M'n lieve Dalmatiër Perla is zeer tevreden over haar nieuwe brokjes. Ze waren ook snel in huis en ze vindt ze net zo dan niet nog lekkerder dan de dure brokjes die ze eerst had.

Snel ontvangen!

Goede uitleg vanuit klantenservice en een fijne snelle levering..

Goed!

Snel bezorgd en onze hond eet het goed, en dat doet hij echt niet met elk merk voer, dus dat zegt zeker wel wat.

Supergoed

Nieuw bij jullie, maar nu al erg tevreden. Van de week via FB-chat nog iets gevraagd en ook dat ging erg fijn. En onze hond Joep vindt de Wooff regular brokken ook erg lekker blijft, dus helemaal blij met deze tip van iemand die een hond uit zelfde nest heeft. Hartelijke groet, Thea Jansonius

Prima brokken voor onze pup

Wat een verschil, na een moeizame start met brokken van een ander merk de overstap gemaakt op Wooof puppy brokken en wat een verschil. Ze eet goed, regelmatige stoelgang. Een heel tevreden en vrolijke pup. En echt een fijne service rondom de brokken met duidelijke mails om de overstap soepel te laten verlopen.

Ook voor onze tweede Dalmaat een prima brok!

Aangezien bij Dalmatiërs soms spijsvertering probleempjes worden gezien (deze ervaring hadden we bij onze eerste) zijn we bij onze tweede "spikkel" direct na de puppy tijd overgestapt op Wooof Salmon. Daarnaast is het ook wel gemakkelijk nu ze beide hetzelfde eten. Kortom "onze mannen: en wij zijn prima tevreden!

Faber vind het heerlijk

Mijn hond vind het heerlijk en de overstap ging soepel

Blije hond!

Voor de eerste keer besteld. Brokken en lekkers. Buiten dat het pakket razendsnel werd geleverd (binnen 24 uur), is mijn hond er heel tevreden mee.

Na 2 weken voeren , kan ik nog niet veel zeggen

Voer werd gelijk geaccepteerd , Al doe ik er wel wat rijst met vlees en groente bij savonds. Vacht zier er tot nu toe nog glimmend uit , geen irritaties. De ontlasting is 'goed' bruin van kleur maar riekt wel een beetje en is nog een beetje zacht. Denk voor een goede beoordeling dat men minimaal 2 maanden moet voeren 9m te zien of het voer aanslaat....

Mijn pup eet het na verschillende te hebben geprobeerd wat ze niet ging eten

Hopelijk doet mijn jonge hond teef het hier goed op ze blijft er in eten en nu moet de ontlasting nog beter worden maar dat heeft even tijd nodig

super goede service

ben begonnen met de puppybrok omdat mijn hond door groeipijnen over moest op volwassen brok mocht ik zo de zak retour doen echte kwispel garantie nu al een half jaar verder super tevreden mooie glanzende vacht goed ontlasting

Service, levering, communicatie & advies snel en correct! Kwaliteit brok op dit moment nog onduidelijk labradors eten het net een week maar voor nu prima ontvangen

Geweldig voer voor mijn hond

Mijn hondje die uit Roemenië komt, kreeg meteen dit voer. Zijn ontlasting is erg goed en hij vindt het heel erg lekker, hij geniet van elke hap!

probleemloze overstap

We zijn slechts enkele dagen geleden overgestapt op het voer van WOOOF en ik kan tot nu toe alleen maar lovend spreken. Onze honden vinden de brokken heerlijk, zijn energiek en de ontlasting is hartstikke goed (al direct na eerste voeding). Wij zijn overgestapt op dit voer omdat wij niet tevreden waren over de kwaliteit van de vacht (dof, veel haarverlies), beide honden last hebben van een kwetsbare huid en de ontlasting niet altijd goed was. Na telefonisch contact met de helpdesk heb ik het advies opgevolgd om de variant met zalm te proberen. Zoals gezegd zijn er nu al een aantal positieve punten te noemen. Het is nog iets te vroeg om grote verbetering te zien in de vacht, maar ik heb in ieder geval goede hoop aangezien de vertering van de brok beter is.

Mijn hond is topfit en happy

Ik ben nu een week deze brok aan het voeren. Hij eet ze goed en ziet er een stuk voller uit. Dit lukte net met de brok die ik hiervoor had. Hij heeft ontzettend veel energie en daar wordt ik blij van!

Mijn hond eet

Zeer veel brokken geprobeerd mijn hond eet amper brokken. door een proef van collega waren de brokken zo op. Een zak besteld mijn hond eet nu 2x per dag.

geweldig

Ben heel Tevrefen Met de Bestelling.Ook de Hondjes Zijn er Blij Mee.Voor Herhaling Vatbaar Dank U.

Vlotte levering tot nu toe bevalt het voer goed.

Onze hond sinds kort overgezet op Woof. Lijkt goed tot nu toe. Hoop dat hij hetergoedop blijft doen.

Sws de prijs kwaliteit is zeker te doen. Zowel Stones (18 mnd amstaff/pitt) als Zinzi (bijna 10jr Staffordshire mix) zijn dol op de brokken! Wij hebben gekozen voor de zalm. Ook merk ik duidelijk verschil bij de huid/haren van Stones. Die waren iets ruwer en nu worden ze een stuk zachter. Geen idee of het ermee te maken heeft, maar gebeurt wel. Ook laat hij nu zelfs eten staan, dus is hij verzadigd! Wij zullen als deze bijna op is zeker weer nieuwe bestellen

Prima brok, prijsstijging onverwacht

Hond is allergisch voor een aantal stoffen, bij deze brok geen reacties dus blij. Wel jammer dat de prijs ruim 13% omhoog gegaan is (hondenbrok zalm) in 4 weken.

Goeie brok en vanaf dag 1 een succes

We hebben deze brokken aangeschaft als alternatief voor een ander premium brok. Maar deze ging steeds verder omhoog in de prijs

Onze dogo vindt ze heerlijk

Onze hond heeft een voedselallergie en hij doet het prima op deze brok.

Mijn labrador is alergisch voor granen en kip. Daarnaast verhaarde hij heel erg. Overgestapt op de Woof lam en aardappel. Hij doet het er erg goed op en zijn vacht is een stuk beter. De prijs is ook nog eens erg gunstig. Dit is een blijvertje!

Prima service, hond wil niet eten…

Vandaag naar de dierenarts dus ligt denk ik niet aan de voeding hoor. Wel 3 sterren omdat er geen kleinere verpakkingen zijn om te proberen. Want stel dat t een kwestie is van niet lusten: dan blijf ik zitten met 2x 18kg .

Blije hond door de brokken van Wooof

Al verschillende merken geprobeerd, maar onze Drentsche Patrijshond vindt deze brokken van Wooof het lekkerste.

Rivium Quadrant 2

2909 LC Capelle aan den IJssel