Mijn honden vinden het geweldig lekker en hebben geen last meer van eczeem. Service is top en super snelle levering.
Beste Natasja, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat de honden van het eczeem verlost zijn! Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Al sinds 2017 geef ik Wooof aan mijn honden. Begonnen met High Energy en nu al een paar jaar Senior. Ook voor mijn puppy van 6 maanden overgestapt op Wooof puppy. Heel fijn dat die ook beschikbaar is. Klantenservice is ook goed te bereiken en heel blij met de snelle antwoorden en adviezen.
Beste Cora, Bedankt voor jouw review. Leuk om te lezen dat je al zo lang tevreden klant bent! Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Beste wooof team, De brokken zijn erg gewild door onze drie honden. Hun vachten glansen en de ontlasting is oké. Staan alle drie op zalm met rijst en kan deze brok iedereen aanraden voor wat oudere honden die ondanks hun leeftijd nog actief zijn. Voor een van mijn honden is de brok wat te hard maar ik laat deze even wat weken in warm water en dan kan onze Lana deze makkelijk op slabberen. Alleen jammer van Wooof dat jullie de bulk korting niet meer aanbieden van met meer zakken een kleine korting. Veel kwispel groetjes
Mijn honden kunnen niet veel brokken verteren ( vaker diaree, misselijkheid,veel dorst) na een tip hebben wij een half jaar geleden wooof geprobeerd en nu willen wij en onze viervoeters NOOIT weer anders!! De ontlasting is perfect,bijna nooit meer misselijk en overgeven( tenzij onze alles eter iets te fanatiek iets vind onderweg en opeet hihi) dus al met al zijn wij super tevreden!!! Ook de service is top!! Laast zijn we netjes gebeld of we tevreden waren over de brokken en of we nog vragen hadden echt super!! Heel veel pootjes van tygo en kyra Fam vd molen
Goedendag, Wat fijn om te lezen dag Tygo en Kyra het er zo goed op doen! Bedankt voor jouw review :-) Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Ik heb sinds 2004 van een naar een andere knabbelfabriekant veranderd. Altijd een of andere ding met het voer die ik niet content mee was en altijd iets bij een of twee van mijn honden. Nu ben ik sinds jaren bij Wooof. En tevreden dat ik ben! Prachtige vachten, prachtige drollen (ja dat is zeer belangrijk!) een heerlijk appetijt bij de honden en geen woekerprijzen, kortom, ik heb mijn voer gevonden en zal bij Wooof blijven! Wooof voor mijn honden hun gezondheid en ook voor mijn portemonnaie!
Beste Charlotte, Bedankt voor jouw review! Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn! Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Mijn twee honden, een Duitse Herder en Labrador, hebben allebei flink wat voedselallergieën. Het was zoeken naar voer waar geen onnodige ingrediënten in zitten maar wel voldoende voedingsstoffen. Wooof is een heel goed merk en beide honden doen het er goed op. Ze vinden het heerlijk en ook de ontlasting is goed. Wij willen niet meer anders!
Beste Helen, Bedankt voor jouw review. Goed om te horen dat ze geen klachten meer ervaren met onze voeding. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
De regular brokken van Wooof worden hier door onze honden met veel enthousiasme gegeten, ze vinden ze erg lekker en voelen zich er heel goed bij. Het bestellen van de brokken is ook heel fijn, ze zijn in verhouding tot andere merken een stuk goedkoper (daar worden de baasjes heel blij van) en ze worden heel snel bezorgd, vaak al in 2 dagen.
Beste Ria, Heerlijk als honden en baasje enthousiast zijn. Bedankt voor jouw review. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Geachte, Naar aanleiding van vragen mijnerzijds over de door mij bestelde reguliere harde brokken die mijn hond Gioia al geruime tijd eet ben ik zeer goed en naar mijn volle tevredenheid geholpen. Top! Met vriendelijke groeten Cock van den Berg.
Beste Cock, Bedankt voor je review! We doen altijd ons best om zo goed mogelijk te helpen. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Heerlijke brokken. En vers vlees. Bestelling wordt goed en snel geleverd en af en toe met een leuk presentje. Die zijn het leukst en is echt een verrassing.
