk en duidelijk, bij de inmeting wordt alles zeer duidelijk uitgelegd. De montage is een paar maand later, omdat de shutters met de boot vanuit China komen, en dan worden ze ook binnen een paar uur vlekkeloos gemonteerd. Dit had niet beter kunnen verlopen! :-)

Super tevreden!

Gisteren hebben ze bij ons shutters geplaatst, we hadden ons er erg op verheugd en het resultaat mag er wezen. Vriendelijke monteurs die tot in de puntjes alles netjes afwerken en opruimem en uitleg geven. Ook het bedrijf zelf erg vriendelijk personeel die je op de hoogte houden van de levering. Al met al zeker een aanrader! Top!

Super netjes behandeld

Duidelijk gecommuniceerd en afspraken nagekomen Op tijd bericht laten weten wanneer geleverd wordt Vriendelijk personeel

Super sales afdeling

Vriendelijk personeel. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Ze denken met je mee. En natuurlijk een mooi product. Een echte aanrader

Top kwaliteit en goede monteurs, die alles perfect afwerken!!

Topshutters,erg blij mee!

Shutters heel erg netjes geplaatst,goede uitleg erbij,vriendelijk netjes personeel,alles netjes schoongemaakt,gewoon super!

Zeker een aanrader

Top service, super goed medewerkers met ervaring, heel goed communiceren,prijskwaliteit, is gwn top bedrijf Mijn schutters zijn perfect geplaatst, ik ben super tevreden.

Goede kwaliteit

Goed bedrijf, mooie shutters van goede kwaliteit, alleen de levertijd duurde wat langer helaas, ze hebben het goed gemaakt met mooie goed ruikende bos bloemen, zeker een aanrader.

Geweldige service / personeel

Geweldige service en personeel. Prachtige shutters voor een betaalbare prijs. Aangeraden door een vriend van mij en ik raad het iedereen aan die mooie shutters in huis wil.

Top !!!! Super tevreden over de schutters in onze woonkamer, keuken en badkamer .Ook tevreden over de afhandeling, fijne verkoper en een dikke pluim voor de monteurs Tom en Cleo zeer vriendelijk en alles naar tevredenheid.Bedankt toppers! Groetjes Sladjana

Geweldig!!!

Wat een heerlijke ervaring. Vanaf het moment tot opmeten tot het plaatsen. Vakkundig en vriendelijk personeel tegen een schappelijke prijs.

Echt een aanrader!

Van begin tot eind super geholpen. Ze weten echt waar ze het over hebben. Perfect ingemeten. De shutters zitten en superstrak in, ondanks de afwijkende vorm. (punt raam)

Zelfs met rugklachten maakt hij en zijn team het onmogelijke waar!!!

Onze bestelling betrof Luxaflex voor de acherpui, 2x schutters voor de dakkapellen en 1x schutters voor de slaapkamer van onze jongste. Gezien de bouwstijl van de wijk waar wij wonen lag er een behoorlijke uitdaging voor hem en zijn team. Niks geen standaard maten en alles past gewoon in 1x. Wij vinden dit een aanwinst voor ons huis, en de prijs was ook nog eens heel scherp. Dank voor alles, Groet Jacco & Sandra

Top service.perfect ingemeten goed advies gekregen,je word van alles op de hoogte gehouden qua levering enz.absoluut een aanrader.

subliem

het geheel was uitstekend opgemeten, goede suggesties, daarna behulpzame, meedenkende installateurs, correcte afhandeling, goede instructies hoe te openen etc. ik ben heel blij dat ik voor Shutter Experience heb gekozen.

Zeer nette levering en installateurs

Zeer net bedrijf!! De heren die de zaak kwamen opmeten waren ook zeer netjes, werkten netjes en waren ook zeer plezierig in de omgang. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! Al met al ontzettend tevreden met het resultaat

Super tevreden

Zij hebben ons goed geholpen met de shutters voor op onze veranda. Correcte montage en ook de communicatie vooraf verliep uitermate goed. Echt een compliment waardig.

SUPER TEVREDEN-SUPER SERVICE-SUPER VRIENDELIJK- GEEN SPIJT

In oktober onze shutters besteld bij shutter-experience. Eerste instantie was het de bedoeling dat wij alleen in de woonkamer (nieuwbouw) shutters wilde, omdat voor zoveel verdiepingen en ramen het een dure grap zou zijn. De service was zo goed en zo vriendelijk dat wij alsnog besloten om maar alles op te meten. (3 verdiepingen) De deal zo goed gesloten dat wij nu mogen genieten van prachtige shutters door heel het huis. Vriendelijk personeel en super service vanaf begin tot eind. Onze shutters zijn vandaag geplaatst en oh wauw wat zijn ze prachtig. Ik geniet er elk moment van. Kon niet kiezen tussen zwart of wit - uiteindelijk de keuze gemaakt om in de keuken zwart te nemen en in de woonkamer en slaapkamers wit. GEEN SPIJT!!!!! SHUTTER-EXPERIENCE - IK ZEG "JA DOEN"

Kwaliteit is fantastisch. Service ook top. Je wordt netjes op de hoogte houden van het proces ook wanneer er vertraging is.

Topbedrijf, voorbeeld voor de meeste andere bedrijven

Beste mensen, Graag maken wij jullie allen een dik compliment voor alle facetten vanaf het eerste contact tot en met de oplevering. Een voorbeeld voor de meeste bedrijven. Dank voor de perfecte afhandeling, vriendelijk en professioneel. Met vriendelijke groet, Marianne en Hans Janssen

De beste leverancier van shutters

Mooie shutters voor betaalbare prijs ! Keurige en vriendelijke monteurs en wordt door het bedrijf door de zeer vriendelijke Carola op de hoogte gehouden van datum en tijd leverantie !

Op 26-01-22 zijn ze bij ons geweest om de schutters te plaatsen. En het is in een woord geweldig. En hebben er geen spijt van De jongens weten wat ze doen en ze hadden ze zo geplaatst. Alles ziet er keurig netjes uit. En we hadden dit jaren geleden al moeten doen .

Professioneel, deskundig, klantvriendelijk met oog voor goede kwaliteit.

Een klantvriendelijk bedrijf met focus op kwaliteit en kennis van het product.

Geweldig bedrijf met fijne medewerkers. Door mijn eigen schuld moesten ze 2x komen inmeten, maar dit werd zonder problemen gedaan. Ook het contact met het kantoor was perfect. Vandaag zijn de shutters geplaatst,ook nu niets dan lof voor de mannen. Veel bedrijven kunnen nog veel leren van Shutter Experience!

Dorpsstraat 11

5472PH Loosbroek