Mijn honden wachten elke dag met smart op hun brokken vooral met de sheepolie met knoflook dit vinden hun zo lekker, dit is echt een aanrader voor elke hond !!!! Too brokken mn ene hond had altijd dunne ontlasting vanaf zijn puppie af aan al de dierenarts kon niks vinden hij is nu bijna 6jaar en heeft gewoon harde ontlasting echt topppppp
Sinds dat wij zijn begonnen met wooof is onze hond niet meer aan de diarree hij doet het echt super goed op deze voer. Hij eet direct zijn voer bak leeg en niet zoals bij zijn andere voer dat hij de hele dag liet staan en een beetje uit nood aan het einde van de dag maar op at.
Onze Tessa vindt het lekker en ze ziet er heel mooi uit.
HALLO de honden lusten het zeer graag , stoelgang is veel beter en minder . De honden eten er ook minder van dan hun andere brokken grt GETTO , KENAI , OREO , TREESJE , ANKE , PORTOS , SEPPA DIKKE LIK EN POOTJES
Goedemiddag Marina, Bedankt voor de beoordeling! Goed om te horen dat jouw Getto, Kenai, Oreo, Treesje, Anke, Portos en Seppa onze WOOOF brokjes lekker vinden en sneller vol zitten. We hopen dat ze van onze brokken blijven smullen (en kwispelen!). Met kwispelende groet, Jamie WOOOF
Voor mijn twee lieverds heb ik momenteel de wooof zalm gepeste brok. Doesha is een Rednose pitbull van 4 jaar. Viking is een Amerikaanse akita van 1 jaar. Ze zijn gek op deze brok, ze gaan meer gaan stralen en zijn energierijk. Zelf doe ik er nog zalm olie bij, extra’tje voor de vacht en echt ze zijn zo veel mooier in hun vacht gekomen. Het straalt enorm. De prijs is ook gewoon super betaalbaar voor deze voeding, alles wat de hondjes nodig hebben. Ben zo blij om eindelijk een goede brok te hebben gevonden. Extra : Doesha heeft voedselallergie en gaat super op deze brok.
Goedemiddag Naomi, Bedankt voor de review! Wat een leuke namen hebben jouw honden. Top om te horen dat ze gek zijn op onze brokken, de zalmolie erbij kan inderdaad nét voor dat extra's zorgen! Mocht je nog vragen hebben, kun je ons natuurlijk altijd even bellen! Met kwispelende groet, Jamie WOOOF
hij vind het lekkerder dan de andere brokjes , deze waren van Farm Food en zijn zwart van kleur, dus eigenlijk niet lekker uitziend. we voeren ze nu naast elkaar, mar hij heet bij voorkeur Wooof! ontlasting is beter en vorige brokje bleef meer aan gebit hangen. wij blij en de hond is blij
Goedemiddag Gerben, Bedankt voor de review. Haha, wat fijn om te horen dat onze WOOOF brokjes de voorkeur hebben. Ze zijn natuurlijk ook wel enorm lekker! Hond blij, jij blij. Jij blij? Wij blij! Mocht je nog vragen hebben, kun je ons natuurlijk altijd even bellen ;-). Met kwispelende groet, Jamie WOOOF
Minder ontlasting toch normaal en hard , ze begin al een beetje overgewicht kwijt te raken. Goed spul dus.
Goedemiddag Linda, Bedankt voor de beoordeling! Dat is goed om te horen, zeker goed spul ;-)! Met kwispelende groet, Jamie WOOOF
Betere ontlasting Minder stank ontlasting Verhaart nu wel meer maar weet niet of aan voer ligt. Hij vind het lekker. Ben in 1 keer overgestapt zonder enig probleem. Snelle verzending en mooie brok. Vd week hond laten castreren ben benieuwd hoe het met gewicht gaat. Na overstap hond wat gewicht verloren maar kan ook door onrustige hond op weegplateau zijn. Diezel is waarschijnlijk kruising mechelaar rottweiler en 9 maand oud geef hem nu 450gram verdeeld over ochtend en avond. Ik kijk het aan en houd het in de gaten. Maar raad het mijn kennissenkring aan.
Op dit moment ben ik niet tevreden mijn hond reageerd er niet zo goed op helaas..heb het met de oude puro puppy langzaam overgewend dus lig niet aan de overgang ..zit ook bijna dezelde ingredieënten in ..voer ziet er goed uit hoor dat wel maar heb geen idee waarom hij er zo op reageer.