Beste Odesma, Bedankt voor jouw review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Uit de ingrediënten maak ik op dat het om een kwalitatief goede brok gaat die betaalbaar is. Levering is altijd vlot maar zorg wel dat je thuis bent met die zakken van 18kg :-)
Beste Rinus, Bedankt voor jouw review :-) Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Wij hebben al vanaf de puppy fase de brokken van wooof. Onze hond is inmiddels 4 en doet het er heel goed op. Mooie glanzende vacht en de ontlasting is regelmatig en probleemloos. Bestellen en afleveren gaat ook altijd vlot dus wij zijn zeer tevreden. !
Beste Yolanda, Al 4 jaar tevreden klant, dat horen wij graag :-) Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Ik heb 4 boerboelen en daarvoor bestel ik altijd de puppy brok voor de jongste, de regular en zalm voor de 2 teven en de lam rijst voor de reu want die krijgt anders.plekjes op z'n huid. Al met al voor iedere hond is er een goeie brok. En in het weekend voeren we de worsten erbij. Gevolg....hele blije honden
Beste Ingrid, Wat heerlijk, alle honden blij met hun aansluitende brok! :-) Bedankt voor jouw review. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Mijn hond is geen gemakkelijke eter,hoop geprobeerd. Soms is het bij een hond even zoeken op welk voer hij of zij goed op reageert. Op Wooof reageert mijn hond heel goed in de zin van goede ontlasting en hij eet met smaak.Omdat hij gevoelig is op zijn maag en darmen krijgt hij de zalm variant met de worst van Wooof erdoor. Dit werkt voor hem top! Blije hond,blije baas zo werkt dat!Ik hoop dat hij nog lang mag genieten van dit smakelijke voer!
Best Mieke, Blij hond en blij baasje maakt ons ook blij :-) Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Breed assortiment met kwalitatief goede brokken. Bij de aanschaf van een nieuw product wordt er na enkele tijd altijd telefonisch contact opgenomen voor een kort tevredenheidsonderzoek.
Goedendag, Bedankt voor jouw review :-) Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Onze hond kreeg van ander hondenvoer altijd enorme uitslag op zijn poten en zijn snuit. Wij zijn toen overgestapt naar WOOOF lam & aardappel en na een tijdje is de uitslag compleet verdwenen. En niet alleen dat, maar hij laat ook nooit meer vieze stinkwinden! Voor ons echt een mega gamechanger geweest en wij stappen nooit meer over naar ander voer!
Beste Nadja, Wat fijn om te horen dat jouw hond er zo van is opgeknapt! Bedankt voor jouw review. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Zeer snelle levering, achteraf betalen, goede prijs/ kwaliteit voor een brok zonder granen. Snacks ook aantrekkelijk geprijsd!
Snelle service en tevreden honden
Beste Saskia, Super fijn om te horen, bedankt voor jouw review. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Ik voer al een aantal jaren Wooff zalm en bestel ook met regelmatig vloeibare schapenvet met knoflook en buffeloren. Mijn honden hebben de brok graag, voor wat vocht en meer smaak verdeel ik er wel vaak een blikje natvoer overheen. Of het aan het schapenvet ligt weet ik niet maar ik heb al jaren geen vlo meer gezien terwijl ik verder niets doe aan vlooienbestrijding. De service van Wooff is ook goed, eventuele klachten worden serieus genomen en indien mogelijk opgelost.
Beste Anja, Bedankt voor jouw review. Fijn dat je onze service als prettig ervaart. Daar doen we het voor. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Mijn hond lust de brokjes niet (Salmon) . Ik heb het alsnog laten liggen tot ze er uiteindelijk van at uit honger maar ontlasting is sindsdien dun. De worst die er bij zat lust ze ook niet. De schapenvet snacks en de duck snacks vindt ze wel lekker.
