Boven verwachting

Website deed vermoeden dat het om superieure brokken ging, en dat alles voor een fors lagere prijs vergeleken met een fysieke winkel. En ik kan mededelen dat dit klopt. Geweldig. Ik blijf hier bestellen. Prijs/kwaliteit is super.

Super goede brokken

onze Bully geniet oprecht van de brokken en de zwarte vacht glanst ook nog eens als nooit tevoren. Wij blijven deze brokken voor ook nog eens een mooie prijs aanschaffen!!

smakelijk

Onze Alfa heeft een allergie en heeft er nogal wat last van, we zijn nu een week bezig met dit voer en de jeuk word al een stuk minder. Ik verwacht dat de rode pootjes en zijn lippenstiftsnuitje binnen een maand verdwenen is.

Prima bestelling bezorging werd uitgesteld

Helaas werd de bezorging een dag vertraagd maar verder prima bestelling

Fijne en goede brok

Alleen jammer dat er zoveel gruis in zit

goede voeding, probleemloos overgestapt

Mijn hond heeft last van allergie, hij is erg gevoelig voor teveel eiwitten uit rund en varkensvlees. Daardoor geef ik voeding zonder deze ingrediënten. Ik heb altijd geperste brok lamsrijst gegeven dus de overstap was niet heel lastig. Vanaf dag 1 heb ik niks gemerkt aan zijn darmen en heeft hij aldoor normale ontlasting gehad. Een ding is mij wel opgevallen, kan niet duidelijk zeggen of het aan de voeding ligt, maar mijn hond wilde in de ochtend bij de eerste wandeling, dus zonder gegeten te hebben, altijd gras eten, sinds hij volledig op wooof zit heeft hij dat niet meer gedaan.

de hond eet het

Ik ben er net mee begonnen omdat ik dit dokkie net heb en hij hier aan gewent was . Maar vind de verpakking wel erg groot voor 1 kleine hond. Dus weet niet of ik dit blijf geven

Mijn hond is er erg blij mee! Eet het super en het ruikt ook nog is heerlijk.

Prijs kwaliteit goed

Vlotte omschakeling van ons nest van 13 pups. Goede ontlasting en geen bijwerkingen. (American Bully XL)

Top mijn hond doet het erg goed op wooof

Mijn hond op leeftijd doet het erg goed op dit voer. Ze krijgt de zalmbrokken en is fitter en minder stijf dan op het oude voer wat ze kreeg. Eerst piepte ze weleens met opstaan , maar ook dat doet ze niet meer. Kortom een zeer tevreden hond en baasjes

Goed verteerbare voeding die zorgt voor mooi droge stoelgang, ik voer het nu ongeveer 1 week en het verschil is zichtbaar!

Oplichters

Niet alleen is de prijs plots explosief gestegen kwaliteit is ook minder en het ergste ze belazeren de consument ook nog eens. Bestelling niet compleet geleverd klantenservice gebeld ja dat weten maar we vonden het niet nodig mensen te informeren. Dus met andere woorden wie niks zegt betaald voor jan ..... Nooit meer.

snelle levering, prima verpakt, Hond heeft het ook zo op.

Hij eet weer met smaak!

Mijn hond is goed ziek geweest, maag-darminfectie. Daarna wilde of kon hij niet lekker eten. Bleef 1x daags spugen. Nu met wooof eet hij weer met smaak en houdt hij de boel binnen.

prima honden zijn er gek op

snelle levering.en de honden vinden het heerlijk.

Nog geen mening

Ben nog niet volledig overgestapt op woof. Maar de tijd zal het leren.

De baas en de hond blij met deze snelle levering.

Zoals de site aangeeft binnen 1 á 2 dagen geleverd en dat klopt precies. En de hond is ook weer blij

Website en Levering top in orde

Voor de eerste keer besteld maar nog niet gebruikt. Eerst t andere voer opmaken. Prijs is de reden van mijn overstap.

Niet alle honden eten het

Ik heb zes honden, en twee honden eten het nu na een paar weken nog steeds niet. Heel jammer zeker aangezien je geen probeer portie kan krijgen, ik gok er niet op om nog eens een andere smaak te bestellen.

Prima voer en bij het bedrijf wordt je prima te woord gestaan.

Goede beslissing om over te stappen op Wooof

Na het uitlaten 's morgens weet hij niet hoe snel hij bij zijn bak moet komen. In een keer alles op met deze brokken. Dit was nog nooit gebeurd. Hij vind dit duidelijk beter. We konden in een keer wisselen en er zijn geen problemen geweest.

Snelle reactie

Het bestellen ging een aantal keer fout maar kreeg snel reactie op de mailtjes! Na 2 dagen de bestelling al binnen De hond wilde het eerst niet eten maar met water ging het zo naar binnen

Prima.

Bestelling makkelijk evenals de betaling. Hond vindt het voer lekkerder dan wat zij voorheen kreeg (Carocroc).

Niet iedereen kan enig kundig voedingsadvies geven

Ik heb 2x telefonisch contact gehad. De eerste medewerkster gaf mij deskundig advies. Top!!! Als ik op een later tijdstip nog vragen had of mijn hond reageerde er niet goed op, dan moest ik gewoon terugbellen. Toen ik een 2 weken later terugbelde, daar mijn hond niet zo goed reageerde op de voeding, kreeg ik iemand aan de lijn die zich helemaal geen raad wist met de situatie. Je weet van tevoren, als je belt, niet of degene die je aan de lijn krijgt, je ook enig advies zou kunnen geven. Dat vind ik persoonlijk niet prettig. Als ze zeggen dat er mensen achter de telefoon zitten die voedingsadvies kunnen geven en er zijn er bij die dat niet kunnen. Vind ik persoonlijk niet prettig. Omdat je niet kan kiezen wie je aan de lijn krijgt. Mijn hond had ontzettende honger van de puppybrok en zijn ontlasting was niet goed. Mijn gedachte was als de ontlasting niet zo goed is, dan krijgt hij waarschijnlijk al teveel brokjes. Dan kunnen de darmpjes het niet goed verwerken. Dus meer brokken geven was niet de oplossing voor mij. Dus ik belde op voor advies. Wat te doen. U moet wel van tevoren weten dit is niet mijn eerst hond. Het eerste wat er gezegd werd was dat iedere jonge hond wel honger heeft. Dus ik moest het zo laten. Nou, dat verschil ken ik wel. Ook omdat hij aan de magere kant was. Toen kreeg ik het advies om hem maar boontjes erbij te geven, boontjes vullen namelijk. Dan zou de honger over zijn. Je geeft toch geen brokjes om dat aan te vullen met boontjes!!! En dan aan een pup. Ik wist niet wat ik hoorde en zei dat ook netjes tegen hem. Hij zei toen eerlijk dat hij ook niet wist wat te doen. Ik persoonlijk vind niet dat je dan zo iemand achter de telefoon moet zetten. Die daar nog niet genoeg vanaf weet. Dus mijn conclusie is dat de eerste medewerkster mij echt goed advies gaf, was ik zeer over te spreken, maar de tweede medewerker heeft alle lof weer teniet gedaan.

Goed voer

Honden stapten zonder probleem over en doen het er goed op.

Rivium Quadrant 2

2909 LC Capelle aan den IJssel