Goedemiddag Gerlinda, Bedankt voor je feedback. Wat enorm vervelend om te horen dat jouw pup het niet goed doet op onze WOOOF brokjes. Had je al contact met ons opgenomen via [email protected]? Ik informeer je dan ook meteen even over onze kwispelgarantie, waar je gebruik van kunt maken als je niet tevreden bent over een van onze producten. Ik hoor graag van je! Met kwispelende groet, Jamie WOOOF
Sinds 3 weken krijgt Finn nu Wooof. Hij is een super actieve bordercollie en wil maar niet zwaarder worden. Het vorige voer bood hem niet genoeg voedingsstoffen, hij verbruikt meer dan er in gaat. Finn is nu iets gegroeid, ondanks een slechte dag met diarree en overgeven. Wat overigens niet van het voer kwam. Zoals het nu lijkt zit een stijgende lijn in. Hij vindt het heerlijk voer, en onze Daisy gaat tezijnertijd ook over op Wooof
Goed en niet duur voer, klantenservice geeft snel en goed advies
Zelf altijd Wooof Zalm. Eigen oudere honden, logee honden en pleeghonden doen het er fantastisch op.
Hi Louise, Bedankt voor je review! En fantastisch om te horen dat jouw honden het zo goed doen op onze WOOOF zalm!:) Met kwispelende groet, Stephanie WOOOF
Mn bestelling was niet helemaal compleet. Na dit gemailt te hebben was het zonder problemen opgelost. Mijn lof hierover
Hi Arno, Bedankt voor je review. Als er iets niet klopt, lossen we het graag voor je op!;-) Dikke knuffel aan de hond! Met kwispelende groet, Stephanie WOOOF
Zeer klantvriendelijk staan je met raad en daad bij
Hi Eĺly, Bedankt voor je review! We staan onze klanten en hun baasjes graag bij als ze vragen hebben, je kunt altijd bij ons terecht :) Met kwispelende groet, Stephanie WOOOF
Ervaring is goed. Miste alleen dit keer de bevestiging, maar toch op tijd geleverd. Dank voor de Jerkys Aly
Contact gezocht met de klantenservice en toen binnen enkele dagen een nieuwe zak voer gekregen. (Omdat er een scheur zat in de vorige zak.) Snel geleverd en mijn honden zijn er dol op.
Originele beoordeling
Vorige keer veel poeder. Klantenservice: hoort erbij. Toen ingrediënten online en op de zak niet compatibel. Klantenservice: ligt aan nieuwe site. Nu zak met grote scheur gekregen met plakband dichtgemaakt. IDEAL valt meermaals uit. Klantenservice: probleem bekend ligt aan de nieuwe site.
Snel geleverd. Mijn honden vinden het lekker, hopelijk blijft dat zo en wordt het verharen eindelijk minder.
Hoi Jolanda, Fijn om te horen dat het in de smaak valt!! Bedankt voor je review :) Met kwispelende groet, Stephanie WOOOF
Goed gesprek gehad met Wooof fout lag bij mij.en krijgt gewoon vier sterren en Ik blijf bestellen.
Hoi Gerrie, Van mijn collega begreep ik dat je gisteren al contact met ons had gezocht. Wanneer je kiest voor vooraf bankoverschrijving klopt het inderdaad dat het wat langer duurt voordat je je bestelling in huis hebt. De bestelling wordt namelijk pas verstuurd zodra de betaling - via onze payment provider - bij ons binnen is. Dit kan soms een aantal werkdagen in beslag nemen. Als je hier niet op wilt wachten, neem dan even contact met ons op. Wie weet is het dan beter om de bestelling af te rekenen via iDeal, zodat hij direct verzonden wordt!:) Met kwispelende groet, Stephanie WOOOF
Originele beoordeling
Eerder geen problemen nu zaterdag al geld overgemaakt gisteren afgeschreven.straks zit ik zonder voer en een zieke hond omdat ik ander voer moet halen.en altijd een week van te voren besteld ging altijd goed.
Er ging wat fout met de bezorging van de hondenhokken door PostNL. Woof heeft dit snel enadquaat opgepakt en afgehandeld. Hoop mijn brokken nu weer snel te ontvangen. Ook mede namens hond Fleur bedankt.
Hoi Wim, Heel erg graag gedaan uiteraard :) En een dikke knuffel voor Fleur! Met kwispelende groet, Stephanie WOOOF
Ervaring met Wooof zeer goed. Probleem heel snel opgepakt en zeer snel afgehandeld. Heel erg blij met Wooof en ze hebben een luisterend oor voor hun klanten.
