Netjes op de hoogte gehouden. Heb alleen met DPD geen idee wanneer de bezorging precies plaatsvindt ondanks de app.

Keurige levering en goede uitleg!

Online bestelling geplaatst, levering keurig zoals beloofd. Nadien nog wat uitleg nodig dus gebeld. Werd keurig geholpen, heel veel informatie en verstand van zaken! Ik ga hier zeker voor het hele gezin de ski spullen bestellen! Scherpe prijzen, fijne mensen!

Goede en snelle levering

Producten zoals omschreven. Snelle reactie op mail met vragen en prima levering!

Snelle levering en scherpe prijs!

Besteld, betaald, ontvangen. zoals het hoort

Zeer positief verrast

We waren op zoek naar een bodywarmer. Bij fourseasons een bodywarmer van Fjallraven gevonden tegen een zeer scherpe prijs. Ik was bang dat mogelijk de levertijd of lever betrouwbaarheid dan tegen zouden vallen. Niets van dat, zeer snelle levering en top product. Geweldig

Vanwege bezorger slecht cijfer

Ik heb mijn pakket nog steeds niet mogen ontvangen. Volgens bezorger (DPD) is pakket al 2 x aangeboden. Er was toch elke keer iemand thuis en geen deurbel gehoord. Volgens een mail van Twinseasons ligt mijn pakket klaar bij het ophaalpunt. Ik heb echter geen idee waar/welke. Volgens de mail van DPD zijn ze nog steeds bezig met aanbieden van het pakket en wordt er niets gemeld over een ophaalpunt. Dus, het enige wat ik over Twinseasons kan zeggen is dat ze beter een betrouwbaardere pakketbezorgingsdienst kunnen gebruiken

Zeer goed geholpen Goed

Mooie helm gekocht en netjes geleverd.

Zeer voldoende

Ik heb snowboard schoenen gekocht voor een uitstekend mooie prijs. Ik geloofde eerlijk gezegd niet dat dit echt waar was maar toch geprobeerd en enorm blij mee.

Scherpe prijzen

Ruim assortiment met scherpe prijzen

Goed product/omschrijving. Snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Snelle levering, mooie prijs

Ruim keuze in prachtige producten

Mooie outdoorspullen, scherp geprijsd, vriendelijk geholpen, kortom dik tevreden.

Top, bestelde spullen voor de beste prijs!

Correct en volgens afspraak

Correcte levering volgens afspraak en artikel voldoet aan de eisen.

Goed bevallen eerste bestelling

Mooie prijzen, prima assortiment en snelle levering Al met al goed bevallen

Doet wat het beloofd

Ik heb een paar schoenen besteld via Twinseasons. De schoenen kwamen keurig volgens planning binnen. Prima dus!

Klantvriendelijk online

Online bestelling snelle e-mails contact.

Toppers

Super snel verstuurd ! Beste prijs voor mijn Spider outfit . Vandaag ga ik ze bellen en vragen of ze voor mij een goeie aanbieding skies willen maken .

Prima, snelle levering

Prima, snelle levering

Zeer nette en snelle service.

Snowboard besteld rondom de black friday dagen. Board is 2 dagen later verzonden zoals verwacht. 5 dagen later geleverd via dpd op een pick up point. Zeer net verpakt en product zoals verwacht.

Snelle levering goed product.

Levering zoals het hoort. Keurig product. Precies zoals verwacht. Geen verzendkosten en goede prijs. Erg tevreden!!

Wandelschoenen van Lowa gekocht. Snel geleverd en prima prijs!

Prima product en goed advies gehad

Goede aankoop en prima sevice

Stockholmstraat 1 a

9723BC Groningen

Over Twinseasons

Twinseasons is dé specialist in Wintersport en Outdoor uit Groningen. We leveren de beste merken tegen scherpe prijzen. We hebben een uitgebreid assortiment van A-merken als Patagonia, Ortovox, Lowa, Fjallraven, Salomon, HEAD, MSR, Big Agnes, HOKA, ON Running, Ortlieb, Deuter en nog veel meer. Kom langs in onze winkel of bekijk onze website.