Aanrader

Scherpe prijs, vlotte handeling en supersnelle verzending !

Zeer goede service

Pakket werd heel snel verzonden en afgeleverd. Top!

Perfecte service

Al snel werd de bestelling bezorgd, op een verkeerd adres doordat ik dat foutief had ingevuld. Door pistnl is het teruggenomen maar wel als afgeleverd geregistreerd. Veilige vaart is hier achteraan gegaan en heeft eea getegeld. Wij werden perfect op de hoogte gehouden. Top service!

Snel, betrouwbaar & kwaliteit

Slechts een kleine bestelling geplaatst, maar alles prima. Berichtgeving inzake levering, factuur & doorlooptijd allemaal uitstekend.

Uistekende service

Goede service en prima prijs/kwaliteit verhouding.

• Hoe heeft u ons gevonden? google

Zeer snelle levering en scherpe prijs

Snel geleverd en de laagste prijs op het internet

In één woord klasse!

2 reddingsvesten gekocht. Netjes een certificaat erbij. Ik ga hier zeker weer bestellen :-)

• Hoe heeft u ons gevonden? Google

Duidelijke website, snelle orderverwerking en snelle levering. Ik ben zeer tevreden en ga hier zeker nog eens bestellen! Bedankt!

prima zonder nonsens bedrijf

prima zonder nonsens bedrijf

• Hoe heeft u ons gevonden? google

Prima, qua prijs en kwaliteit

Mooi reddingsvest met goede prijs kwaliteitsverhouding. Ook snel geleverd.

• Hoe heeft u ons gevonden? internet

Zeer kundig en behulpzaam

Voor een bedrijf wat zijn oorsprong in de "groot afnemers" heeft zijn ze zeer goed ingespeeld op de particuliere markt. Er wordt voor een zeer gunstige prijs een totaalpakket geboden voor alle denkbare veiligheidsmiddelen.

• Hoe heeft u ons gevonden? Internet

Goede producten, goede prijs, snelle levering

2 reddingsvesten voor de kinderen besteld. Op de site was de info helder en overzichtelijk over welke ik moest hebben tegen een goede prijs. De levering ging ook vlot. Ik heb de producten in goede orde ontvangen.

• Hoe heeft u ons gevonden? Via Google

Snelle perfecte bezorging

Woensdags gebeld, donderdag voor de middag in huis, zouden sommige websites nog van kunnen leren.

• Hoe heeft u ons gevonden? Internet

Goede bereikbaarheid, goed advies en snelle levering

Konden niet snel de juiste reddingsvesten vinden. Eén telefoontje bracht een goede uitkomst en de vesten waren ook meteen leverbaar.

• Hoe heeft u ons gevonden? Internet

Hoop dat ze snel uitbreiden, assortiment is nu nog beperkt.

• Hoe heeft u ons gevonden? Zoekmachine

Prima service snelle levering

Scherp geprijsd

• Hoe heeft u ons gevonden? Intenet

Betrouwbaar, vriendelijk en goede producten!

Reddingsvest van Besto gekocht. Goede extra uitleg, later aan de telefoon keurige update over de bestelling en goed verpakt en op tijd geleverd.

• Hoe heeft u ons gevonden? Zoekopdracht google op reddingvest

Erg meedenkend en behulpzaam

Meedenkend en behulpzaam.

Snel, betrouwbaar, de goedkoopste

Wij zochten een reddingsvest voor onze dochter van 18 maanden. Snel geleverd, het reddingsvest was bijna 10€ goedkoper dan bij concurrenten. Ondanks dat het geleverd moest worden in België hebben we geen verzendkosten moeten betalen. Het vest zelf past, de verpakking van de verzending was heel goed. We hebben het vest nog niet kunnen testen in water. We zijn dus heel tevreden van onze bestelling.

• Hoe heeft u ons gevonden? Google

Goed advies en snelle levering

Er werd uitgebreid de tijd genomen om mij advies te geven en het werd heel snel bezorgd, super dus!

Erg snelle levering

Super snel geleverd.

Helemaal prima

Snel geleverd, netjes verpakt en spullen waren in orde.

• Hoe heeft u ons gevonden? via via

Heldere info en vlotte bezorging

Website met goede info en bezorging volgens afspraak

heel goed

snelle levering, goed verpakt en met test certificaat, netjes !

• Hoe heeft u ons gevonden? internet

Maalderij 8

2913 LZ Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Veilige Vaart

Wij zijn Veilige Vaart. Een bedrijf dat zich specialiseert in veiligheidsmiddelen aan boord. Met een ruim assortiment aan belangrijke, maritieme veiligheidsmiddelen kunnen wij u goed op weg helpen naar een veilige vaart. Veilige Vaart is een tak binnen Safe Ships, een maritiem veiligheidsbedrijf dat vooral levert aan binnenvaart cruiseschepen. Met meer dan 10 jaar ervaring en 200 boten die wij jaarlijks veilig stellen en maken, werd er besloten dat wij deze veiligheid aan iedereen willen kunnen aanbieden. Hier is Veilige Vaart uit ontstaan, uw maritieme veiligheidsspecialist!