Beste Suzan, Bedankt voor jouw review. Graag zouden wij met jou in contact willen komen. Middels jouw gegevens zien we dat er nog geen contact is geweest met onze klantenservice. Ik heb je om deze reden dan ook een email gezonden. We kijken namelijk graag met je mee. Helaas komt het wel eens voor dat onze email in de spa, reclame of ongewenste mailbox terecht komt. Hou deze dan ook in de gaten. Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Goede ervaring bij Wooof! Fijne klantenservice, goed advies en snelle verzending! Het voer, worst, kluifbotten en trainingssnacks bevallen erg goed!
Beste Demelza, Bedankt voor jouw review en je complimenten. Wij waarderen dit enorm. Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Verkeerde bestelling bezorgd na telefonisch contact volgende dag de juiste levering ontvangen.
Beste Ineke, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het naar tevredenheid is opgelost. Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Goede snelle service goed producten.
Beste hondenbezitter, Heel erg bedankt voor jouw review! Met kwispelende groet, Manon WOOOF
Juul is ons adoptiehondje. Ze had ander voer bij de vorige eigenaar maar is inmiddels probleemloos over. De brokken zijn wel ‘zwaar’, de hoeveelheid is daardoor best klein (2 x per dag 165 gr… 165 gr was bij haar ‘oude’ voer een grote beker… met Wooof een klein bekertje), dus is ze nóg sneller klaar met eten… Prijs/kwaliteit is prima!
Beste Christel, Bedankt voor je review. Het klopt dat je van een geperste brok qua volume minder geeft dan van een krokante brok. Dit heeft te maken met het feit dat een krokante brok veel lucht bevat. Dit is bij een geperste brok niet het geval. We zijn wel blij te vernemen dat Juul ze graag lust en haar bakje snel leeg is ;) Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Makkelijk te bestellen maar ging het invullen zodat je weet wat je nodig bent gewicht tot 10 kilo dat gedaan brokjes zijn veel te groot ze eten het niet ik heb chihuahua, s ging er dus van uit dat de brokjes klein waren nu zit ik met 18 kilo aan brokjes. Kreeg een mail van woof, dat er kwispel garantie is als je voor het eerst besteld, met een nm erbij dat ik kon bellen zogezegd zo gedaan Krijg mijn geld terug, wat een goede service. De brokken die ik thuis heb hoeft niet terug die ga ik doneren aan het asiel. Dankjewel woof.
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat mooi om te horen dat alles naar tevredenheid is afgehandeld. Daar worden wij ook blij van. Helaas kan het niet altijd de brok zijn voor jouw hond. Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Originele beoordeling
Makkelijk te bestellen maar ging het invullen zodat je weet wat je nodig bent gewicht tot 10 kilo dat gedaan brokjes zijn veel te groot ze eten het niet ik heb chihuahua, s ging er dus van uit dat de brokjes klein waren nu zit ik met 18 kilo aan brokjes die ze niet eten
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Je geeft aan dat jou Chihuahua de brokken niet eet. Dat vinden wij natuurlijk jammer om te horen. De ene kleine hond eet de brokken goed de andere heeft daar meer moeite mee. Dat kan helaas. Heb je hier ook contact over opgenomen met onze klantenservice. Is het namelijk jouw eerste bestelling bij ons heb je recht op de kwispelgarantie. Mocht je dit nog niet hebben gedaan neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag. Soms kunnen we ook nog wat tips meegeven wat kan helpen. Bel ons gerust even op via telefoonnummer 085-0653696 Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Keurige en snelle toezending. De hond vindt de brokken lekker. Het verteert goed, beter dan de krokante brok waar ze eerst op zat. De ontlasting is keurig en slechts 1 tot 2 keer per dag, dat was eerder 3 tot 4 keer. De vacht wordt steeds mooier en krabben/bijten is bijna niks meer. Erg blij mee.
Beste Yvonne, Bedankt voor jouw review. Wat mooi om te lezen dat het zo goed gaat op de brokken en de het krabben ook steeds minder word ;) Mocht je in de toekomst vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Met kwispelende groet, Melissa WOOOF
Rivium Quadrant 2
2909 LC Capelle aan den IJssel