Hoi Herma, Bedankt voor je review! Daar gaan we zeker van kwispelen ;-) Met kwispelende groet, Stephanie WOOOF
Ik wilde overstappen van vers vlees naar hondenbrokken. En kwam uit bij wooof. Een zak van 14 kilo besteld,maar helaas spuugt mijn hond ervan. Dat komt door zijn verlamde slokdarm,daardoor zakken brokjes niet. Dus contact met de klantenservice gehad,en wilde de zak graag retourneren. Ze deden daar totaal niet moeilijk over. Kreeg gelijk de volledige aankoopbedrag terug. En de zak mocht ik doneren aan het asiel! Vind dit een super goede service,en een heel mooi gebaar!
Hoi Lia, Jammer dat jouw hond het niet zo goed deed op onze brok, maar gelukkig heb je wel een goed alternatief voor hem! Fijn dat we het zo hebben kunnen oplossen met de brokken, zodat we er andere hondjes blij mee kunnen maken :) Met kwispelende groet, Stephanie WOOOF
Onze Ridgeback en American Akita vinden de Regular brokken heerlijk. Onze honden zien er prachtig uit, hun ontlasting is goed, dus de kwaliteit van de brokken is goed. Heel betaalbaar en snel geleverd, dus TOP!
Hoi Perni, Bedankt voor je feedback! Super om te horen dat de honden het zo goed doen op ons voer! Met kwispelende groet, Stephanie WOOOF
Mijn slechte ervaring is door jullie helemaal goed gemaakt Bedankt voor de super service.
Hoi Marij, Heel erg graag gedaan!:) Met kwispelende groet, Stephanie WOOOF
Goede natuurlijke brok zonder rotzooi gewoon puur natuur. De belangrijke voedingstoffen blijven bewaard omdat het een koudgeperste brok is. De prijs van Wooof is zeer concurrerend ten opzichte van andere koudgeperste brokken. Daarnaast scoort Wooof zeer goed in de vergelijkingstest met concurrenten maar hun prijs en service is de doorslag. Ik kocht altijd Markus Muhle maar die brokken zijn bijna 2 x zo duur dan Wooof. De Wooof brok doet echter niet onder voor Markus Muhle in kwaliteit. Onlangs overgestapt op Wooof en mijn honden doen het er goed op weinig voer nodig en weinig maar compacte ontlasting. Een teken dat het voer goed opgenomen wordt. Veel poep zoals bij andere merken is een slecht teken maar van Wooof is het helemaal top. Afsluitend de klantenservice is zeer vriendelijk en staat de klant snel te woord. Ik koop voortaan mijn brokken bij Wooof! Ik raad iedereen dit ook aan die graag het beste voor hun hond wil.
Hoi Marciano, Ontzettend bedankt voor je positieve woorden! Heel fijn dat je zo blij bent met ons voer. Met kwispelende groet, Stephanie WOOOF
Ik was sinds lange tijd groot fan van Wooof , Ik kocht er verschillende soorten brokken voor mijn 3 bull terriers. Van pup tot high energy en lam en rijst . Sinds 3 maanden kotst elke hond zijn hart eruit als die van de lam en rijst eet. gemeld bij wooof , of je zelf even brokken wil opsturen en alvast nieuwe brokken wilt kopen voordat het probleem onderzocht of opgelost is. dit had anders gekund , jammer , ik ga op een ander merk over
Beste Edwin, Duizendmaal excuses dat onze aanpak niet was wat je van ons verwachtte! Wij hebben zo te zien volledig de plank misgeslagen en dat was uiteraard totaal niet onze bedoeling. Omdat wij dit soort klachten niet eerder hebben gehoord willen wij onderzoek doen op de brokken WOOOF lam & aardappel en mag je deze via ons antwoordnummer kosteloos naar ons opsturen (slechts een handje is voldoende). Helaas nemen deze onderzoeken wel wat tijd in beslag, vandaar dat wij niet direct een antwoord voor je hebben. Het bedrag van de zakken WOOOF lam & aardappel heb ik aan je teruggestort, daar heb je onder onze kwispelgarantie uiteraard recht op. Als je een nieuwe zak van ons wilt ontvangen, dan hoor ik dat graag nog van je. Met kwispelende groet, Stephanie WOOOF
Rivium Quadrant 2
2909 LC Capelle aan den IJssel