Super fijne ervaring en top voer/producten

Ze hebben me goed geholpen en raad gegeven waardoor wij voor onze hond uit kwamen op de zalm variant waardoor hij weer met smaak alles op een. De botjes en snoepjes vielen ook in de smaak. De volgende bestelling doen we weer bij jullie!

Snelle levering!

Eerste keer besteld, jammer dat we 1 dag later mailtje kregen dat we gratis knuffel konden krijgen terwijl we nét besteld hadden.

Snel safe en simpel

Snel geleverd goede kwaliteit Hond is happy. Enige minpunt de bezorger had ze gewoon voor de deur gezet. Ik kwam s,avonds laat thuis rond 22:00 en had echt geluk dat het er nog lag.

Puppyvoer besteld en heel tevreden over

Heerlijk voer

Onze witte herder puppy vind de brokken heerlijk. Heb het gekocht omdat hij steeds een brijerige ontlasting had. Met de overgang naar Wooof wordt het langzamerhand beter. Hoop dat dat ook zo blijft. Daarnaast is de prijs ook prima.

Geweldig.

Mijn hond is altijd een goede eter geweest, maar sinds ik de nieuwe zalmbrokken heb, wacht ze vol ongeduld op haar bak. Beter kan niet.

Ze vinden het erg lekker!

Naar verschillende merken voer geprobeerd te hebben. Weer opzoek naar een andere brok. Ik had al wat gelezen over de Wooof brokken. Dus maar eens besteld. Ik geef ze nu 2 dagen, wat mij al opvalt is dat er veel minder ontlasting is. En je hebt ook minder nodig.

Prima service en snelle levering

Al langer klant (met tussenpozen) en nog steeds tevreden over de service en levering. Honden moeiteloos over op de geperste (zalm)brokken en eten het met smaak

Geen reactie terug bij slechte ervaring

Vorige week donderdag onderstaande recensie geschreven. Direct reactie van Wooof dat ik vrijdag bericht zou krijgen. Tot op heden nog niets vernomen. Onze hond Reina heeft snel last van voedselallergie dus ik ging op zoek naar een andere brok. Informatie ingewonnen bij Wooof en de reactie kwam snel. Na een paar mailtjes over en weer besloten een zak te bestellen. Helaas, het voer zorgde ervoor dat Reina heel snel weer last kreeg van oorontstekingen en jeuk. Hierop heb ik Wooof een mail gestuurd met de ervaring en gevraagd of ik hen mocht houden aan de 100 dagen niet goed geld terug garantie. Dat is inmiddels ruim een week geleden maar ik heb niets meer vernomen.

Smakenlijk

Vanaf dag 1 eet mijn pup kwispelend deze brokken op. Het smaakt haar duidenlijk goed. Braakt niet meer en heeft normale ontlasting. Blije hond en een blije baas!

Altijd gezocht naar graanvrije voeding, dat is er wel maar de hond vindt niet alles smakelijk. Nu wooof met zalm gekocht, hij vindt het heerlijk! En een groot voordeel is dat er ook glucosamine en chondroitine in zit, nu hoef ik hem geen tabletten meer te geven. Kortom, hond tevreden, baas tevreden!

Wooof lam aardappel gekozen in onze zoektocht voor onze Duitse herder met veel jeuk!

Al diverse soorten brokken geprobeerd maar onze Duitse herder blijft maar jeuk houden. Weer zoeken en Wooof brokken gevonden en gekozen voor Lam Aardappel. Hij krijgt ze smakelijk weg dus dat gaat voorlopig goed. Wat het voor de "jeuk" gaat doen moeten we nog afwachten daar is het nog te vroeg voor maar we houden hoop. Update volgt wellicht.

Blij dat we zijn overgestapt.

We kregen de ontlasting van onze pup niet onder controle(mooie drollen). We hadden dezelfde voeding aangehouden als van de fokker. We zijn ons gaan verdiepen in de voeding..en kwamen uit op deze brokjes. We zijn meteen overgestapt, en de dag na dat we de brokjes hebben gegeven , had Joep meteen erg mooie drollen, waar je graag mee zou willen kleien! Dus wij zijn BLIJ! En Joep ook! Want een zere bips van de diaree is natuurlijk niet fijn!

blij mee

De Wooof brokken werden snel geleverd. Ik heb drie honden die al wat ouder zijn. Ik zoek dus goede, betaalbare, smaakvolle en betrouwbare voeding. Ik heb onlangs een zak gekocht en heb daar bepaald geen spijt van? Ze zijn soms lastige eters, maar dit gaat er goed in en verdragen het goed. Wooof brokken zijn no nonsense brokken en bevallen goed. Binnekort nog wat ander smaken uittesten!

uitstekend

ze aten gelijk ze zijn er zot op

Perfect brok voor Puck

De ontlasting van Puck is weer stevig,zodat ik hem onderweg weer goed kan opruimen. Voor heen vaak smeuïg,zodat je het niet goed met een zakje kon opruimen tijdens de wandeling. De ontlasting is wel donkerder dan voor heen maar ze doet het er goed op.

Super goed voer

Mijn hond vind ze lekker en zijn ontlasting is nu prima. Ben blij met de overstap van voer. Op aanraden van onze dochter .

Mijn hond krabt zich al een heel stuk minder

Ze reageert goed op de brokken Ze krijgt iets minder als ze nodig heeft Ze heeft geen last gehad van overgang op de WOOOF brokken

Prima klantenservice.

Voer ( puppenbrok)is niet geschikt voor mijn hond. Vandaag ander voer gekregen om te kijken of dit beter aanslaat. Klantenservice denkt mee om te komen tot oplossing.

Snelle levering en pup groeit als kool

Van de fokker gehoord dat hij de brokken gebruikt van Wooof en die ook maar besteld. Super snelle levering en onze Bowie vindt ze overheerlijk.

Super voer

Na veel voeren gehad te hebben, heeft onze hond zijn bak meteen leeg gegeten. Hij heeft geen problemen ondervonden van de overstap en is vrolijker, alerter en meer bewegelijk geworden. Kortom een aanrader.

De hond is er gek op en spuugt niet meer

Te vreden met de bestelling

Onze hond is er blij en aan genieten van zijn brokken en zijn verdere bestelling. Hij is ook wat vrolijker. Ik ben blij dat dit een passende keuze is voor ons en de hond want het was een zoek toch, dus vanaf nu blijven we bestellen maar eerst de brokken op maken natuurlijk.

Voor het eerst de hondebrokken geprobeerd voor onze 3 kanjers.Wat een super ervaring.Zelfs onze kritische hondeneter hoefde niet na te denken,en begon gelijk te eten.Goede prijs,duidelijke info en keurig op de hoogte gehouden.Super snelle bezorging.Helemaal blij mee met ze n allen.Top

Heel jammer

We waren net met wooof begonnen omdat onze hond huidklachten had, nu moet ze van de dierenarts op anallergic brokken overstappen. Ik hoop dat dit tijdelijk is totdat haar huidprobleem over is en dan de wooof zalm samen met de dieetbrokken te geven. Ze vond ze heerlijk want ze viste ze als eerste tussen de oude brokken weg

Rivium Quadrant 2

2909 LC Capelle aan den IJssel